Η Ατζελίνα είναι στα κάτω της ,πέρασαν και τα χρόνια...
Εγώ το καθήκον μου προς το thread το έκανα. Δυστυχώς δεν περίσσευαν Ευρά να ακολουθήσω τη συμβουλή μου:Αν ήμουν επενδυτής θα επένδυα στην Ελλάδα ελπίζοντας σε εξαγωγικές δραστηριότητες. Αν μου περίσσευαν θα αγοραζα ΟΤΕ και Eurobank.
...
Α ρε petasis, τι τη πέρασες τη Ρωσία? Μικρό παιδάκι που αντιδρά εν θερμώ?![]()
Εσύ θα πήγαινες να κλέψεις την μπουγάτσα από ένα χοντρό 150 κιλά? Δεν νομίζω ότι θα τολμούσες...![]()
Αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν καμια σχεση με την αριστερα και την ιστορια της.
Η Θατσερ μπροστα τους ηταν κομμουνιστρια.
Αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν καμια σχεση με την αριστερα και την ιστορια της.
Η Θατσερ μπροστα τους ηταν κομμουνιστρια.
Τελικά η βουλή των Ελλήνων αποφασίζει για κάτι;
Αν δεν ήταν αριστεροί και ήταν δεξιοί, δεν θα πολεμούσαν και ναρκοθετούσαν τον δεξιό Σαμαρά με κάθε πιθανό τρόπο, αλλά θα τον άφηναν να ολοκληρώσει το δεξιό έργο του, όπως έκανε όλη η Δεξιά εκείνες τις ημέρες.
Αν δεν ήταν αριστεροί, δεν θα τους υποστήριζε σύσσωμη η ελληνική και ξένη αριστερή διανόηση, ο ελληνικός και ξένος αριστερός πολιτικός κόσμος και τύπος/μμε.
Αν δεν ήταν αριστεροί, δεν θα ήταν η πρώτη τους έγνοια ο τρομοκρατικός νόμος, οι κρατούμενοι τρομοκράτες στον Κορυδαλλό, το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων, κλπ
Αν δεν ήταν αριστεροί, θα έτρωγαν κι αυτοί ξύλο, θα έσπαζαν κι αυτών τα γραφεία, ή τις συγκεντρώσεις, οι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων.
Αν δεν ήταν αριστεροί, δεν θα έπαιρναν επι μέρους μέτρα, που ανέκαθεν ήταν κομβικά για την Αριστερά, όπως το άνοιγμα των συνόρων, το κάλεσμα στους λαθρομετανάστες, η κατάργηση της Αριστείας, η τροποποίηση της Ιστορίας, κλπ...
Αν δεν ήταν αριστεροί, δεν θα τους προωθούσε σύσσωμος ο αυτοαποκαλούμενος αριστερός πληθυσμός της χώρας.
Με 300 ψήφους υπέρ και κανέναν κατά...ενδιαφέρον αυτό το μέτροΝαί,αποφασίζει να μη γίνουν περικοπές στις αποζημιώσεις και στις παροχές των βουλευτών
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.