Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ημουν σίγουρος ότι θα τσιμπήσεις!

Ψάρακα! :flipout:

Αφού μου αρέσει να σε πειράζω (γιατί τσιμπάς εύκολα) και το ξέρεις! :D

Ναι σιγά μη σου βγάλω και ανακοίνωση.
Αφού με τη διευκρίνηση που ζήτησες από τον CR το έστρωσες μόνος σου!
Πως να αντισταθώ ο έρμος? :D

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είχα πάντως ένα κολλητό συμφοιτητή στο πολυτεχνείο, ίδιο με εσένα!
Το καλύτερο παιδί όλων μας!
Τον αγαπούσαμε όλοι, αλλά το τι πείραγμα του κάναμε, δεν λέγεται!!!!
Παρεξηγιότανε ο καημένος με το παραμικρό, και μας σκανδάλιζε!

:D

Βρε Χρηστο ... υπαρχουν γυναικες για να σκανδαλιζεσαι. Αμετρητες ! .....
Δεν χρειαζεται να ειναι ψυχες χαμενες καπου στο νετ ... που ψαχνουν την τυφλα τους.
Τι γουστο να βγαλεις απο αυτες ? Εσυ ξερεις ....

Απο τους συγχρονους γνωστους 4-5 φιλοσοφoυς και απο τους πιο παραγωγικους ειναι και ο Michel Onfray.

Μολις εβγαλε ενα νεο του εργο που φερει τον τιτλο Decadence Μεταφραστε "Παρακμη"

Εβλεπα χτες το ιντερβιου του για το νεο του βιβλιο. Με απολυτη στοϊκοτητα και χειρουργικη αναλυση λεει που λεμε καποιοι εδω μεσα. Αποχαιρετηστε την, "την Αλεξανδρεια" που ξερατε...Και πολυ πιο γρηγορα απο οσο νομιζετε.

Κριμα πραγματικα που δεν γνωριζετε Γαλλικα (οσοι δεν γνωριζετε). Και η εξισωση ειναι απλη...πανω κατω οτι λεω και εγω εδω.

Μανο εισαι πολυ τυχερος ανθρωπος που δεν εχεις παιδια. Πραγματικα στο λεω.

Ενα ιντερβιου σε ειδικευμενη εκπομπη.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλά, αυτά μας τα λέει ο Spengler από το 1920. Και άλλοι πριν από αυτόν όπως ο Nietzsche, ο Schopenhauer. Όλοι προφητεύουν την παρακμή της Δύσης, του σύγχρονου ανθρώπου, whatever... Κάποτε, κάποιος θα πέσει μέσα, που θα πάει.

Ο φιλτατος Γιωργος (Cica) μας εχει κανει να παρακολουθουμε μονο οτι γραφει .... οχι οτι λινκαρει ως βιντεο.
Κριμα γιατι ετσι μπορουν να συνδιαλαγουν μαζι του .... μονο οι γαλλοφωνοι. Οι οποιοι δεν ειναι λιγοι (απ'οσο βλεπω).

Καλά, αυτά μας τα λέει ο Spengler από το 1920. Και άλλοι πριν από αυτόν όπως ο Nietzsche, ο Schopenhauer. Όλοι προφητεύουν την παρακμή της Δύσης, του σύγχρονου ανθρώπου, whatever... Κάποτε, κάποιος θα πέσει μέσα, που θα πάει.

Κοτζάμ Ρωμαϊκή αυτοκρατορία κατέρρευσε από την παρακμή - και το 'φχαριστήθηκε!

Ποιός είμαι εγώ να αντισταθώ?
Πολλά δε μου ζητάνε? :flipout:

Ο φιλτατος Γιωργος (Cica) μας εχει κανει να παρακολουθουμε μονο οτι γραφει .... οχι οτι λινκαρει ως βιντεο.
Κριμα γιατι ετσι μπορουν να συνδιαλαγουν μαζι του .... μονο οι γαλλοφωνοι. Οι οποιοι δεν ειναι λιγοι (απ'οσο βλεπω).

Την άλλη φορά τον έβαλα να μεταφράσει το κείμενο που έκανε post.
Nα του ζητήσω να μεταφράζει και τα video δεν το κάνω!
Πάει πολύ! :flipout:

Κοτζάμ Ρωμαϊκή αυτοκρατορία κατέρρευσε από την παρακμή - και το 'φχαριστήθηκε!

Ποιός είμαι εγώ να αντισταθώ?
Πολλά δε μου ζητάνε? :flipout:

Την άλλη φορά τον έβαλα να μεταφράσει το κείμενο που έκανε post.
Nα του ζητήσω να μεταφράζει και τα video δεν το κάνω!
Πάει πολύ! :flipout:

Να σου πω το ειχα προσπαθησει με το movie mqker της μικροσοφτ μια πρωτη φορα σε ενα βιντεο του Αλντο Στερονε...εβαζα λεζαντες προχωρουσα τα φρεημς ξαναβαζα υπομονη μυρμηγκιου.... τελικα παταω save στο τελος, χαθηκαν ολα εκτος το πρωτο frame.
Λεω κατι πηγε στραβα θα το κανω πιο προσεκτικα...δευτερη φορα...ολα τα παντα εξαφανιστηκαν. Και αυτα του πρωτου frame.

Εκει το σταματησα ,

Ναι αλλα αυτος συνεμπεριελαβε και αυτους στο πονημα του, δειχνοντας οτι το zeitgeist (εννοια του Χεγκελ) τους δεν ηταν actual.

Tωρα ειναι. Και αναλυει γιατι.

Αυτο που ειναι αστειο ειναι οτι ο Ονφρε ηταν ο κυριος πολεμιος (σαν διανοουμενος) του Χριστιανισμου. Εκανε και εργο 500 σελιδων Traite d'Atheologie ( δοκιμιο Αθεολογιας )...

Σημερα αν και δηλωνει παντα απολυτα αθεος υπεραμυνεται του Χριστινισμου ως κουλτουρα του Πολιτισμου μας. Και οντας προερχομενος απο την libertarian αριστερα, συμφωνει με την Λεπεν στην αμυνα των πολιτιστικων κεκτημενων μας που ο ιδιος σαν αθεος αποδικνυει οτι ειναι αρηκτα δεμενα με τον Χριστιανισμο.

Aρα παραδεχεται οτι η Αθεϊα (που εξακολουθει να ειναι αδοκιμος ορος) "αναπνεει" μονο σε ανεκτικες θρησκειες.
Και μια απο αυτες ειναι ο Χριστιανισμος .... (για φαντασου).

Να υπενθυμισω παλι κατι λιγο > http://union.atheia.gr/ένωση-άθεων/ορισμός-αθέου-αθρήσκου-και-αγνωστικι/
Tις τρεις πρωτες φρασεις ... δεν χρειαζεται να διαβασετε τα υπολοιπα (αν θελετε, τα διαβαζετε).
Δεν ειμαι εγγεγραμενος ! Ηταν ενα απο τα πρωτα λημματα που μου βγαλε το google ....

Last edited:
Aρα παραδεχεται οτι η Αθεϊα (που εξακολουθει να ειναι αδοκιμος ορος) "αναπνεει" μονο σε ανεκτικες θρησκειες.
Και μια απο αυτες ειναι ο Χριστιανισμος .... (για φαντασου).....

Οχι μονο το παραδεχεται αλλα αναγνωριζει οτι ειναι και το εκ το ουκ ανευ του πολιτισμου μας, δηλ. ολα αυταπου συζηταμε εδω.κια αυτου χαιρει και μπορει να εκφρασει (ακομα) την αποψη του η την γνωση του.

Επισης παραδεχεται οτι καθε θρησκεια ειναι ενας βεκτορας ενος πολιτισμου. Για τον δικο μας ειναι ανανφισβητητα αυτη, ειτε πιστευουμε στον Θεο ειτε οχι.

Ακομα και τον Μαρξισμο τον ονομαζει ενα ειδους θρησκεια που δημιουργησε εναν πολιτισμο, που ξεκινησε το 1917 αλλα κρατησε πολυ λιγο με την πτωση σαν πυργο απο τραπουλοχαρτα της Σοβιετικης ενωσης.

Παντα υπηρχαν η συνειπηρχαν αντιθετα μπλοκ πολιτισμου, χωρις αναγκαια το ενα να γινεται αιτια αφανισμου του αλλου.

Σημερα υπαρχουν τετοια μπλοκ διαφορετικων πολιτισμων, εναμισυ δισεκκατομυρια Ινδων, ειναι ενα πολιτισμικο μπλοκ, αλλα δεν αποτελει απειλη για την Δυση σαν πολιτισμο, ακομα περισσοτεροι Κινεζοι και αλλοι ασιατες διρυφορικα αποελουν αλλο ενα μπλοκ πολιτισμου. Δεν αποτελουν κινδυνο αφανισμου του δικου μας ουτε εχουν την διαθεση κατι τετοιου.

Με το ισλαμ ομως τα πραγματα αλαζουν, μα τελειως. Γιατι ειναι εμφανες οτι απο την μια πλευρα εχουν καθαρη προθεση να αφανησουν τον πολιτισμο μας να τον αντικαταστησουν, και απο την αλλη εμεις και αυτοι που μας καθοδηγουν δεν εχουν και πολυ διαθεση να αντσταθουν.

Εξ'αλλου οπως παραδεχεται ο ιδιος (ο αθεος) δεν βλεπει για πια αξια θα παει να θυσιαστει ενας νεος Ευρωπαιος εφοσων εχει χασει τις πνευματικες τους αξιες...δεν βλεοπει καποιον να παει να θυσιαστει για ενα Iphone (sic) ενω απο την αλλη πλευρα ειναι ετοιμοι να πεθανουν για την δοξα του αλαχ.

Φυσικα το βιβλιο που δεν το εχω διαβασει ακομα αλλα (εχω διαβασει και ακουσει τον Ονφρε σε αλλες του μελετες) θα ειναι πολυ πιο κατατοπιστικο και συναρπαστικο. Βεβαια οπως του λεει ο δημοσιογραφος στο τελος του βιβλιου μενουμε με μια πικρια...

Η γνωστη κυρια στο βιντεο μπορει ταυτοχρονα να ειναι φασιστρια και πολεμιος του αντισημιτισμου...

https://youtu.be/jbnobULwO60

Σταυρο, μην ασχολεισαι με αυτα τα ατομα. Δεν λενε τιποτα ουτε το αντιπροσωπευτικο ουτε το σημαντικο.
Ο κοσμος μας εναι γεματος με προβοκατορες που εχουν σκοπο να γεμιζουν τις ψυχες με συγχηση και πλανη.
Ειναι λιγοι αλλα πεταγονται και ακουγονται παντου για να κανουν θορυβο σαν να ειναι πολλοι.

Σιγα τωρα μην αρχιζεις να παιρνεις υποψιν σου τι λενε και οι βαρεμενοι σατανιστες. Αστους να λενε. Αυτοι που γνωριζουν ξερουν τι θα απαντησουν.

Χαλιεσαι τζαμπα, το βλεπω, δεν μας ενδιαφερει τι νιωθει και τι λεει ο καθενας για τον Χριστο. Ουτε ολοι θα τον δεχτουν το ξερουμε το εχει πει και ο ιδιος. Οπως ο Γεωργος που ριχνει σπορους, αλλοι θα πεσουν σε χερσα Γη και θα ξεραθουν, αλλοι σε βραχους, και καποιοι σε ευφορο εδαφος και θα βλαστησουν.

Αστους να χτυπιουνται.

Last edited:
ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει πικρια.

Φροντισαμε να κανουμε εναν κοσμο που ευθυγραμμιζει απαντες ... σε υλικοτεχνικα προβληματα.
Σε επιπεδο ευδαιμονισμου και μονο. Φιλοσοφικη διαθεση δεν υπαρχει. Τορπιλιζεται με το καλημερα.
Οι θρησκειες ανακυκλωνουν απαντησεις σε ερωτηματα που τις υπερβαινουν. Δεν αντεχουν σε
φιλοσοφικο υποβαθρο. Ουτε σε γνωστικο. Ουτε σε εποπτικο. Οι θεματοφυλακες του Ανω Θρωσκω
... ειναι ανεπαρκεις μετα απο δυο χιλιαδες χρονια (θα βγαλω εξω Βουδισμο, Κομφουκιανισμο, Ταοισμο
γιατι δεν γνωριζω γρι ... μπορει να απαντανε σε κατι ψιλα). Οποτε, τι εμεινε ....

Η Απουσια των Θρησκειων ... δηλαδη Αθεϊστες, Αγνωστικιστες και Αθρησκοι (που ανηκω φιλοσοφικα).
Ομως .... με ΜΗ-Θεση, με ΑΡΝΗΣΗ, με ΑΠΟΧΗ, με ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ .... δεν φτιαχνεις φαγητο για Ανω Θρωσκω
συνειδησεις και οντα. Το ξερω οτι δεν πρεσβευω τιποτα δημιουργικο. Πρεσβευω την καταβαση (οχι μονο εγω)
σε μια χαραδρα αμφιβολιας, ασαφειας, εσωστρεφειας και καραβιου διχως πυξιδα ... με ισχυρη πιθανοτητα
να ΜΗΝ ξαναρχισει η αναβαση προς μια ψηλοτερη κορυφη ... anytime soon.

Ετσι πρεπει να γινει ! Ο κοσμος θα συνεχισει να πιστευει, ακομα και αν οι χθεσινοι θεοι εγιναν φαιδροτεροι
απο κομικ. Γιατι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ..... και εμεις οι υπολοιποι, οι ελαχιστοι (και παραπαιοντες σε χιμαιρες)
καλα θα κανουμε να παραμεινουμε μειοψηφια γιατι ΔΕΝ πρεσβευουμε πιστη. Ο ανθρωπος, απο οτι δειχνουν
τα πραγματα, δεν μπορει να πιστεψει στον εαυτο του .... ΟΧΙ ακομα, ΟΧΙ ετσι οπως τον καταντησαν, ΟΧΙ
ετσι οπως τον πατροναρουν καθημερινα και αερινα. Αλλωστε το αποδεικνυουν γκαλοπ που γινονται
(που και που) σε θεματα που κανονικα δεν θα επετρεπε ο σημερινος ματηριαλισμος .... και ομως !

Gallup poll.gif

Kαι εκει στο An Atheist, η σχολη των Αθρησκων ... ειναι ακομα μικροτερη. Δεν θελω καν να ξερω :icon15:

Last edited:
Παλικαρισια οπως σαν αλλωτε μια ΖανΝτ'αρκ. Στα ισα καταμουτρα σε Μερκελ και Ολλαντ.

Ιστορικο !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Επρεπε να μιλήσει και ο Tσίπρας.. Nα αρχίσει τις ατάκες και ις ομοιοκαταληξίες, να την κάνει σκόνη την φασίστρια... :)

Status
Not open for further replies.