Γιάννη δεν το είπα για σένα το antifan ούτε ότι του είπες μπράβο.
(αυτός ο ξινός οι Ναθ του είπε Μπράβο..λολ)
Σεβαστή η εκτίμησή σου (εγώ έχω την αντίθετη, δηλ. εξέλιξη της τεχνολογίας και βελτίωση σε πρώτη φάση με παθητικό και 4K)
για το nobody, σε πληροφορώ έχεις λάθος...
Η συντριπτική πλειοψηφία των γνωστών και φίλων μου, σπίτι μου πάντα ρωτάνε μήπως το έχεις και σε 3D? και στο σινεμά προτιμούν την 3D προβολή.
Η γυναίκα μου με είπε τσιγκούνη προχτές στο iceage 4 που προτίμησα το 2D (o λόγος ήταν καθαρά ότι δεν θέλω να βλέπει συχνά 3D o μικρός)
Και να είσαι σίγουρος ότι τους έχει φύγει το θέμα περιέργειας για την νέα εμπειρία... μόνο μαζί έχουμε δει καμιά 15αριά και άλλες τόσες φαντάζομαι στο σινεμά.
Αντιλαμβάνομαι ότι πιθανόν έχεις άλλες προσλαμβάνουσες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιο (αρκετοί) το προτιμούν, ακόμα και αν δίνουν 2-3 ευρώ παραπάνω (φυσικά δε συμφωνώ καθόλου με αυτό! μη παρεξηγηθώ)
+++
Ο Νόλαν διαστρεβλώνει συνειδητά
1ον) γιατί λανσάρει μια ταινία που δεν είναι 3D σε μια εςποχή που οι μεγάλες παραγωγές και τα μπλοκμπάστερ το κάνουν, φοβούμενος μειωμένες πωλήσεις
2ον) γιατί είναι αδύνατον να μη γνωρίζει ότι αρκετοί (ώστε να υπάρχουν αυτές οι παραγωγές) το θέλουν και το προτιμούν
+++
Για τους αντιφαν... δεν αλλάζω γνώμη.
Όταν χρησιμοποιείς τη μισή αλήθεια και προωθείς ή προτείνεις την κατάργηση κάποιου πράγματος (οτιδήποτε που δε βλάπτει) είσαι αντιφαν.
Νο φαν είναι αυτός που λέει: "Δε μου αρέσει δε το προτιμώ..." και τέλος......
Το άλμα στο "είναι αχρείαστο και κανένας δεν το θέλει" είναι αν όχι αντιφαν, εκ του πονηρού.
Στη δική του περίπτωση είναι το πρώτο imo, μιας και ότι ώρα θέλει έχει όλα τα κονέ και τα μέσα να γυρίσει 3D!
+++
Για τις εταιρείες τα ξέρουμε... money-money-money... lots of money...
Tι σχέση έχει το 3D? Aν δεν ήταν αυτό θα ήταν κάτι άλλο...
Σάμπως η επανάκαμψη του σινεμά δεν βασίστηκε στα μπλοκμπάστερ εντυπωσιακά fullHD?
Στη δημιουργία του Γ.Αλλεν και του Χάνεκε βασίστηκε?
ξαναλέω
Να καταργήσουμε και το Full HD.
Έλα ρε παιδιά... και φαίνομαι σαν φαν του 3D τώρα που το υποστηρίζω!
Κάθε τεχνολογική εξέλιξη είναι θεμιτή και μακάρι να καταλήξει στην απόλαυσή μας. Απο εκεί και πέρα μη λέμε για να λέμε.
Απλά μη βλέπεται 3D.
Μα, παραπάνω λέω ότι δεν αφορά το 3D!
Αλλά είναι γενικότερο σχόλιο.. Πρέπει για αρχή να αρχίσουν να βγαίνουν καλές ταινίες. Το αν θα είναι σε 2D, 3D, whatever δεν παίζει ρόλο αν δεν είναι καλή ταινία.
Άποψη είναι.. Απλά τυχαίνει να είναι του Nolan και αρκετοί από εμάς να συμφωνούμε μαζί της. Που είναι το κακό;
Συμφωνούμε τότε στα
1) Δεν αφορά το 3D
2) Πρέπει να βγαίνουν καλές ταινίες 3D ή όχι
Διαφωνούμε (χωρίς να είναι κακό

)
Ο Νόλαν απέκτησε εκτός απο εξαιρετικές σκηνοθετικές απόψεις και απόψεις για το πόσοι το προτιμούν? Έγινε και ταξιθέτης?
Αύριο θα μας πει και γιατί στάζουν οι βρύσες?
Τον γουστάρω και γω τον Νολαν έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα στις ταινίες του.
Ως εκεί όμως. Δεν είναι ο φωτεινός παντογνώστης.
Φυσικά είναι βαρύνουσα η γνώμη του και ας τη λέει ελέυθερα (το έχει κερδίσει με το σπαθί του αυτό) αλλά να τη λέει χωρίς ψέματα (ή υπερβολές αν σου φαίνεται βαριά η λέξη)
