Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ωχ , άσχημα τα βλέπω για τον Ερντογάν τα πράγματα.:slapface:

Συμβατικά όπλα αριστοτεχνικά!

Το ξέρετε ότι κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Πούτιν έχει έτοιμο (μυστικό) αντικαταστάτη σε περίπτωση πολέμου?

O πολυς Λιακοπουλος .... βλαπτει σοβαρα την υγεια ! :icon15:

Να ευχεστε ΟΛΟΙ ... να μην χρειαστει ΠΟΤΕ να δειξουμε την ευγνωμοσυνη μας
για το οτιδηποτε ... στον Πουτιν.

ΟΟΟΟΟΟΛΟΙ !

Εξωτερικη πολιτικη, σ'αυτον τον κοσμο, ασκεις με δικες σου δυναμεις !
Και παλευεις με νυχια και με δοντια να διατηρεις την αμυνα της χωρας σου
... αποκλειστικο σου προνομιο ! Δεν χαριζονται εδαφη, απο καταβολης κοσμου.

Εαν ειναι να τα χασεις, πολεμας ακομα και αυτους που σου προτεινουν "βοηθεια"
(Ρωσια, ΗΠΑ, Κινα, Γερμανια ... γιαγια του Βαμβακουλα) χανοντας ΠΕΡΗΦΑΝΑ.
Η ιστορια δεν αποδιδει τιμη στους ... επαιτες !!! Που ειναι η ακριβης εκφραση
για οσους ονειρευονται μια Κωνσταντινουπολη .... στο πιατο !

Last edited:
To Γερμανός είναι το ότι έχει Γερμανικό διαβατήριο.
Είναι παιδί μουσουλμάνων μεταναστών και το πραγματικό του όνομα είναι Rafik Y.
Η αστυνομία αρνείται ότι έδωσε το όνομα Paul στα ΜΜΕ.

http://www.delgardo.tv/20161280/mes...en-angeblich-deutschen-paul-h/?fb_ref=Default

Το spiegel πάλι τον διαψεύδει http://www.spiegel.de/netzwelt/netz...aul-h-ein-toter-islamist-wurde-a-1091797.html και μάλιστα δημοσιεύει ανάρτηση στο Facebook της Βαυαρικής Αστυνομίας η οποία λέει λίγο πολύ τα εξής:
1. oυδέποτε διαψεύσθηκε το γεγονός ότι ο δράστης φώναξε "Αλλάχ Ακμπάρ". Το γεγονός απλά δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα μέχρι να διασταυρωθούν όλες οι μαρτυρίες.
2. Ο δράστης δεν είναι μετανάστης ούτε απόγονος μεταναστών
3. Ουδεμία αμφιβολία υπάρχει για την ταυτότητα του συλληφθέντος, όλες οι άλλες πιθανές ταυτότητες που έχουν κατονομασθεί στον τύπο δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Το άρθρο συνεχίζει και αναφέρει ότι ο ίδιος, μάλλον αναξιόπιστος, μπλόγκερ διαψεύδει τον εαυτό του σε άλλη ανάρτηση. Επίσης το Spiegel λέει εδώ ότι ο δράστης ήταν σε ψυχιατρική κλινική μέχρι και τη Δευτέρα που μας πέρασε.

O πολυς Λιακοπουλος .... βλαπτει σοβαρα την υγεια ! :icon15:

Να ευχεστε ΟΛΟΙ ... να μην χρειαστει ΠΟΤΕ να δειξουμε την ευγνωμοσυνη μας
για το οτιδηποτε ... στον Πουτιν.....
.....................................

Εγω στον Βλαδιμηρο ...απολυτη εμπιστοσυνη. Με κλειστα ματια.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To Γερμανός είναι το ότι έχει Γερμανικό διαβατήριο.
Είναι παιδί μουσουλμάνων μεταναστών και το πραγματικό του όνομα είναι Rafik Y.
Η αστυνομία αρνείται ότι έδωσε το όνομα Paul στα ΜΜΕ.

http://www.delgardo.tv/20161280/mes...en-angeblich-deutschen-paul-h/?fb_ref=Default

Η αστυνομια θα παιξει πινγκ πονγκ με την εισσαγγελία ( το παρκέ που λεμε εδω που βγαζει τις "αποφασεις" κατοπιν "ερευνας") για καμμια βδομαδα, και θα βαλει και μια στρωση και ο μαινστριμ τυπος....
Μεχρι να ξεχαστει και να παμε στο επομενο.

Το εχουμε δει το σηριαλ εκατονταδες φορες.

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Εγω στον Βλαδιμηρο ...απολυτη εμπιστοσυνη. Με κλειστα ματια...

Eγώ 2 πράγματα μόνο θέλω απο τον Πούτιν...
Ενα θερμό επεισόδιο 1-2 ημερών που θα κατέστρεφε τον κύριο κορμό της τουρκικής αεροπορίας
και
να γυρίσουν οι ρωσίδες πίσω στην Ελλάδα.

Οι ρωσιδες οτι ηταν να αρπαξουν απο ελληνες ... το αρπαξαν.
"Δουλεψαν" επι 2 δεκαετιες εδω περα. Σειρα εχουν αλλες οικονομιες.

ΕΣΥ τωρα :smash: .... ελλεεινιδες και ξερο ψωμι. :laugh:

Τώρα δεν θέλω να "σπείρω δαιμόνια" για Ισλαμ κλπ, αλλά μου έκανε εντύπωση αυτό που άκουσα σήμερα από φίλη που ζει με τον άνδρα της στο Κουβέιτ και μας επισκέφτηκε.

Νωρίτερα φέτος είχε ένα θεματάκι υγείας, και νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική εκεί, και μέρος των οδηγιών ήταν να πίνει πολύ νερό. Έλα μου ντε που είχε την κακή την τύχη να πέσει στο ραμαζάνι. Δεν της έδιναν όσο ήταν μέρα στάλα νερό. Απαγορεύεται της λένε, μπορεί να βρεθείς και φυλακή, κάτσε να κορακιάσεις. Τράβα κρυφά στην τουαλέτα να πιεις. Και μιλάμε για Κουβέιτ, το υποτίθεται πιο κοσμοπολίτικο, όχι για ακραιφνείς Σαουδάραβες.

Πώς το είχε πει μια ψυχή εδώ μέσα, ότι έβλεπε, λέει, ζευγαράκια χεράκι-χεράκι;

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, και το γράφω. Οι φίλοι μου μετέφεραν ότι οι εκεί κοινωνία πορεύεται άρδην προς το συντηρητικότερο.

Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Τώρα δεν θέλω να "σπείρω δαιμόνια" για Ισλαμ κλπ, αλλά μου έκανε εντύπωση
........................

Μην ανυσηχεις καθολου, δεν εισαι εσυ που τα σπερνεις. Υπαρχουν και υπηρχαν ηδη.

Τώρα δεν θέλω να "σπείρω δαιμόνια" για Ισλαμ κλπ, αλλά μου έκανε εντύπωση αυτό που άκουσα σήμερα από φίλη που ζει με τον άνδρα της στο Κουβέιτ και μας επισκέφτηκε.

Νωρίτερα φέτος είχε ένα θεματάκι υγείας, και νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική εκεί, και μέρος των οδηγιών ήταν να πίνει πολύ νερό. Έλα μου ντε που είχε την κακή την τύχη να πέσει στο ραμαζάνι. Δεν της έδιναν όσο ήταν μέρα στάλα νερό. Απαγορεύεται της λένε, μπορεί να βρεθείς και φυλακή, κάτσε να κορακιάσεις. Τράβα κρυφά στην τουαλέτα να πιεις. Και μιλάμε για Κουβέιτ, το υποτίθεται πιο κοσμοπολίτικο, όχι για ακραιφνείς Σαουδάραβες.

Πώς το είχε πει μια ψυχή εδώ μέσα, ότι έβλεπε, λέει, ζευγαράκια χεράκι-χεράκι;

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, και το γράφω. Οι φίλοι μου μετέφεραν ότι οι εκεί κοινωνία πορεύεται άρδην προς το συντηρητικότερο.

Παρότι ξένη, αλλόθρησκη και μέσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο δηλαδή, την αναγκασαν να ακουλουθήσει τις θρησκευτικές επιταγές του ισλάμ...
Χμμμ...
Μόνο να φανταστώ μπορώ τι θα γινότανε αν για παράδειγμα εξαναγκάζαμε τους Κουβεϊτιανούς να τρώνε γουρουνάκι στα κάρβουνα επειδή βρίσκονται εδώ την τσικνοπέμπτη.

Τουλάχιστον τα ζευγαράκια είναι αγαπημένα εκεί και περπατάνε στην παραλία χεράκι χεράκι.

Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Eγώ 2 πράγματα μόνο θέλω απο τον Πούτιν...
Ενα θερμό επεισόδιο 1-2 ημερών που θα κατέστρεφε τον κύριο κορμό της τουρκικής αεροπορίας
και
να γυρίσουν οι ρωσίδες πίσω στην Ελλάδα.

Γιά την αεροπορική ικανότητα των Ρώσων δεν έχω άποψη, αλλά αν κρίνω από τις "επιδόσεις" τους στην καταστολή της Τσετσενικής ανταρσίας στο εσωτερικό της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τις παλαιότερες στο Αφγανιστάν (σαν Σοβιετική Ένωση εκεί) δεν θα τους έπαιζα σαν αδιαφιλονίκητο στάνταρ!

Παρότι ξένη, αλλόθρησκη και μέσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο δηλαδή, την αναγκασαν να ακουλουθήσει τις θρησκευτικές επιταγές του ισλάμ...
Χμμμ...
Μόνο να φανταστώ μπορώ τι θα γινότανε αν για παράδειγμα εξαναγκάζαμε τους Κουβεϊτιανούς να τρώνε γουρουνάκι στα κάρβουνα επειδή βρίσκονται εδώ την τσικνοπέμπτη.

Τουλάχιστον τα ζευγαράκια είναι αγαπημένα εκεί και περπατάνε στην παραλία χεράκι χεράκι.

... Θα διάλεγαν τα αρνίσια παϊδάκια, μην ανησυχείς! Έχει και τέτοια η τσικνοπέμπτη!

Έχουν τρομερή υπεροπλία, τεχνολογική υπεροχή και αντοχή στις όποιες συνέπειες σε σχέση με τους Τούρκους.
Τους βγάζουν off και μέσα σε μια ημέρα.
Δεν μιλάμε για κατοχή όπως ήταν στο Αφγανιστάν.

Γιά την αεροπορική ικανότητα των Ρώσων δεν έχω άποψη, αλλά αν κρίνω από τις "επιδόσεις" τους στην καταστολή της Τσετσενικής ανταρσίας στο εσωτερικό της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τις παλαιότερες στο Αφγανιστάν (σαν Σοβιετική Ένωση εκεί) δεν θα τους έπαιζα σαν αδιαφιλονίκητο στάνταρ!

... Θα διάλεγαν τα αρνίσια παϊδάκια, μην ανησυχείς! Έχει και τέτοια η τσικνοπέμπτη!
Με μπόλικο κρασάκι, ας φάνε και αρνί.

Και μετά βεβαίως το Σάββατο μασκαράδες (απαγορεύεται).

Χμμμ...

Περπατάνε μόνο. Κάνα μπανάκι κάνουνε; Ή μήπως τη θάλασσα την έχουν μόνο για να την κοιτάνε; (ρητορική ερώτηση). Αλλά αυτό που δε σκέφτηκα να ρωτήσω τότε εκείνη την ψυχή είναι το εξής: Όταν ανεβαίνουν στο αυτοκίνητο ποιος κάθεται στη θέση του οδηγού; Το αγόρι ή το κορίτσι; Κι αν η κοπέλα θέλει να κάνει βόλτα μόνη της στην παραλία, μπορεί;

Ενας καθυστερημένος σκοταδιστικός πολιτισμός είναι, που δεν δίνει καμμιά αξία στον άνθρωπο... Αδιαφορούν τελείως για τα εκατομμύρια πρόσφυγες που είναι δικοί τους άνθρωποι του δικού τους πολιτισμού. Καμμία βοήθεια, καμμία συμπόνοια. Δεν τους δέχονται, δεν τους προστατεύουν. Μόνο οταν σωθούν απο την δύση, τότε αρχίζουν οι χρηματοδοτήσεις για τζαμιά και τεμένη και το ενδιαφέρον αν περνούν καλά κι αν προστατεύονται τα θρησκευτικά τους δικαιώματα...

Συνεχίζοντας, είπα στη φίλη μου ότι τη Δευτέρα που μας πέρασε πήγα τα μικρά μου να ακούσουν την ΚΟΘ που έπαιζε την 9η του Μπετόβεν (πρέπει να γράψω κάπου αλλού για αυτό, το σπάνιο για τα δεδομένα της πόλης μου, γεγονός), και ρώτησα αν υπάρχουν πουθενά μουσικές σκηνές έστω για μικρά σύνολα, στο Κουβέιτ. Με κοιτούσαν σαν εξωγήινο.

Μουσική.... πράματα για τα ζώα. Ο Θεός είναι μουγγός.

Ποτά απαγορεύονται, να κοιτάξουν γυναίκα απαγορεύεται, μουσική απαγορεύεται, χορός απαγορεύεται... Ε, τι να κάνουν οι άνθρωποι, το μόνο ενδιαφέρον που απομένει επιτρεπόμενο στην ζωή τους είναι να κάνουν μαρτύριο την ζωή των απίστων... Απορούμε γιατί γίνονται φωτοβολίδες?

Status
Not open for further replies.