SR-71
AVClub Fanatic
Ναι ρε Χρηστο .... δεν ειμαι του μορφωτικου σου επιπεδου.
Γιαυτο σταματαω ... ΓΙΑΥΤΟ σταματαω.
Γιαυτο σταματαω ... ΓΙΑΥΤΟ σταματαω.
Απο τους συγχρονους γνωστους 4-5 φιλοσοφoυς και απο τους πιο παραγωγικους ειναι και ο Michel Onfray.
Μολις εβγαλε ενα νεο του εργο που φερει τον τιτλο Decadence Μεταφραστε "Παρακμη"
Εβλεπα χτες το ιντερβιου του για το νεο του βιβλιο. Με απολυτη στοϊκοτητα και χειρουργικη αναλυση λεει που λεμε καποιοι εδω μεσα. Αποχαιρετηστε την, "την Αλεξανδρεια" που ξερατε...Και πολυ πιο γρηγορα απο οσο νομιζετε.
Κριμα πραγματικα που δεν γνωριζετε Γαλλικα (οσοι δεν γνωριζετε). Και η εξισωση ειναι απλη...πανω κατω οτι λεω και εγω εδω.
Μανο εισαι πολυ τυχερος ανθρωπος που δεν εχεις παιδια. Πραγματικα στο λεω.
Ενα ιντερβιου σε ειδικευμενη εκπομπη.
Καλά, αυτά μας τα λέει ο Spengler από το 1920. Και άλλοι πριν από αυτόν όπως ο Nietzsche, ο Schopenhauer. Όλοι προφητεύουν την παρακμή της Δύσης, του σύγχρονου ανθρώπου, whatever... Κάποτε, κάποιος θα πέσει μέσα, που θα πάει.
Ο φιλτατος Γιωργος (Cica) μας εχει κανει να παρακολουθουμε μονο οτι γραφει .... οχι οτι λινκαρει ως βιντεο.
Κριμα γιατι ετσι μπορουν να συνδιαλαγουν μαζι του .... μονο οι γαλλοφωνοι. Οι οποιοι δεν ειναι λιγοι (απ'οσο βλεπω).
Κοτζάμ Ρωμαϊκή αυτοκρατορία κατέρρευσε από την παρακμή - και το 'φχαριστήθηκε!
Ποιός είμαι εγώ να αντισταθώ?
Πολλά δε μου ζητάνε?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Την άλλη φορά τον έβαλα να μεταφράσει το κείμενο που έκανε post.
Nα του ζητήσω να μεταφράζει και τα video δεν το κάνω!
Πάει πολύ!![]()
Καλά, αυτά μας τα λέει ο Spengler από το 1920. Και άλλοι πριν από αυτόν όπως ο Nietzsche, ο Schopenhauer. Όλοι προφητεύουν την παρακμή της Δύσης, του σύγχρονου ανθρώπου, whatever... Κάποτε, κάποιος θα πέσει μέσα, που θα πάει.
Aρα παραδεχεται οτι η Αθεϊα (που εξακολουθει να ειναι αδοκιμος ορος) "αναπνεει" μονο σε ανεκτικες θρησκειες.
Και μια απο αυτες ειναι ο Χριστιανισμος .... (για φαντασου).....
Η γνωστη κυρια στο βιντεο μπορει ταυτοχρονα να ειναι φασιστρια και πολεμιος του αντισημιτισμου...
https://youtu.be/jbnobULwO60
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.