Που μπορουμε να βρουμε FEEDS?

Η δουλεια που προσφερει ο Κυπρος Παμπου ειναι εξαιρετικη. Ομως οσοι εχετε ορεξη και χρονο συμμετασχετε στο αθλημα διοτι ο καθενας με τον εξοπλισμο που διαθετει - και ας ειναι ενα ταπεινο μικρο 1μ - εχει αλλες συνθηκες ληψης εκει που διαμενει. Η 3.70μ στη Κυπρο υπενθυμιζω πως δεν λαμβανει καποιες συχνοτητες που βγαινουν στη Θεσ/κη π.χ. με μικρουλια των 90εκ. Βεβαιως ισχυει και το αντιθετο αν και για 370ρα κινητη στη Θεσ/κη δεν εχω ξανακουσει. Καπου σιγουρα θα υπαρχει, απλα δεν υπαρχει κανεις να αναφερει τις ληψεις του σε οποιοδιποτε φορουμ ελληνικο η μη.

Re: Απάντηση: Που μπορουμε να βρουμε FEEDS?

Σχετικά με τους δέκτες που μπορούν να λαμβάνουν 4.2.2 δεν είναι μόνο ο Quali Tv αλλά και άλλοι δέκτες όπως ο Tandberg Professional αλλά είναι ακριβός.
Όχι μόνο είναι ακριβός αλλά δεν είναι αυτό το οποίο θέλει κάποιος για το σπίτι του. Είναι επαγγελματικός δέκτης.

Last edited by a moderator:
Η δουλεια που προσφερει ο Κυπρος Παμπου ειναι εξαιρετικη. Ομως οσοι εχετε ορεξη και χρονο συμμετασχετε στο αθλημα διοτι ο καθενας με τον εξοπλισμο που διαθετει - και ας ειναι ενα ταπεινο μικρο 1μ - εχει αλλες συνθηκες ληψης εκει που διαμενει. Η 3.70μ στη Κυπρο υπενθυμιζω πως δεν λαμβανει καποιες συχνοτητες που βγαινουν στη Θεσ/κη π.χ. με μικρουλια των 90εκ. Βεβαιως ισχυει και το αντιθετο αν και για 370ρα κινητη στη Θεσ/κη δεν εχω ξανακουσει. Καπου σιγουρα θα υπαρχει, απλα δεν υπαρχει κανεις να αναφερει τις ληψεις του σε οποιοδιποτε φορουμ ελληνικο η μη.
Nα είσαι καλά φίλε μου για τα καλά σου λόγια απλά θα ήθελα να πω ότι στα feeds με 3.7μ από Κύπρο τα πιάνεις όλα σε Ευρωπαικό επίπεδο.Χαρακτηριστικά θυμάμαι μία φορά που είχα βρει ένα feed Euroleague μπάσκετ στις 12.5W{υψηλή συχν.>12500} με την 3.7μ και μου έστελνε reply στο feed o φίλος μου Roy Carman{Group owner feedhunters Yahoo} o οποίος μένει σε προάστιο του Λονδίνου με 1.2μ και δεν το έπιανε.
Τώρα με μερικές συχνότητες πακέτων π.χ. Premiere που δεν βγαίνουνε με 3.7μ από Κύπρο θα δοκιμάσω όταν θα αλλάξω την 3.7μ με μία 5.7μ και ένα Quattro LNB και θα σας πω τα αποτελέσματα.

5.7m !!! Κυπρο αυτο θα πει ψονιο. :)

Καλα μονο που το σκεφτομαι αναρωτιεμαι τι βαση θελει και ποσο θα παρει μεχρι να ρυθμιστει καλα. Για το κοστος ουτε συζητηση.

Μ' αυτο το θηρειο εχεις ελπιδες για ληψεων δεσμης ανατολικης Αφρικης, Ινδιας η Σκανδιναβιας. Αλλα οπως λες, θα πλησιαζεις το ευρωπαϊκο επιπεδο. Αντε να δουμε απο Amos 1/2 Hungary Beam και Astra 1D/3A τι θα δειχνει παρον στο νησι της Αφροδιτης.

Αληθεια ποτε προβλεπεται η αναβαθμιση ?
Την 3.70μ και την 2.10μ θα τις κρατησεις ?
Περιμενουμε ολοι τα νεα σου.

5.7m !!! Κυπρο αυτο θα πει ψονιο. :)

Καλα μονο που το σκεφτομαι αναρωτιεμαι τι βαση θελει και ποσο θα παρει μεχρι να ρυθμιστει καλα. Για το κοστος ουτε συζητηση.

Μ' αυτο το θηρειο εχεις ελπιδες για ληψεων δεσμης ανατολικης Αφρικης, Ινδιας η Σκανδιναβιας. Αλλα οπως λες, θα πλησιαζεις το ευρωπαϊκο επιπεδο. Αντε να δουμε απο Amos 1/2 Hungary Beam και Astra 1D/3A τι θα δειχνει παρον στο νησι της Αφροδιτης.

Αληθεια ποτε προβλεπεται η αναβαθμιση ?
Την 3.70μ και την 2.10μ θα τις κρατησεις ?
Περιμενουμε ολοι τα νεα σου.
H αναβάθμιση θα καθυστερήσει λίγο γιατί μόλις έκανα μία άλλη ακριβή αγορά {όχι δορυφορική αγορά}. Η αλλαγή της 5.7μ θα είναι με την 3.7μ. Οτι νεότερο και εντυπώσεις θα τις αναφέρω.

Απάντηση: Re: Που μπορουμε να βρουμε FEEDS?

H αναβάθμιση θα καθυστερήσει λίγο γιατί μόλις έκανα μία άλλη ακριβή αγορά {όχι δορυφορική αγορά}. Η αλλαγή της 5.7μ θα είναι με την 3.7μ. Οτι νεότερο και εντυπώσεις θα τις αναφέρω.

Κυπρο, χαιρετω απο την γειτονικη Ροδο! -bye-

Να σου κανω μια ερωτηση σαν ποιος εμπειρος που εισαι. Εδω στη Ροδο τι ειναι καλυτερα να βαλω? 2μ offset ή 2.4m παραβολικο? Θα δω μεγαλες διαφορες εαν βαλω το μεγαλυτερο ή να βαλω το 2.05 που το εχω βρει και σε καλη τιμη?

Re: Απάντηση: Re: Που μπορουμε να βρουμε FEEDS?

Κυπρο, χαιρετω απο την γειτονικη Ροδο! -bye-

Να σου κανω μια ερωτηση σαν ποιος εμπειρος που εισαι. Εδω στη Ροδο τι ειναι καλυτερα να βαλω? 2μ offset ή 2.4m παραβολικο? Θα δω μεγαλες διαφορες εαν βαλω το μεγαλυτερο ή να βαλω το 2.05 που το εχω βρει και σε καλη τιμη?
Δεν μου είπες τις ακριβεις διαστάσεις του offset ??? Είναι 2μ μέτρα στο μήκος φαντάζομαι. Αν μπορείς δώσε ακριβείς διαστάσεις.

Δε πειραζει. Οποτε θα σαι ετοιμος πιστευω πως θα το καταλαβουμε ολοι :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που μπορουμε να βρουμε FEEDS?

Δεν μου είπες τις ακριβεις διαστάσεις του offset ??? Είναι 2μ μέτρα στο μήκος φαντάζομαι. Αν μπορείς δώσε ακριβείς διαστάσεις.

2.05 ειναι, τωρα ακριβης διαστασεις δεν ξερω γιατι ειμαι ακομα νεος στο χωρο...Καλο ειναι να το βαλω? Θα εχω ικανοποιητικα αποτελεσματα?

Σημαντικό ρόλο παίζουν και το υλικό που είναι κατασκευασμένες οι κεραίες, αν κάνουνε καλή εστίαση του σήματος, φυσικά η εγκατάσταση, το LNB και αν η κεραία είναι κινούμενη πρέπει να κοιτάξεις με προσοχή και το rotation του LNB

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που μπορουμε να βρουμε FEEDS?

2.05 ειναι, τωρα ακριβης διαστασεις δεν ξερω γιατι ειμαι ακομα νεος στο χωρο...Καλο ειναι να το βαλω? Θα εχω ικανοποιητικα αποτελεσματα?
Γνώμη μου το offset με ένα καλό LNB.