Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Που πάει η χώρα - Ειδησεογραφία, Ενημέρωση, Εξω
αρχή του offtopic.
δεν αρπάζομαι φίλε μου, ζητώ να κάνεις το quote όπως πρέπει γιατί δίνεις εσφαλμένες πληροφορίες. δεν ξέρω αν αισθάνεσαι αδικημένος ή συνηθισμένος να χαρακτηρίζονται οι δημοσιεύσεις σου "φαιδρότητες", σίγουρα όμως αυτό δεν έχει να κάνει με μένα. και τέλος, η επισήμανσή σου ότι δεν έχεις λόγο να πεις ψέματα, δυνητικά ισχύει για όλους.
τέλος του offtopic.
Φαίνεται ότι είναι άρθρο για όποιον κοιτάξει, με συγχωρείς δεν ήξερα πως να βγάλω το όνομα σου απ'το quote (και δεν έχω δει να γίνεται κάτι τέτοιο όταν κάνουμε quote από άρθρο, πάντα το όνομα του μέλους εμφανίζεται)
Τα posts μου έχω συνηθίσει να χαρακτηρίζονται φαιδρότητες, εγώ πάντα θα γράφω την άποψη μου ωστόσο, η μόνη διαφορά που έχει το εν λόγω είναι ότι ήμουν αυτόπτης μάρτυρας στο συμβάν και δεν έχω και κανέναν λόγο να πω ψέμματα, εξάλλου το είπα και δίπλα ότι το ΚΚΕ δεν είχε καμία σχεση με όσα μαύρα συνέβησαν χτες.
Εν πάσει περιπτώσει ας σβηστεί, αδυνατώ να καταλάβω όμως γιατί αρπάζεσαι από το τίποτα.
αρχή του offtopic.
δεν αρπάζομαι φίλε μου, ζητώ να κάνεις το quote όπως πρέπει γιατί δίνεις εσφαλμένες πληροφορίες. δεν ξέρω αν αισθάνεσαι αδικημένος ή συνηθισμένος να χαρακτηρίζονται οι δημοσιεύσεις σου "φαιδρότητες", σίγουρα όμως αυτό δεν έχει να κάνει με μένα. και τέλος, η επισήμανσή σου ότι δεν έχεις λόγο να πεις ψέματα, δυνητικά ισχύει για όλους.
τέλος του offtopic.