Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Αγγλία, Ελλάδα, ΗΠΑ, ε, που θα πάει, θα κάνει τον κύκλο του και θα τελειώνουμε. Πάντως πλάκα πλάκα σ'αυτό το θέμα υπήρξαμε pioneers.

έχουμε παράδοση στο θέατρο σκιών :flipout:

Αξίζει να το δείτε για να πάρετε μια καλή εικόνα για τον Boris Johnson

Είναι και αστείο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

πολύ καλό, που το ανακάλυψες;

όντως έχει πολύ πλάκα, ανάμεσα στις αλήθειες που αναφέρει

από την άλλη μου έκανε εντύπωση, πόσο καλή γνώση του θέματος έχει ένας αμερικανός, για τους οποίους λέμε ότι δεν ξέρουν καν που πέφτει η ευρώπη

το στέλνω άμεσα στην αδερφή μου που είναι μόνιμη κάτοικος αγγλίας, θα γελάσει πολύ

πολύ καλό, που το ανακάλυψες;

όντως έχει πολύ πλάκα, ανάμεσα στις αλήθειες που αναφέρει

από την άλλη μου έκανε εντύπωση, πόσο καλή γνώση του θέματος έχει ένας αμερικανός, για τους οποίους λέμε ότι δεν ξέρουν καν που πέφτει η ευρώπη

το στέλνω άμεσα στην αδερφή μου που είναι μόνιμη κάτοικος αγγλίας, θα γελάσει πολύ

Καλά ο Oliver είναι τεράστιος. Από τις πιο αξιόπιστες πηγές ενημέρωσης, παρόλο που η εκπομπή του είναι σατιρική. Άλλοι έχουν αυτόν, άλλοι έχουν το Λαζόπουλο ή τον άλλο τον K. Πουλή του Press Project, που τον έχει κάνει ξεπατικωσούρα, αλλά χωρίς τη δημοσιογραφική ευφυία και το χιούμορ.

Για το δράμα που ζει η ανθρωπότητα με την καταστροφή του Αμαζόνιου υπο την αιγίδα του φασισταριού Μπολσονάρο θα μιλήσει κανείς ή θα αναλώνεται το νήμα σε παραβιάσεις του σαβουάρ βιβρ;;

Για το δράμα που ζει η ανθρωπότητα με την καταστροφή του Αμαζόνιου υπο την αιγίδα του φασισταριού Μπολσονάρο θα μιλήσει κανείς ή θα αναλώνεται το νήμα σε παραβιάσεις του σαβουάρ βιβρ;;
Το μαγαζάκι της ΕΕ διαλύεται σιγά σιγά..Άσε να χαρούμε το ξεμαντρωμα...

Μην ανησυχείς Νίκο: η ...αγορά θα τα λύσει όλα. :BDGBGDB55:

Το μαγαζάκι της ΕΕ διαλύεται σιγά σιγά..Άσε να χαρούμε το ξεμαντρωμα...

Ποιος ξεμαντρώνεται, η κατσίκα του γείτονα; Φαντάσου τι έχουμε τραβήξει τόσα χρόνια, κι ήμασταν κάτω απ'την ασφάλεια της μάντρας. Μετά ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.

με τράμπα, πούτιν , κινέζους και μου(Ν)τζαχεντίν πάσης φύσεως,
να είναι οι ρυθμιστές της σημερινής κατάστασης, δεν υπάρχει ελπίδα για αμαζόνιο και περιβάλλον,.
"κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε" γιατί αρκετά άλλα φαρμάκια έχουμε και δυστυχώς τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε

Ποιος ξεμαντρώνεται, η κατσίκα του γείτονα; Φαντάσου τι έχουμε τραβήξει τόσα χρόνια, κι ήμασταν κάτω απ'την ασφάλεια της μάντρας. Μετά ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.

άσε, τσάμπα γράφεις,
αφού είδανε ότι η επανάσταση από αριστερά δεν πρόκεται να έρθει, ελπίζουν στο μπάχαλο από τα δεξιά

άσε, τσάμπα γράφεις,
αφού είδανε ότι η επανάσταση από αριστερά δεν πρόκεται να έρθει, ελπίζουν στο μπάχαλο από τα δεξιά

Το χειρότερο είναι ότι όταν γίνουν όσα ευαγγελίζονται δε θα'χουμε ούτε ίντερνετ ή ρεύμα, για να μπορούμε πχια να πούμε ένα "στα'λεγα", έτσι για το γαμώτο. :BDGBGDB55:

Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί δεν έχει ζητηθεί (και παραχωρηθεί) βοήθεια για τον Αμαζόνιο. Δε διοικεί όλη τη Ν. Αμερική ο Μπολσονάρος.

Πάντως είναι τρομακτικές οι εικόνες, κυρίως αν σκεφτεί κανείς ότι, ειδικά τέτοιες χώρες, είναι απίθανο να κινηθούν μετά προς την αποκατάστασή τους, έστω για κάποια επόμενη γενιά.

Το χειρότερο είναι ότι όταν γίνουν όσα ευαγγελίζονται δε θα'χουμε ούτε ίντερνετ ή ρεύμα, για να μπορούμε πχια να πούμε ένα "στα'λεγα", έτσι για το γαμώτο. :BDGBGDB55:

ίντερνετ και ρεύμα θα υπάρχει, αλλά μόνο για να δοξάζεις τον αρχηγό :BDGBGDB55:

Τώρα με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση θα δουλεύουν τα ρομπότ και εμείς θα καθόμαστε..Δεν αγχώνομαι καθόλου ...Η επιστήμη στην υπηρεσία του ανθρώπου...Εμείς βέβαια σαν χώρα δεν έχουμε τόσο μεγάλη τεχνογνωσία και υποδομή και θα δουλέψουμε λίγα χρόνια παραπάνω στα κάτεργα της (μαύρης) εργασίας,σε αντίθεση με τις προηγμένες χώρες

Τα τροπικά δάση δεν αποκαθίστανται. Ότι καεί τελείωσε δεν πά'να αναλάβουν οι Νορβηγοί. Οι οποίοι παρεπιτόντως έκοψαν 35 μύρια του φασίστα προ ημερών και αυτός τους "εκδικείται". Που είναι η σια είπαμε ( όχι η Μπακογιάννη, η άλλη της Αμερικής) να τον τελειώσει;;

Status
Not open for further replies.