Κι εγώ το ίδιο έπαθα με το Avatar, και στη συνέχεια με το TRON.
Σε 3D στον κινηματογράφο (ή και σε 3D προβολέα) είναι ωραίο.. αλλά σε 2D στον προβολέα σου πέφτει το σαγόνι.
Τα χαμε πει και αλλου.
Το αν θα μεινει ή οχι δεν ξερω παντως σε animation ειναι απολαυση.
Σε ''κανονικές'' ταινίες ειναι ελαχιστες οι περιπτωσεις που αξίζει.
Αλλα θα δουμε τι θα παιξει και στο μελλον (καθώς μεχρι τωρα βλεπουμε κατα πλειοψηφία εκ των υστερων μετατροπες σε 3D).
Πχ ο Scorsese νομίζω γυρίζει τωρα 3D. Ειμαι περίεργος τι να περιμένουμε από κάτι τέτοιο...
Α-χα!Μιά και μιλάμε για δημιουργούς φοβερή δουλεία σε 3D είναι και η Pina του Wenders
“The question of 3-D is a very straightforward one,” Nolan said in a recent interview. “I never meet anybody who actually likes the format, and it’s always a source of great concern to me when you’re charging a higher price for something that nobody seems to really say they have any great love for.
Εννοεί την παραγωγή ή την διανομή? Είναι εντελώς ξεχωριστά πράγματα.
Εγώ σαν χομπίστας ενδιαφέρομαι, εφόσον το έχω στην ίδια τιμή... λειτουργεί σχεδόν σαν bonus!
Επίσης αν δεν γνωρίζει ο άνθρωπος κάποιους που τους αρέσει το 3Δ, να ρωτήσει να του συστήσουμε μερικούς...
άλλο πράγμα δεν το προτιμώ Μήτσε και άλλο δεν "χρειάζεται" Ο καθένας με τα γούστα του.
Δηλαδή τι προτείνετε βρε παιδιά?
Να βγαίνει το 3d μόνο για τηλεοράσεις ή να μην υπάρχει καθόλου?
anti-fan αντιδράσεις νομίζω.
:ernaehrung004:
Να αρχίσουν ξανά να βγάζουν καλές ταινίες.. Ασχέτως 2D ή 3D.
Είτε βγαίνει μόνο για τηλεοράσεις, είτε δεν βγαίνει καθόλου, το ίδιο και το αυτό μου κάνει, Νίκο. Δεν με ενοχλεί καθόλου που υπάρχει ώστε σε όσους αρέσει να συνεχίσουν να το απολαμβάνουν. Αντιφάν αντίδραση? Μπα, φυσιολογική αντίδραση μου φαίνεται για ένα προϊόν που προσπαθεί με το ζόρι να επιβληθεί (διαφημίσεις, promotions, άρθρα κ.λ.π.). Όταν κάτι αρέσει στον πολύ κόσμο (γιατί εδώ είναι το φουντούκι), γίνεται δημοφιλές σε dt, δεν χρειάζεται διόλου σπρώξιμο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.