Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.

Ναι ευχαριστώ, αυτό ακριβώς εννοώ με αυτά που έγραφα πιο πάνω!!!

Εδώ λοιπόν ο Emilot ξέθαψε ένα άρθρο της Pravda από τις ... 4-1-2010, δηλαδή τριών και βάλε ετών!!!

Και σαν να μην φτάνει αυτό, τα άρθρο είναι μετάφραση στα Αγγλικά ενός άρθρου από τον ... κρατικό οργανισμό τύπου της Κούβας!!!

Και βέβαια εξυμνεί την Κούβα. Περίεργο, ε;;;

Και τι σχέση έχει με οτιδήποτε;;; Μα φυσικά καμία!!! Ας είναι Κούβα κι ότι να'ναι!...

Ναι ευχαριστώ, αυτό ακριβώς εννοώ με αυτά που έγραφα πιο πάνω!!!

Εδώ λοιπόν ο Emilot ξέθαψε ένα άρθρο της Pravda από τις ... 4-1-2010, δηλαδή τριών και βάλε ετών!!!

Και σαν να μην φτάνει αυτό, τα άρθρο είναι μετάφραση στα Αγγλικά ενός άρθρου από τον ... κρατικό οργανισμό τύπου της Κούβας!!!

Και βέβαια εξυμνεί την Κούβα. Περίεργο, ε;;;

Και τι σχέση έχει με οτιδήποτε;;; Μα φυσικά καμία!!! Ας είναι Κούβα κι ότι να'ναι!...

Δεν καταλαβαίνω την εμπάθεια σου Νίκο...

Για αυτό έβαλα λοιπόν το άρθρο...Για αυτά που έγραψες πιο πάνω. Αν έχεις κάτι πιο νέο σχετικό με την διατροφή στα παιδιά, παρακαλώ παρέθεσε το... Απο που προκύπτει το συμπέρασμα σου, "ας είναι Κούβα και ότι να ναι..."??

Θες να βάλω απο Γουατεμάλα που πεθαίνουν το ένα στα δύο παιδιά απο ασιτία?? Θες να βάλω απο Ελλάδα που πάνε ατάιστα πόσες χιλιάδες παιδάκια, στα σχολεία??

Μερικοί νομίζετε οτι γνωρίζετε τους άλλους απο τα άρθρα που ανεβάζουν.... Και δεν είστε λίγοι....

Απο την άλλη, όταν βλέπετε κάποιες χώρες παθαίνετε "κάτι"....χααχααχχα!!!

Για την Κούβα θα μπορούσα να σου πω ένα κάρο πράγματα για τα οποία είμαι πλήρως αντίθετος και ποτέ δεν θα ζούσα σε μια τέτοια χώρα.... Αλλά δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία, γιατί υπόλογος δεν είμαι για τίποτα. Αν θέλεις να σου διευκρινίσω κάτι που με αφορά, απλά ρώτα με, μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα, οπως κάνουν "άλλοι"....

:ears:

BC0bFuvCAAADE3z.jpg:large

iUSJQYQ.jpg

Ινδία.
Ο κόσμος πειναει. Βιασμοί μέρα μεσημέρι μεσα σε λεωφορεία. Απίστευτη εξαθλίωση και βρωμιά παντού.
Εχουν πυρηνικά όπλα.

iUSJQYQ.jpg

Ινδία.
Ο κόσμος πειναει. Βιασμοί μέρα μεσημέρι μεσα σε λεωφορεία. Απίστευτη εξαθλίωση και βρωμιά παντού.
Εχουν πυρηνικά όπλα.

Μία χώρα ανάμεσα στις πιο αναπτυσσόμενες του πλανήτη.....

Αμα υπάρχει ανάπτυξη, τι την θες την ανθρωπιά......??

Η Fitch αναβάθμισε την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Ισλανδίας σε ξένο νόμισμα σε "ΒΒΒ" από "BBB -". Το outlook της αξιολόγησης είναι σταθερό.

Ο διεθνής οίκος αναφέρει ότι η αναβάθμιση αντανακλά την εντυπωσιακή πρόοδο που συνεχίζει να πραγματοποιεί η Ισλανδία για να ανακάμψει από την κρίση του 2008 – 2009.

"Η οικονομία συνεχίζει να αναπτύσσεται, παρά τις εξελίξεις στην ευρωζώνη. Η δημοσιονομική προσαρμογή παραμένει σε τροχιά και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ έχει αρχίσει να υποχωρεί. Η αναδιάρθρωση και η απομόχλευση του τραπεζικού τομέα έχουν προχωρήσει. Και η απόφαση για το Icesave τον Ιανουάριο έχει απομακρύνει μια σημαντική επισφάλεια για τα δημόσια οικονομικά" σημειώνει η Fitch.

http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/757877/ArticleNewsWorld.aspx

‛Totally drug-resistant’ tuberculosis spreads in South Africa as researchers warn global outbreak would be ‛untreatable’

The world is facing outbreaks of “totally drug-resistant” tuberculosis if explosions of the bacteria in South Africa and other poorer nations are not addressed, according to a new papers published in Emerging Infectious Diseases. At this point, researchers are working to determine how the bacteria gains its invincibility, and how to isolate it.

Fears are mounting in medical communities worldwide that conventional treatments would be useless against the new disease, The Daily Mail‛s health site reports. They say doctors are warning “the world is on the brink of an outbreak of a deadly and ‛virtually untreatable’ strain of drug resistant tuberculosis unless immediate action is taken.” Fears of a repeat of the 1980s outbreak in New York City that killed 90% of the people who contracted the TB strain are being cited by those urging action in poorer countries where the disease is spiralling out of control.

http://life.nationalpost.com/2013/0...rn-outbreak-of-bacteria-would-be-untreatable/

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Αχα!Το πουλακι μου...Τι να τεντωνεις το ενα χερι φορωντας τη σβαστικα,τι και τα δυο φορωντας την τιαρα...Το αυτο...

Υπόψιν όμως ότι το να είσαι μέλος της χιτλερικής νεολαίας ήταν υποχρεωτικό για όλους τους 14χρονους. Κάτι σαν τη συμμετοχή στη κομμουνιστική νεολαία επί ΕΣΣΔ. Και στη Βέρμαχτ πήγε στα 16 του, όπως ήταν για κάθε γερμανόπουλο υποχρεωτικό. Ποιο ήταν το ατόπημά του λοιπόν, ότι γεννήθηκε Γερμανός επί Γ´ Ράιχ;
Επομένως τι σημαίνει το σχόλιό σου περί χεριών και τιάρας; Χώρια που εάν ήμουν καθολικός, θα αισθανόμουν ευθέως και δη βάναυσα προσβεβλημένος. Κάποια μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση σε τέτοιου είδους σχόλια ίσως δεν θα έβλαπτε.

Οι δε φωτογραφίες, πέραν εκείνης που απεικονίζει τον μικρό 14χρονο, απεικονίζουν τον συνονόματο πατέρα του (Joseph Sr), που ήταν αστυνομικός. Άρα η πάνω δεξιά, που ισχυρίζεται ότι απεικονίζει τον 14χρονο τότε Πάπα (ενώ είναι φανερό πως απεικονίζεται ένας ευτραφής ενήλικος), αποτελεί πεπλανημένη (ή χειρότερα προπαγανδιστική) παραχάραξη.

Όσο προσβεβλημένος θα έπρεπε να νιώθει και ένας Χριστιανός Ορθόδοξος που ο εκάστοτε Μητροπολίτης υποστηρίζει τον ναζισμό..... Το ίδιο θα έπρεπε να αισθάνεται και ο καθολικός για τον "Πάπα" του...

όσον αφορά την φωτογραφία, υπάρχει μια μικρή παρένθεση που γράφει για "papa".....και εννοεί τον "μπαμπά" του Πάπα.....στα Γερμανικά.

Απο την άλλη ...μετά την πλήρη πλύση εγκεφάλου που τους γινόταν, κλπ κλπ.....δεν ξέρω κατα πόσο θα ήταν ιδανικός "Πάπας".... Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι οτι για "Πάπα" δεν θα τον ήθελα....

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

όσον αφορά την φωτογραφία, υπάρχει μια μικρή παρένθεση που γράφει για "papa".....και εννοεί τον "μπαμπά" του Πάπα.....στα Γερμανικά.

Άστο Αιμίλιε, μην κάνεις τον μεταφραστή. Vater είναι ο πατέρας στα γερμανικά.
Joseph Ratzinger -14- γράφει
και από κάτω
"Pαpa oggi", δλδ "Πάπας σήμερα".
Παραχάραξη του κερατά.

Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Άστο Αιμίλιε, μην κάνεις τον μεταφραστή. Vater είναι ο πατέρας στα γερμανικά.
Joseph Ratzinger -14- γράφει
και από κάτω
"Pαpa oggi", δλδ "Πάπας σήμερα".
Παραχάραξη του κερατά.

Οκ... απλώς μου φάνηκε πολύ μεγάλη κοτσάνα να εννοεί αυτό που λες.... Παμάλ, στα υπόλοιπα η άποψη μου είναι αυτή...

Y.Γ Vater είναι ο πατέρας.... Χρησιμοποιούν και το papa ως μπαμπά.....

Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Υπόψιν όμως ότι το να είσαι μέλος της χιτλερικής νεολαίας ήταν υποχρεωτικό για όλους τους 14χρονους. Κάτι σαν τη συμμετοχή στη κομμουνιστική νεολαία επί ΕΣΣΔ. Και στη Βέρμαχτ πήγε στα 16 του, όπως ήταν για κάθε γερμανόπουλο υποχρεωτικό. Ποιο ήταν το ατόπημά του λοιπόν, ότι γεννήθηκε Γερμανός επί Γ´ Ράιχ;
Επομένως τι σημαίνει το σχόλιό σου περί χεριών και τιάρας; Χώρια που εάν ήμουν καθολικός, θα αισθανόμουν ευθέως και δη βάναυσα προσβεβλημένος. Κάποια μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση σε τέτοιου είδους σχόλια ίσως δεν θα έβλαπτε.

Οι δε φωτογραφίες, πέραν εκείνης που απεικονίζει τον μικρό 14χρονο, απεικονίζουν τον συνονόματο πατέρα του (Joseph Sr), που ήταν αστυνομικός. Άρα η πάνω δεξιά, που ισχυρίζεται ότι απεικονίζει τον 14χρονο τότε Πάπα (ενώ είναι φανερό πως απεικονίζεται ένας ευτραφής ενήλικος), αποτελεί πεπλανημένη (ή χειρότερα προπαγανδιστική) παραχάραξη.
Τωρα ειδα το ποστ σου και αισθανομαι υποχρεωμενος να σου απαντησω μιας και χρησιμοποιησες επιθετικο υφος με διαθεση νουθεσιας.Βαναυσα προσβεβλημενος θα ημουν ως καθολικος,και ειμαι ως ανθρωπος,απο την εμπλοκη και της Ρωμαιοκαθολικης εκκλησιας και της Ορθοδοξης σε καθολου θεαρεστα εργα,οπως βιασμους,χρηματοδοτησεις εκκαθαρισης αλλοθρησκων,ξεπλυμα ναρκοδολλαρων,ομερτα στο Ολοκαυτωμα,εμποριο πιστης και τα λοιπα.
Εξ'αλλου το σχολιο μου αφορουσε τον Ανδρα,και οχι το θεσμο του Παππα,θα σε παρακαλεσω και εγω λοιπον με τη σειρα μου οταν νουθετεις καποιον να ειναι πιο προσεκτικος,να εισαι και εσυ με τη σειρα σου πιο προσεκτικος.

Αγαπητέ μου τα περί επιθετικού ύφους και διαθέσεως νουθεσίας στα επιστρέφω ως έχουν. Να "νουθετήσω" ποιον και ως τι; Πώς ήθελες δλδ να διατυπώσω τις εύλογες, θεωρώ, ενστάσεις μου στο απαράδεκτο κατ' εμέ ποστ σου; Υπάρχει κάποιο μέτρο ευγένειας που δεν τήρησα κατά την διατύπωση των λόγων μου, και εάν ναι, ποιο; Ή εννοείς πως όσα γράφεις τυγχάνουν υπεράνω σχολιασμού;
Ή το σχόλιό σου -άνδρα αφορούσε είτε θεσμό- δεν έλεγε πάνω-κάτω πως όπως χαιρετούσε ναζιστικά με το ένα, χαιρετά και τώρα με τα δύο; Και αυτό δεν το θεωρείς over the edge? Οκ, μάλλον τυγχάνω υπερευαίσθητος, συγγνώμη για τις ενστάσεις μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Y.Γ Vater είναι ο πατέρας.... Χρησιμοποιούν και το papa ως μπαμπά.....

Αιμίλιε "papa oggi" γράφει και ξεκάθαρα σημαίνει Πάπας σήμερα... ποιος μπαμπάς και ποια μαμά.
Χώρια που fyi το "Papa" (ή το Vati ή το Papi όπως και το Mami, Mutti) είναι για τους Γερμανούς όλως χαϊδευτικές προσφωνήσεις επιφυλασσόμενες για χρήση εντός της οικογένειας.... δεν θα έλεγε δλδ "ο μπαμπάκος του Ράτσιντζερ"

Last edited:
Status
Not open for further replies.