chrisssb
Μέλος Σωματείου
Τα επιχειρήματα αντιμετωπίζονται με επιχειρήματα (αν υπάρχουν), όχι με αποκλεισμούς, και είναι κρίμα δηλαδή, γιατί όταν έχεις έστω και μια μικρή εξουσία τύπου "super moderator" και χάνεις την ψυχραιμία σου, είναι ο χειρότερος συνδιασμός ξέρεις, δημιουργείς και εντυπώσεις.
Παρατηρώ πως κοντράρεσαι και με άλλα μέλη του φόρουμ, ίσως έχεις δίκιο ίσως άδικο δεν με ενδιαφέρει, πέραν του τι γράφουν τα ψιλά ή χοντρά γράμματα, ο αποκλεισμός είναι η χειρότερη αντίδραση από μέρους σου όταν δεν σε βρίζει κάποιος, εκτός αν θέλεις να μιλάς με τους γνωστούς μόνο για να συμφωνείτε σε όλα. Να μας το γνωστοποιήσεις όμως να το ξέρουμε ή φτιάξε ένα νήμα φίλοι μου αν θέλεις συγκεκριμένους.
Όσο για την παραπάνω πρόταση που παραθέτεις σε bold format, σε διαβεβαιώ πως την έβγαλες από την φαντασία σου, πιθανόν γιατί έχασες την ψυχραιμία σου και σε προκαλώ να ΞΑΝΑδιαβάσεις που ακριβώς έχω πει νεκρούς ραπανάκια βρυξελλών.
Δεν θα το βρεις πουθενά.
Το λιγότερο που θα μπορούσες να κάνεις αφού διαβάσεις και πάλι, είναι να πεις μια συγγνώμη για το λάθος σου. Δεν είναι κακό, και θα την αποδεχτώ και εσύ θα δείξεις πως όταν κάνουμε λάθη δεν είναι δύσκολο να τα παραδεχτούμε έστω κι αν είμαστε "super moderator".
Δεν σκόπευα να επανέλθω αλλά αφού το ζητάς, πάει καλά.
Για ποια επιχειρήματα συζητάς? αυτό ας πούμε?
"κανονικά σαν Έλληνες δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί, ή να μας απασχολεί όχι περισσότερο του ενός δευτερολέπτου." (εδώ
Και αυτό μέσα στα σχόλια για την σφαγή στις Βρυξέλλες? Να μη μας απασχολεί πάνω από 1 δευτερόλεπτο? Τι να πω.
Αλλά λες ότι έβγαλα την πρόταση από τη φαντασία μου. Ιδού λοιπόν:
...
Ο Γάλλος, ο Αμερικάνος και ο ραπανάκια Βρυξελλών, γνωρίζει τι έκαναν/κάνουν αλλού αυτοί που ασκούν εξουσία στη χώρα τους; Μήπως γνωρίζει και κωφεύει γιατί βολεύεται; Δε βαριέσαι. Καλά περνάει.
Βεβαίως δεν είναι λόγος αυτός για να πεθάνει, ωστόσο ο εξτρεμιστής τζιχάντι τζον δεν το βλέπει έτσι. Η διαφορά του με τον καρχαρία είναι πως ξέρει ποιος ασκεί εξουσία και παίρνει το νόμο στα χέρια του αφού έτσι έμαθε και τα γονίδιά του αυτό λένε.
...
Και μιλάς για "ραπανάκια Βρυξελλών" την ημέρα που πάνω από τριάντα (30) άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στις Βρυξέλλες?
Ακόμη δεν καταλαβαίνεις πόσο απαράδεκτο είναι? Είτε μιλάς για νεκρούς είτε για ζωντανούς, μιλάς για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και όχι για ζαρζαβατικά.
Και όταν σου γίνεται παρατήρηση μου απαντάς να ντρέπομαι εγώ γιατί δεν ξέρω πόσοι σκοτώθηκαν στην Αφρική? (εδώ )
Και μετά έχεις και το θράσος να θέλεις να σου ζητήσω και συγνώμη?
Αλάθητος δεν είμαι και έχω ζητήσει συγνώμη από συμφορουμίτες αλλά εκεί που είχα πραγματικά λάθος. Δεν είναι κακό.
Αυτό εδώ όμως όσο το διαβάζω και όσο το σκέφτομαι τόσο πιο απαράδεκτο μου φαίνεται.
Σε ποιούς τελικά αναφέρεσαι με το "ραπανάκια Βρυξελλών"? Στους ζωντανούς? έτσι τους βλέπεις? έτοιμους για "μάζεμα"? ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
Αλλά το χειρότερο όλων είναι ότι ούτε καταλαβαίνεις πόσο χοντράδες είναι όλα αυτά αλλά επανέρχεσαι και ζητάς και τα ρέστα.
Όσο για το αν κάποιος είναι mod ή smod, αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτε με εξουσία.
Έχει να κάνει με την ευθύνη να τηρούνται κάποια όρια (σαν αυτά που ξεπέρασες) και σε πληροφορώ είναι άχαρο πράγμα.
Τέλος μια και καλή και ξεκάθαρα: αν έχεις απορίες ή πρόβλημα, με την διαχείριση την δική μου ή οποιουδήποτε άλλου, να επικοινωνείς με την Δ.Ο. με pm και όχι μέσα στα νήματα. Δεν αφορά κανέναν άλλον.
Διάβασε τον κανονισμό λειτουργίας για να ξέρεις πως πρέπει να κάνεις χρήση του forum.