προφανώς και το έχω κάνει!Απλώς επειδή "των φρονίμως τα παιδια πριν πεινάσουν μαγειρεύουν'' και ,επειδή είμαι φρόνιμο παιδί,λέω να έχω καβάτσα 2-3 τέτοια σε περίπτωση που χαλάσοει αυτό που έχει το player!!
Λοιπόν για να μην ανοίγω καινούργιο thread ας ρωτήσω εδώ κάτι.Πήρα πριν από λίγες μέρες τον μηχανισμό philips cdm 12.4 από τον Καναδά γιατί ήθελα και κάτι ακόμα πράγματα που ήθελα για το player μου (sonic frontiers).Η κεφαλή που είχα μέχρι τώρα πηδούσε στα τραγούδια οπότε υπέθεσα ότι πάει για πέταμα.όντως όταν την άνοιξα ήταν ορατά τα σημάδια της γήρανσης!
Λοιπόν για να μην ανοίγω καινούργιο thread ας ρωτήσω εδώ κάτι.Πήρα πριν από λίγες μέρες τον μηχανισμό philips cdm 12.4 από τον Καναδά γιατί ήθελα και κάτι ακόμα πράγματα που ήθελα για το player μου (sonic frontiers).Η κεφαλή που είχα μέχρι τώρα πηδούσε στα τραγούδια οπότε υπέθεσα ότι πάει για πέταμα.όντως όταν την άνοιξα ήταν ορατά τα σημάδια της γήρανσης!Όμως ο καινούργιος μηχανισμός(μηχανισμός μαζί με laser) από την πρώτη στιγμή δεν αναγνωρίζει αρκετά cd και βγάζει no disk και error.Όταν τα αναγνωρίζει τα παίζει κανονικά!
Εχει κάποια προτίμηση στα δισκάκια? Δηλαδή CD-R, γνήσια κλπ?
Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση?Είδα ότι πάνω στην κεφαλή έχει έναν περιστροφικό διακόπτη που έχει 2 γράμματα (το Α και 5 αν είδα καλά,γιατί είναι πολύ μικρά).
Είναι διακόπτης ή ποτενσιόμετρο? Αν είναι ποτενσιόμετρο, μάλλον, επαναλαμβάνω ΜΑΛΛΟΝ, ρυθμίζει την ισχύ της laser. Δες που ήταν στον παλιό μηχανισμό
Αν μου απαντούσατε θα με σώζατε γιατί στον Καναδά προθυμοποιήθηκαν να μου στείλουν καιρούργια κεφαλή άλλα υποθέτω ότι θα μου ζητήσουν πίσω αυτήν που μου έστειλαν.Επίσης μία ακόμα ερώτηση.Από τον Καναδά την πήρα από την sonic frontiers (110 ευρώ)γιατί υπέθεσα ότι αυτές στην Ελλαδα που κάνουν 45-50 ευρώ θα είναι μαιμού.Ισχύει κάτι τέτοιο?
Οχι, δεν ισχύει κατά 99,999999999999%. Ο ίδιος μηχανισμός είναι. Απλά μέσω Sonic frontiers πληρώνεις υπεραξία.
Υπάρχουν γυάλινα και πλαστικά ματιάκια στις διάφορες κεφαλές?Αν μπορείτε να βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων.Μάλλον θα επιστρεψω και με άλλες ερωτήσεις!
Γιάννη που κυκλοφορούν philips?Εγώ στην Ελλάδα δεν έχω βρεί.Ένας τεχνικός ,που φτιάχνει πολύ ακριβά players, μου είπε ότι καταργήθηκε και ότι μπορώ να το βρώ μόνο στο internet!Και το βρήκα στην sonic frontiers!Και κάτι ακόμα.Κάτι τέτοια σιλικονούχα stand offs ,σαν της φωτογραφίας, που μπορώ να βρώ?Σας ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.