Πού μπορούν να γίνουν προβολές;

oldman

AVClub Enthusiast
7 December 2006
937
Anavissos
Το να παρακολουθείς ταινία σπίτι σου σε dvd, έχει το πλεονέκτημα ότι κανονίζεις μόνος σου τον χρόνο και το είδος που θες να δεις, αλλά και το μειονέκτημα της απομόνωσης και αποξένωσης, πράγμα επικίνδυνο για την εποχή που ζούμε. Υπάρχουν και μερικοί από εμάς που ασχολούνται ερασιτεχνικά με μετάφραση υποτίτλων από ταινίες που δεν κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά – παλαιές κυρίως - και δεν αρκούνται στο να βλέπουν μόνοι τους την δουλειά τους και να βάζουν το dvd στο ράφι. Μετά από σχετική επικοινωνία και με τον Φώτη και επειδή κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, έχω την εξής πρόταση και ερώτημα:
Είμαι διατεθειμένος να παρουσιάσω την ταινία: MIDNIGHT COWBOY με ελληνικούς υπότιτλους που έκανα και να ακολουθήσει συζήτηση για τον Σλέσιγκερ, τον Ντάστην Χόφμαν, κλπ.
Το ερώτημα είναι: Πού μπορεί να γίνει μια τέτοια προβολή: (περιοχή Αθήνας).
Σκέφτομαι κάποιο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει δέκα, δεκαπέντε ή και είκοσι άτομα.
Περιμένω ιδέες και προτάσεις.

Εξαιρετική η ιδέα σου και μακάρι να πραγματοποιηθεί όπως και να συνεχιστεί στο μέλλον . Θα μπορούσαμε μάλιστα να οργανώσουμε μια άτυπή λέσχη προβολών κάτι που εγώ το έχω υπό σκέψη εδώ και πολλά χρόνια αλλά δυστυχώς ακόμα δεν το έχω πράξει είτε από έλλειψη χώρου , είτε από έλλειψη χρόνου και συμμετοχών. Άντε ξεκινήστε εσείς και ποιος ξέρει ίσος να οργανωθούμε κι εμείς εδώ πάνω.

Δώστε μου λίγο χρόνο να το οργανώσω (και να ξεμπερδέψω με το Champions league- έχω φάει τρελό χώσιμο) και θα σας φτιάξω καλά...

Πραγματικά φοβερή ιδέα!! :grinning-smiley-043
Μακάρι να γίνει σύντομα, και όχι μόνο μία (λέσχη), αν και μάλλον η Θεσσαλονίκη θα μας την "πει", λόγω και διαχειριστού!