Αγγλία, Ελλάδα, ΗΠΑ, ε, που θα πάει, θα κάνει τον κύκλο του και θα τελειώνουμε. Πάντως πλάκα πλάκα σ'αυτό το θέμα υπήρξαμε pioneers.
Αγγλία, Ελλάδα, ΗΠΑ, ε, που θα πάει, θα κάνει τον κύκλο του και θα τελειώνουμε. Πάντως πλάκα πλάκα σ'αυτό το θέμα υπήρξαμε pioneers.
Αξίζει να το δείτε για να πάρετε μια καλή εικόνα για τον Boris Johnson
Είναι και αστείο.
πολύ καλό, που το ανακάλυψες;
όντως έχει πολύ πλάκα, ανάμεσα στις αλήθειες που αναφέρει
από την άλλη μου έκανε εντύπωση, πόσο καλή γνώση του θέματος έχει ένας αμερικανός, για τους οποίους λέμε ότι δεν ξέρουν καν που πέφτει η ευρώπη
το στέλνω άμεσα στην αδερφή μου που είναι μόνιμη κάτοικος αγγλίας, θα γελάσει πολύ
Το μαγαζάκι της ΕΕ διαλύεται σιγά σιγά..Άσε να χαρούμε το ξεμαντρωμα...Για το δράμα που ζει η ανθρωπότητα με την καταστροφή του Αμαζόνιου υπο την αιγίδα του φασισταριού Μπολσονάρο θα μιλήσει κανείς ή θα αναλώνεται το νήμα σε παραβιάσεις του σαβουάρ βιβρ;;
Για το δράμα που ζει η ανθρωπότητα με την καταστροφή του Αμαζόνιου υπο την αιγίδα του φασισταριού Μπολσονάρο θα μιλήσει κανείς ή θα αναλώνεται το νήμα σε παραβιάσεις του σαβουάρ βιβρ;;
Το μαγαζάκι της ΕΕ διαλύεται σιγά σιγά..Άσε να χαρούμε το ξεμαντρωμα...
Για το δράμα που ζει η ανθρωπότητα με την καταστροφή του Αμαζόνιου υπο την αιγίδα του φασισταριού Μπολσονάρο θα μιλήσει κανείς ή θα αναλώνεται το νήμα σε παραβιάσεις του σαβουάρ βιβρ;;
Μην ανησυχείς Νίκο: η ...αγορά θα τα λύσει όλα. :BDGBGDB55:
Ποιος ξεμαντρώνεται, η κατσίκα του γείτονα; Φαντάσου τι έχουμε τραβήξει τόσα χρόνια, κι ήμασταν κάτω απ'την ασφάλεια της μάντρας. Μετά ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.
άσε, τσάμπα γράφεις,
αφού είδανε ότι η επανάσταση από αριστερά δεν πρόκεται να έρθει, ελπίζουν στο μπάχαλο από τα δεξιά
Το χειρότερο είναι ότι όταν γίνουν όσα ευαγγελίζονται δε θα'χουμε ούτε ίντερνετ ή ρεύμα, για να μπορούμε πχια να πούμε ένα "στα'λεγα", έτσι για το γαμώτο. :BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.