Που πάει η Ε.Ε.;;;

Αυτοί ρε, είναι πρώην κουμούνια.
Εμείς είμαστε πρώην γερμανοτσολιάδες.
Δε γίνονται εδώ αυτά τα πράγματα...

Άσε που με τέτοιες κρυπτοκουμουνιστικές κινήσεις, δε πρόκειται να αφήσουν ο Αντώνης και ο Βαγγέλας την Ανάπτυξη να φύγει από εδώ, που είναι Θεού χαρά, να πάει εκεί στο ψοφόκρυο...

Στην Εσθονία ο Κομμουνισμός είναι απαγορευμένος...

Το τσάμπα στις συγκοινωνίες (εντός κέντρου πόλεως μόνο) δε, χρηματοδοτείται από την ντόπια επιχειρηματικότητα (ιδιώτες, όχι κράτος)

@galaxyarchis: Το να απαιτεί η τράπεζα μηδενική φορολογία και ζεστό δημόσιο χρήμα, είναι φιλελευθερισμός. Το να ζητά ο πολίτης δωρεάν ΜΜΜ είναι λαϊκισμός

Τσάμπα ή πολύ φτηνά ΜΜΜ (ή οποιαδήποτε άλλη κρατική παροχή) μπορεί να γίνει μόνο αν το κράτος ανταγωνιστεί τους ιδιώτες και λάβει μερίδιο απο τα έσοδα.
Κάτι που η αγαπημένη μας ΕΕ απαγορεύει, γιατί οι μέτοχοι του δημοσίου είμαστε όλοι εμείς (και εμείς είμαστε πολλοί...)

Ο άλλος τρόπος είναι η αύξηση της φορολογίας, δηλ. προπληρωμένο εισιτήριο-υπηρεσία... δηλαδή κανένα όφελος για τον πολίτη...

Στην Εσθονία ο Κομμουνισμός είναι απαγορευμένος...

Το τσάμπα στις συγκοινωνίες (εντός κέντρου πόλεως μόνο) δε, χρηματοδοτείται από την ντόπια επιχειρηματικότητα (ιδιώτες, όχι κράτος)

τα ίδια λέμε αγαπητέ μου, με διαφορετικό τρόπο.

Εκεί απαγόρευσαν τον Κομμουνισμό και η επιχειρηματικότητα χρηματοδοτεί υπηρεσίες για την κοινωνία... Εδώ ο Γερμανοτσολιαδισμός ακόμη επιτρέπεται και η κοινωνία χρηματοδοτεί και υπηρετεί την "επιχειρηματικότητα".

To κατάλαβα αυτό που λες αδερφέ, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι συγκεκριμένη κίνηση είναι απο αυτές που κάνουν τη διαφορά ή έχουν καν στόχο να υπηρετήσουν την κοινωνία (σαν παράπλευρη επίπτωση μου μοιάζει)

Είναι σαν το τρενάκι που σε κάνει βόλτα στα μαγαζιά για να σου ανοίξει η όρεξη.

Τα μμε και οι επιπτώσεις του όπως και η πρέπουσα εξυπηρέτηση του εργαζόμενου και των πολιτών γενικότερα δεν λύνεται με κάτι τέτοιο.
Οι εσθονοί και οι κάθε εσθονοί, αν είχαν αγαθές προθέσεις, σαν πρώτο μέτρο θα έβαζαν τους εργοδότες να προπληρώνουν μηνιαίες κάρτες για τους εργαζόμενους... όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν...

Τουριστικό/εμπορικό μέτρο είναι... σιγά μην έχουν πρόβλημα νέφους και μποτιλιάρισμα στην εσθονία... με υποδομές για 5εκ κατοίκους, ενώ όλοι και όλοι είναι 1.2εκ κάτι...

Γνώμη μου είναι, αν θέλουμε να δίνουμε παραδείγματα, να βλέπουμε τη συνολική εικόνα και σε τι αποσκοπούν.
Θέλω να πω ότι, να είσαι σίγουρος ότι στην εσθονία έχει περισσότερους Γερμανοτσολιάδες και επίσης η επιχειρηματικότητα ξεζουμίζει τη κοινωνία.

Στις Βρυξέλες σχεδιάζουν ‛αυτόματο περιοριστή ταχύτητας’ για τα αμάξια / μηχανές …
Με gps ή και με κάμερα που διαβάζει πινακίδες ορίων ταχύτητας
http://www.telegraph.co.uk/motoring...lans-to-fit-all-cars-with-speed-limiters.html
Ας παρακάμψουμε το bib brother της υλοποίησης … Ως γνωστών ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει και όσο μεγαλύτερο ‛εγκέφαλο’ έχει ένα αμάξι τόσο περισσότερες οι αδυναμίες του συστήματος το hacking κ.ο.κ.
http://news.cnet.com/8301-1009_3-57596847-83/car-hacking-code-released-at-defcon/

Νομίζω ότι είναι από τις περιπτώσεις που ο μεγάλος αδερφός καλά κάνει και επεμβαίνει. Μπορεί όλοι μας να γουστάρουμε να τρέχουμε αλλά τελικά δεν κουβαλάμε όλοι μας την ίδια ωριμότητα ώστε να το κάνουμε μόνο εκεί που μας παίρνει. Οπότε κάπως πρέπει να προστατευτούν πιθανά αυριανά θύματα. Τόσοι και τόσοι έχουν σακατευτεί στην άσφαλτο, είτε ως οδηγοί/επιβάτες είτε ως πεζοί, είτε έχοντας ευθύνη γι'αυτό είτε όχι.

Βεβαίως καλό θα είναι παράλληλα να φτιάξουν και δρόμους/σήμανση, ώστε τα όρια αυτά να μην είναι 50χμ/ωρα εκτός πόλης, αλλά να μπορείς να ταξιδεύεις με 120 παντού, και να πέφτεις στα 50 μόνο σε αστική περιοχή. Και φυσικά να ισχύει ελεύθερο σε αυτοκινητοδρόμους.

Last edited:
Αν εφαρμοστεί αυτό, η διαδρομή Πάτρα-Πύργος θα παίρνει 2μιση ώρες :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Που πάει η Ε.Ε.;;;

Αυτό είναι καλό ή κακό νέο; και για ποιους;
Καλό για όλους.
Θα μπορείς να πάς στην εργασία σου με ασφάλεια, να γυρίσεις στο σπίτι σου με ασφάλεια και εκεί να αυτοκτονήσεις σεμνά και ταπεινά και πάντα με ασφάλεια.

Πάνω από το 70% των εμπόρων της Ρώμης δεν δίνει αποδείξεις

Το 71% των εμπόρων της ευρύτερης περιοχής της ιταλικής πρωτεύουσας δεν εκδίδει αποδείξεις ταμειακής μηχανής, σύμφωνα με έρευνα της οικονομικής αστυνομίας της περιφέρειας της Ρώμης.

http://left.gr/news/pano-apo-70-ton-emporon-tis-romis-den-dinei-apodeixeis#sthash.psDlagF2.dpuf

Τσαμπατζήδες....

Καλό για όλους.
Θα μπορείς να πάς στην εργασία σου με ασφάλεια, να γυρίσεις στο σπίτι σου με ασφάλεια και εκεί να αυτοκτονήσεις σεμνά και ταπεινά και πάντα με ασφάλεια.

Ωχ, φτάσαμε σε λογικό παράδοξο... σε πόση ώρα θα έφτανα στη δουλειά που δεν έχω πλέον, με αυτόματο περιορισμό ταχύτητας στο αυτοκίνητο που δε θα έχω χρήματα να του βάλω βενζίνη...