Το να παρακολουθείς ταινία σπίτι σου σε dvd, έχει το πλεονέκτημα ότι κανονίζεις μόνος σου τον χρόνο και το είδος που θες να δεις, αλλά και το μειονέκτημα της απομόνωσης και αποξένωσης, πράγμα επικίνδυνο για την εποχή που ζούμε. Υπάρχουν και μερικοί από εμάς που ασχολούνται ερασιτεχνικά με μετάφραση υποτίτλων από ταινίες που δεν κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά – παλαιές κυρίως - και δεν αρκούνται στο να βλέπουν μόνοι τους την δουλειά τους και να βάζουν το dvd στο ράφι. Μετά από σχετική επικοινωνία και με τον Φώτη και επειδή κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, έχω την εξής πρόταση και ερώτημα:
Είμαι διατεθειμένος να παρουσιάσω την ταινία: MIDNIGHT COWBOY με ελληνικούς υπότιτλους που έκανα και να ακολουθήσει συζήτηση για τον Σλέσιγκερ, τον Ντάστην Χόφμαν, κλπ.
Το ερώτημα είναι: Πού μπορεί να γίνει μια τέτοια προβολή: (περιοχή Αθήνας).
Σκέφτομαι κάποιο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει δέκα, δεκαπέντε ή και είκοσι άτομα.
Περιμένω ιδέες και προτάσεις.
Είμαι διατεθειμένος να παρουσιάσω την ταινία: MIDNIGHT COWBOY με ελληνικούς υπότιτλους που έκανα και να ακολουθήσει συζήτηση για τον Σλέσιγκερ, τον Ντάστην Χόφμαν, κλπ.
Το ερώτημα είναι: Πού μπορεί να γίνει μια τέτοια προβολή: (περιοχή Αθήνας).
Σκέφτομαι κάποιο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει δέκα, δεκαπέντε ή και είκοσι άτομα.
Περιμένω ιδέες και προτάσεις.