Που μπορώ να βρώ βούτυρο για pop corn;

Αν λες αυτό των village, δεν νομίζω να το βρεις στο εμπόριο.

πρέπει να εχουν χαλάσει πολλά λεφτά για την έρευνα και ανάπτυξη του συγκεκριμένου "βουτύρου" και γεύσης ...

Δεν το ξανασκεφτεσε καλυτερα που ψαχνεις κιολας να βρεις Την "σαβουρα" ?
Καλο το HD αλλα να μην μας πεθανει κιολας:flipout::flipout:

ρώτα ένα σουβλατζή η ένα σαντουιτσαδικο , η ορολογία στην πιάτσα ειναι βασιλικό λίπος και είναι ζωικό πεντανοστιμο λίπος που μπορεί να σε στείλει για bypass σε μια εβδομάδα

ρώτα ένα σουβλατζή η ένα σαντουιτσαδικο , η ορολογία στην πιάτσα ειναι βασιλικό λίπος και είναι ζωικό πεντανοστιμο λίπος που μπορεί να σε στείλει για bypass σε μια εβδομάδα

ειναι αυτο που κατα την εξατμιση του κολλαει στους τοιχους και η μυρωδια φευγει μονο αμα τον κατεδαφισεις?

Δυστηχως δεν φθανει μονο αυτο ,πρεπει να απομακρυνεις και τα μπαζα:flipout::flipout:

Χμμμ, εεεεε, δεν ξέρω πως να το πω, για´τι μπορεί να είναι και ποινικό αδίκημα, θα το πω περιφραστικά.
Κάποτε είχαμε φτιάξει ποκ κορν με λάδι από ένα χόρτο που η χρήση του και η κατοχή του διώκεται ποινικά.
Μιλάμε μετά, ότι βλέπαμε, ήτανε κωμωδία :D :D :D

Χμμμ, εεεεε, δεν ξέρω πως να το πω, για´τι μπορεί να είναι και ποινικό αδίκημα, θα το πω περιφραστικά.
Κάποτε είχαμε φτιάξει ποκ κορν με λάδι από ένα χόρτο που η χρήση του και η κατοχή του διώκεται ποινικά.

Το ´Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι´βλέπατε και σας φάνηκε κωμωδία??:ADFADF1::ADFADF1:
Μια και υπάρχουν αναφορές για βούτυρο δηλαδή...

Re: Απάντηση: Που μπορώ να βρώ βούτυρο για pop corn;

Το ´Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι´βλέπατε και σας φάνηκε κωμωδία??:ADFADF1::ADFADF1:
Μια και υπάρχουν αναφορές για βούτυρο δηλαδή...

εκεινο ηταν μαγειρικο λιπος και δοκιμαστηκε σε "εξτριμ" συνθηκες.....:7SFGSFG:

Εδω μιλαμε οτι αναζητουμε το αρωμα κυριως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Που μπορώ να βρώ βούτυρο για pop corn;

εκεινο ηταν μαγειρικο λιπος και δοκιμαστηκε σε "εξτριμ" συνθηκες.....:7SFGSFG:

Εδω μιλαμε οτι αναζητουμε το αρωμα κυριως.

Και η Σνάϊντερ απο άρωμα έσκιζε.:HTEHEH56:

Βουτυρο τυπου Κερκυρας ειναι οτι πρεπει...
Απο κει και περα υπαρχουν ετοιμες συσκευασιες ποπ-κορν που τις βαζεις στα μικροκυματα και γινονται τελεια...Υπαρχουν διαφορων ειδων και φυσικα οι καλυτερες ειναι αυτες που οχι μονο εχουν βουτυρο αλλα και τυρι(ανωτερες απο village)....Τις βρισκεις στον Βασιλοπουλο και σε καποια video-club της αλυσιδας broadcast.

Αν ψήσεις αρκετό μπέϊκον και με το λίπος που απορρέει φτιάξεις ποκ κορν θα εκπλαγείς από την νοστιμιά.
Μετά παίρνεις το χαπάκι της χοληστερίνης πριν πέσεις σε κώμα!

Μιλάμε μετά, ότι βλέπαμε, ήτανε κωμωδία

τωρα θα σου πω εγω που με κατηγορουσες σε αλλο θρεντ, οχι να γινω ρουφιανος αλλα...:twoguns:

Re: Απάντηση: Που μπορώ να βρώ βούτυρο για pop corn;

εδώ το "διαβολοχορτο" το πούλαγαν στην λαϊκή για ραδίκι......

http://en.wikipedia.org/wiki/Datura#Records_of_use

Last edited:
Αν και το είπατε με ζωηρές εικόνες, θα δοκιμάσω λίγο πιο πεζά:

1. Όντας ...σπιτο-σινεματόφιλος, είχα ψάξει κι εγώ κάποια στιγμή για να βάζω στα ποπκόρν. Σταμάτησα, όταν έμαθα διασταυρωμένα ότι αυτά τα λάδια και σιρόπια που βάζουν είναι αποδεδειγμένα καρκινογόνα! Δεν φτάνει αυτό, προέρχονται και από μεταλαγμένα καλαμπόκια κλπ (USA φυσικά).

2. Το βούτυρο και το λίπος είναι θάνατος -τελεία και παύλα. Βγάλτε τα από τη ζωή σας πριν ...σας βγάλουν αυτά! :grandpa:

3. Ένα ρητό λέει: "Άμα είναι ωραίο, ...φτύστο!" Έτσι για να συνοψίσουμε! :D

Υ.Γ. Ακόμα και μόνο το αλάτι στα ποπ-κόρν αρκεί για να κάνει αρκετή ζημιά, μειώνει τη ζωή του θεατή με πολλούς τρόπους, -αντίθετα κάνει τη ζωή της λάμπας του προβολέα να φαίνεται μεγαλύτερη! :flipout:

να το θέσω λίγο διαφορετικά?!

έχουμε ένα από τα καλύτερα και γευστικότερα ελαιόλαδα του κόσμου και ψάχνεις για αμερικάνικα μεταλλαγμένα υποκατάστατα? :hmmmm2:

έχουμε ένα από τα καλύτερα και γευστικότερα ελαιόλαδα του κόσμου και ψάχνεις για αμερικάνικα μεταλλαγμένα υποκατάστατα?

γιατι το ποπ κορν ειναι Ελληνικο;

το popcorn μπορεί να μην είναι δικιά μας ανακάλυψη, αλλά είναι απλό καλαμπόκι