Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Γι αυτο και το τραγουδι λεει πιο κατω αν το ακουσεις...
Undead Undead Undead :Banane0: :ADFADF1: :singer:

Πολυ σοβαρο

Βιολογικος συναγερμος στην Πολωνια.

Απ οτι ακουγεται μεχρι στιγμης στοχοποιηθηκε ενα δικαστηριο με "υποπτο" δεμα ( που περιειχε ανθρακα) στην πολη Κοζαλιν.

200 ατομα μεταφερθηκαν στο νοσοκομειο.

Θα ηταν καλο να μαθουε τι εκδικαζοταν σε αυτο το δικαστηριο...

Η ειδηση θα βγει σε λιγο και εκει πιστευω.

Γιατι εμενα το μυαλο μου πηγε κατευθειαν ... στους Πυρηνες της Μαλακιας ?

Μπαααα .... μαλλον δεν γνωριζουν απο βιολογικα οπλα .... νομιζω, δηλαδη :hmmmm:.

Εγώ ψάχνω να βρω τον λόγο για τον οποίο τα ονόματα των αποστολέων των εκρηκτικών προς τους Ευρωπαίους αξιωματούχους, που στέλνονται απο τους "πυρήνες της φωτιάς" προέρχονται έξω απο τον συριζαικό χώρο . Πχ. Κικίλιας, Γεωργιάδης, Χαρδούβελης... Γιατί όχι πχ. και Τσακαλώτος ή Φίλης... Που στο κάτω-κάτω είναι και ενεργή κυβέρνηση τώρα... Τι συμπάθειες και προστασίες παίζονται εδώ ?

εντιτ

Διαβάζω οτι υπάρχει και το όνομα του Βαρουφάκη... Που ήρθε σε σύγκρουση με τους συριζαίους πριν φύγει, βεβαίως, βεβαίως...

Last edited:
Nιωθω αηδια Γιωργο ...

αντι να βαλουμε κατω τα κεφαλια και να ανασυγκροτησουμε την χωρα
μοιραζουμε ψευτοτσαμπουκα .... αλλοτινων εποχων. Και εχω την εντυπωση
υπο την σιωπηρη ανοχη του Συριζα ("κοιταχτε τι μπορουμε να σας κανουμε
εαν δεν μας αφησετε να κλεισουμε την αξιολογηση με κοινωνικο φερετζε" !!!!).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ?

Οχι τους Πυρηνες της Λακαμιας .... τον ταυρο του ραγιαδισμου, της τσαπατσουλιας,
της κουτοπονηριας, της αναξιοτητας, της μιζεριας, του παρωπιδισμου, του στραβισμου,
του παρασκηνιου, της εξαπατησης, των μεσαζοντων, των ημετερων, των συντεχνιων,

.... ΤΟΥ ΒΑΘΕΕΕΕΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ !

Last edited:
H ιστοσελιδα που παρεθεσα εμεινε, αλλα η ειδηση "χαθηκε"....περιεργο αλλα ισως και οχι.
Αυτη την στιγμη παιζονται πολλα πραγματα στην Πολωνια που δεν μου αρεσουν, και οι "δικες μας" οι υαινες δεν ειναι ποτε πολυ μακρυα απο οτι βρωμα.

(Ο Ντοναλλντ Τουσκ για παραδειγμα ξαναεγινε προεδρος του συμβουλιου της Βαβελ αλλα ειναι απολυτα μισητος στην χωρα του.
Τελευταια μαλιστα τρεχεικαι μια φημη (συνομωσιολογιkη ; ) οτι βρισκεται πισω απο τον θανατο ( αρα δολοφωνια ) του προεδρου Καζινσκυ που τον κανει ακομα πιο απεχθh στους Πολωνους)*.

Τελος παντων αισθανομαι και εγω μια απολυτη αηδια για οτι συμβαινει στην Ελλαδα με αυτα τα ρεμαλια εδω και χρονια, δεκαετιες, που ειναι το εχω ξαναπει η γαγγραινα της Ελληνικης κοινωνιας. Κι αν ειναι εκει που ειναι ακομα και οχι τρια μετρα ατω αο´το χωμα ειναι γιατι μεσα απο το βαθυ κρατος της αριστερας που κυβερνα την Ελλαδα εχουν στηριγματα και αγαπες.

Τοση απολυτη αηδεια που εχω ορκιστει στον εαυτο μου να μην ξαναπατησω ποδι στην χωρα.

*

E καλα .... περνα για ενα ουζακι, δεν θα παθεις τιποτα.

Αλλα ΟΧΙ παραπανω ....
Αμεσως μετα, κατευθειαν μεσα στο αεροπλανο (και χειροποδαρα) :laugh:

H ιστοσελιδα που παρεθεσα εμεινε, αλλα η ειδηση "χαθηκε"....περιεργο αλλα ισως και οχι.
Αυτη την στιγμη παιζονται πολλα πραγματα στην Πολωνια που δεν μου αρεσουν, και οι "δικες μας" οι υαινες δεν ειναι ποτε πολυ μακρυα απο οτι βρωμα.

(Ο Ντοναλλντ Τουσκ για παραδειγμα ξαναεγινε προεδρος του συμβουλιου της Βαβελ αλλα ειναι απολυτα μισητος στην χωρα του.
Τελευταια μαλιστα τρεχεικαι μια φημη (συνομωσιολογιkη ; ) οτι βρισκεται πισω απο τον θανατο ( αρα δολοφωνια ) του προεδρου Καζινσκυ που τον κανει ακομα πιο απεχθh στους Πολωνους)*.

Τελος παντων αισθανομαι και εγω μια απολυτη αηδια για οτι συμβαινει στην Ελλαδα με αυτα τα ρεμαλια εδω και χρονια, δεκαετιες, που ειναι το εχω ξαναπει η γαγγραινα της Ελληνικης κοινωνιας. Κι αν ειναι εκει που ειναι ακομα και οχι τρια μετρα ατω αο´το χωμα ειναι γιατι μεσα απο το βαθυ κρατος της αριστερας που κυβερνα την Ελλαδα εχουν στηριγματα και αγαπες.

Τοση απολυτη αηδεια που εχω ορκιστει στον εαυτο μου να μην ξαναπατησω ποδι στην χωρα.

*

Ήρθαν
ντυμένοι «φίλοι»
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
το παμπάλαιο χώμα πατώντας.
Και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους.
Έφεραν
τον Σοφό, τον Οικιστή και τον Γεωμέτρη
Βίβλους γραμμάτων και αριθμών
την πάσα Υποταγή και Δύναμη
το παμπάλαιο φως εξουσιάζοντας.
Και το φως δεν έδεσε ποτέ με τη σκέπη τους.
Ούτε μέλισσα καν δε γελάστηκε το χρυσό ν' αρχινίσει παιχνίδι·
ούτε ζέφυρος καν, τις λευκές να φουσκώσει ποδιές.
Έστησαν και θεμέλιωσαν
στις κορφές, στις κοιλάδες, στα πόρτα
πύργους κραταιούς κι επαύλεις
ξύλα και άλλα πλεούμενα
τους Νόμους, τους θεσπίζοντας τα καλά και συμφέροντα
στο παμπάλαιο μέτρο εφαρμόζοντας.
Και το μέτρο δεν έδεσε ποτέ με τη σκέψη τους.
Ούτε καν ένα χνάρι Θεού στην ψυχή τους σημάδι δεν άφησε·
ούτε καν ένα βλέμμα ξωθιάς τη μιλιά τους δεν είπε να πάρει.
Έφτασαν
ντυμένοι «φίλοι»
αμέτρητες φορές οι εχθροί μου
τα παμπάλαια δώρα προσφέροντας.
Και τα δώρα τους άλλα δεν ήτανε
παρά μόνο σίδερο και φωτιά.
Στ' ανοιχτά που καρτέραγαν δάχτυλα
μόνον όπλα και σίδερο και φωτιά.
Μόνον όπλα και σίδερο και φωτιά.

E αφού γράφετε αγγλικά στο νήμα, ορίστε

US bans most electronic devices, including cameras, on flights from eight countries

https://www.washingtonpost.com/news...ory/?utm_term=.498160ad8f88&wpisrc=nl_&wpmm=1

Στις χώρες που περιλαμβάνεται η απαγόρευση μεταφοράς στις πτήσεις από και προς ΗΠΑ, οποιασδήποτε ηλ.συσκευής μεγαλύτερης απο κινητό τηλέφωνο, περιλαμβάνεται και η Τουρκία.
Δηλαδή laptops, tablets και φωτογραφικές μηχανές!
Θεωρούν οι Αμερικάνοι την Τουρκία εν δυνάμει χώρα εξαγωγής ισλαμικής τρομοκρατίας;

Last edited:
Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

E αφού γράφετε αγγλικά στο νήμα, ορίστε

US bans most electronic devices, including cameras, on flights from eight countries

https://www.washingtonpost.com/news...ory/?utm_term=.498160ad8f88&wpisrc=nl_&wpmm=1

Στις χώρες που περιλαμβάνεται η απαγόρευση μεταφοράς στις πτήσεις από και προς ΗΠΑ, οποιασδήποτε ηλ.συσκευής μεγαλύτερης απο κινητό τηλέφωνο, περιλαμβάνεται και η Τουρκία.
Δηλαδή laptops, tablets και φωτογραφικές μηχανές!
Θεωρούν οι Αμερικάνοι την Τουρκία εν δυνάμει χώρα εξαγωγής ισλαμικής τρομοκρατίας;

Προφανώς!

Εξοργισμένοι Τούρκοι τηλεφωνούν σε λάθος Rotterdam

The problem with being named Rotterdam
Wrong number: Turks angry with Netherlands city call local dispatch center

When the Schenectady County emergency dispatch center began getting strange overseas calls Saturday night, dispatchers quickly figured out something odd was going on.

Turkish nationalists were calling to harass the Rotterdam police in response to a heated diplomatic dispute Turkey was having with the Netherlands, and were reportedly playing recordings of Turkish nationalist songs.

The problem is, they were calling police in the wrong Rotterdam: They were off by 3,600 miles, calling a Schenectady County town of 29,000 instead of its namesake, the European city of 600,000. Apparently, internet search engines for the Rotterdam police were showing the U.S. number, and the callers didn't realize the international country code wasn't for the Netherlands.

https://dailygazette.com/article/2017/03/15/the-problem-with-being-named-rotterdam

:flipout:

Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Εξονυχιστικός έλεγχος αποσκευών στα βρετανικά αεροδρόμια!

https://www.facebook.com/eveningstandard/videos/1487219781321678/

Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια και αλλου ειναι ακομα χειροτερα.

Δεν θελω να σας χαλασω αλλη μια φορα, αλλα οσοι εχετε τετραποδους φιλους που θελετε να ταξιδεψουν μαζι σας και κατευθυνονται για την σουτα του αεροπλανου μαζι με τα μπαγκαζ, να ξερετε οτι το ρισκο ειναι ακομα μεγαλυτερο ισως εξαιτιας καποιων "πολιτισμων".
Ενα μεγαλο ποσοστο χανεται καποιες φορες ταξιδευοντας σε αλλη διαδρομη ( και γινεται επιτηδες ! ) και μενοντας χωρις τροφη και κυριως χωρις νερο κλπ κλπ δεν μπαινω σε λεπτομερειες αλλα να το ξερετε.

Εγω προσωπικα το εχω κοψει. Ποτε ο τερτραποδος φιλος μου δεν θα μπει σε σουτα αεροπλανου.

Αυτα....

Status
Not open for further replies.