Που πάει η Ε.Ε.;;;

Ολες αυτές οι ΒΔ "δημοκρατίες",εκλεκτά σημερινά μέλη της ΕΕ,που αποσχίστηκαν απο την τέως ΕΣΣΔ,έχουν προϊστορία σαν συνεργάτες του 3ου ράΙχ...Μεραρχίες SS ολόκληρες,έιχαν συνεισφέρει στους ναζί...Πάμπολλοι εγκληματίες πολέμου,προέρχονται απ' αυτές...Αγάλματα τους "κοσμούν" κεντρικές πλατείες τους σήμερα...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ EL MUNDO
Ανεργη πουλά τα όργανά της για να ζήσει την κόρη της

Μια άνεργη Ισπανίδα ανακοίνωσε σήμερα ότι αποφάσισε να πουλήσει όσα όργανά της δεν είναι απολύτως απαραίτητα για τη ζωή της, προκειμένου να μπορέσει να βρει μια αξιοπρεπή στέγη για την ίδια και την κόρη της.

«Αρχικά έβαλα προς πώληση ένα νεφρό, τώρα πουλάω επίσης τους κερατοειδείς, έναν πνεύμονα, ένα τμήμα από το ήπαρ μου... Πουλάω οποιοδήποτε όργανό μου σε όποιον μπορεί να το πληρώσει και το κάνω γιατί, πολύ απλά, είμαι απελπισμένη», είπε η 44χρονη γυναίκα σε συνέντευξή της που μεταδόθηκε σήμερα από την ιστοσελίδα της εφημερίδας El Mundo.

«Χρειάζομαι μια στέγη (...) για να φτιάξω ένα σπιτικό σε έναν αξιοπρεπή χώρο» πρόσθεσε, εξηγώντας ότι είναι άνεργη και ανάπηρη σε ποσοστό 66% επειδή ο άνδρας με τον οποίο συζούσε επί 18 χρόνια την κακοποιούσε. Ο ίδιος προσπαθεί τώρα να της κάνει έξωση από το σπίτι όπου ζει με την κόρη της.

«Έλαβα την ειδοποίηση της έξωσης. Δεν έχουμε οικογένεια, δεν ξέρουμε πού να πάμε», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η γυναίκα πριν από δύο εβδομάδες έβαλε μια μικρή αγγελία στο διαδίκτυο αναζητώντας αγοραστές για τα όργανά της. «Δεν έχω άλλο τρόπο για να προσπαθήσω να σώσω τη ζωή μου και τη ζωή της κόρης μου. Αν στο χρόνο που μου μένει να ζήσω μπορώ να δώσω στην κόρη μου τη δύναμη που θα της επιτρέψει να ξεφύγει από αυτήν την κατάσταση, φυσικά θα πουλήσω τα όργανά μου», είπε.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ανταπόκριση από πιθανούς αγοραστές, όμως η γυναίκα έχει ήδη έρθει σε επαφή με έναν γιατρό στη Μελίλα (τον ισπανικό θύλακα στη βόρεια Αφρική) με την προοπτική της αφαίρεσης των οργάνων της.

Σύμφωνα με την El Mundo στην Ισπανία είναι πρακτικά αδύνατον να γίνει μεταμόσχευση χωρίς να ενημερωθούν οι αρμόδιες αρχές. Σε μια τέτοια περίπτωση, η 44χρονη κινδυνεύει να τιμωρηθεί με κάθειρξη 12 ετών για εμπόριο ανθρώπινων οργάνων.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63736027

A7nSkLKCYAAS1eS.jpg:large

Στρατός,βάρβαρος στρατός μισθοφόρων,εναντίον αμάχων...Παντού στην Ευρώπη,όπου σηκώνεται φωνή κι αντίδραση...

Αύξηση της φτώχειας σημειώνεται κυρίως στις μεγάλες γερμανικές πόλεις, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης της Ένωσης Ινστιτούτων Οικονομικής και Κοινωνικής Έρευνας που δόθηκαν στην δημοσιότητα την Τετάρτη.

Στο Βερολίνο, στην Λειψία, στο Ανόβερο, στην Βρέμη, στο Ντόρτμουντ και στο Ντούιζμπουργκ ένας στους τέσσερις ως ένας στους πέντε κατοίκους ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ η κατάσταση είναι αισθητά καλύτερη στο Αμβούργο και στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της νότιας Γερμανίας.

Κατά το διάστημα 2005-2011 το ποσοστό της φτώχειας έχει αυξηθεί από 17,5% σε 19,6%, ενώ, όπως επισημαίνεται στην μελέτη, στις 15 μεγαλύτερες πόλεις της χώρας το ποσοστό είναι σημαντικά υψηλότερο από ό,τι στην υπόλοιπη χώρα.

Στο σύνολο της Γερμανίας, το ποσοστό της φτώχειας έχει αυξηθεί κατά τον τελευταίο χρόνο από 14,5% σε 15,1%, παρά το γεγονός ότι έχει μειωθεί σημαντικά ο αριθμός των ανέργων.

Αυτό θα μπορούσε να ερμηνευθεί, τονίζουν οι ερευνητές, ως αποτέλεσμα των μεγάλων εισοδηματικών ανισοτήτων, αλλά και του διαρκώς διευρυνόμενου τομέα χαμηλής μισθοδοσίας.

Στην Γερμανία τυπικά φτωχός θεωρείται όποιος έχει ατομικό εισόδημα κάτω των 848 ευρώ τον μήνα.

Από in.gr

αυτά είναι γουρουνάκια πάντως τρυφερά και γλυκούλια ,,

δλδ απορώ πως τους κοιτάνε έτσι και κάθονται στωικκά ομορφα και ωραία ,, και τις τρώνε

ο τελευταίος μεζές που έκατσε αγέροχα και όμορφα χωρίς χημικά αναμεσα σε κόσμο στην Ελλάδα πρέπει να είναι πολλά χρόνια πίσω ,,

Ρε Βασίλη,τι να κάνουν τα έρμα τα κοριτσάκια και τα φοιτητάκια,που ακόμα τα ταίζει η μαμά τους, μπροστά στους εκπαιδευμένους,πάνοπλους,θρασύδειλους κι εντελώς αποκτηνωμένους αυτούς μισθοφόρους;

Μια φωνή τους έβαλε το ένα απ' αυτά -το καημένο και του σακάτεψαν τα πόδια και την μέση...Πρίν είχαν σπάσει το κεφάλι του πιτσιρίκου,επειδή έτρεχε και μόνο...

Τους πειρατές ( The Pirate Party / Pirate Bay etc.) πολλοί μίσησαν και αγνόησαν
Πάντως από όσο φαίνεται ήταν οι εμπνευστές ενός νέου κανονιστικού/ρυθμιστικού πλαισίου που θα απαγορεύουν στη visa/mastercard/paypal να αρνούνται να συνεργάζονται με εταιρίες/οργανισμούς *αυθαίρετα* και *αδικαιολόγητα*.
Υπάρχουν παραδείγματα λ.χ. όπου αρνήθηκαν να δρομολογούν δωρεές προς το wikileaks
"It is not reasonable [that] Visa, MasterCard and Paypal may decide that small Swedish companies that sell horror movies or sex toys should not be allowed to continue to sell their products online only [because] paying intermediaries are afraid of American moralism," he wrote.
"Another example is when Visa, Mastercard and Paypal blocked payments to WikiLeaks. There was no legal basis and [it] should be seen as the three companies helped the US government to silence an inconvenient voice. It is not acceptable that private corporations have the power of [controlling] free speech."

http://www.theinquirer.net/inquirer...ne-payment-providers-from-cancelling-services

‛Towards an integrated European market for card, internet and mobile payments’
http://www.europarl.europa.eu/sides...EP//TEXT+REPORT+A7-2012-0304+0+DOC+XML+V0//EN

Οι κάτοικοι της Λούρδης έχουν καταλάβει το δάσος στο οποίο θα γίνουν εργασίες για να φτιαχτεί αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο σύμφωνα με τα σχέδια θα πρέπει να λειτουργήσει το 2017.

Μέσα στο δάσος, στην όμορφη αυτή περιοχή της δυτικής Γαλλίας δόθηκαν μάχες με δακρυγόνα, πέτρες και μολότοφ. Οι διαδηλώσεις συνεχίζονται εδώ και δύο εβδομάδες. Χθες Παρασκευή η επίθεση των ΜΑΤ ήταν ιδιαίτερα σκληρή γιατί ο σκοπός τους ήταν να διώξουν τους κατοίκους από το δάσος για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις μιλούν για μεγάλη καταστροφή και μόλυνση της περιοχής.

http://www.left.gr/article.php?id=14423#.ULCFK5rJybM.facebook