ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΚΡΟ ΑΣΠΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ;;

Γιορκσάιρ είναι μάυρα-καφέ με μακρύ τρίχωμα και μεγέθη απο μινι εώς μικρά

Στέργιο τα κουτάβια όνειρο, ιδίως τα μάυρο είναι μεγάλη μούρη !

Last edited:
Παιδιά επί της ευκαρίας επειδή και εγώ ψάχνω (χάσαμε την Άννυ πριν ένα χρόνο από λευχαιμία) εάν ακούσετε για Χαιλαντς ή Γιορκσαιρ τέριε θυληκό κουταβάκι, θα με ενδιέφερε.
Στέργιο ωραία τα κουτάβια αλλά άμα μεγαλώσουν σε βλέπω να μην μπορείς να τα κουμαντάρεις.

Παιδιά επί της ευκαρίας επειδή και εγώ ψάχνω (χάσαμε την Άννυ πριν ένα χρόνο από λευχαιμία) εάν ακούσετε για Χαιλαντς ή Γιορκσαιρ τέριε θυληκό κουταβάκι, θα με ενδιέφερε.
Στέργιο ωραία τα κουτάβια αλλά άμα μεγαλώσουν σε βλέπω να μην μπορείς να τα κουμαντάρεις.

Ας μεγαλώσουν με το καλό...

Είναι μεγάλη ευθύνη πάντως.

Λείπω από το μαγαζί και το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί.

Αν κρίνω από τη μάνα τους (ποιμενικός) μου φαίνεται ότι θα φάνε κι εμένα μόλις μεγαλώσουνε...

Το μαύρο είναι η Αφροδίτη. Η πιο λαίμαργη απ'όλα. Αν της δώσεις μπισκοτάκι με το χέρι μπορεί και να στο φάει (το χέρι).

Το ένα ανοιχτόχρωμο είναι ο Διας. Το παίζει μάγκας αλλά αν τον αγριέψει η...

...Ήρα τα κάνει πάνω του!

Η Ήρα είναι η πιο χαδιάρα και ήρεμη από όλα. Ούτε χοροπηδάει ούτε τίποτα.

Και τα τρία είναι υπέροχα!

Αναμείνατε φωτό.

Στέργιο τα κουτάβια είναι απίστευτα! Είμαι σίγουρος ότι θα είναι φοβερή παρέα...

Όταν λες ζωάκια αποκλείεις ένα γατούδι ας πούμε?

Εγώ για να με ειλικρινής δεν τα πήγαινα καθόλου τα γατούδια...

Αλλά από τότε που απέκτησα ένα στο σπίτι (μαύρο και κουτσό στο ένα του πόδι) άλλαξα γνώμη...

Και γι' αυτό πρέπει να ευχαριστήσω την "γυναίκα" μου...

Τώρα πια δεν μπορώ να φανταστώ το σπίτι μου χωρίς την Pepe...

Έχει γίνει μέρος της ζωής μας.

υ.γ.: Το καλύτερο είναι βέβαια πως νομίζει πως είναι φυσιολογικότατη! Νομίζει πως όλα τα γατιά έχουν με 3 πόδια κι έναν γάντζο!

παρε οτι βρεις ρε αδερφε.....κι ασε τα ασπρα και λιγνα.

Αμα σε κοιτανε στα ματια ολα γλυκα και καλα ειναι......

Re: Απάντηση: ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΚΡΟ ΑΣΠΡΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ;;

μα δεν ξέρεις ρε βάγγο τον εθνικό μας σταρ????

τον κύριο.... χαλάρωσε μην το κάνεις

για ρίξε μια ματιά....

http://nationalstar.gr/

-bye-

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

τι Ψευτρα ειναι ρε σεις.....

τα σκυλια ειναι διαφορετικα....κοιταχτε το χρωμα στα ματια στο περιγραμμα και την μυτη.....

:flipout::flipout::flipout::flipout:

τα westy ειναι χαρουμενα, ζωηρα ,παιχνιδιαρικα και πολυ καλα με μικρα παιδια.Δεν έχουν συναισθηση του μεγέθους τους και τα βάζουν με πολυ μεγαλυτερα σκυλια.Πάντως εγω που είχα και ντοπερμαν παλαιότερα πιστεύω ότι τα ντοπερμαν είναι πολυ πιο έξυπνα απ τα westy...