To Γερμανός είναι το ότι έχει Γερμανικό διαβατήριο.
Είναι παιδί μουσουλμάνων μεταναστών και το πραγματικό του όνομα είναι Rafik Y.
Η αστυνομία αρνείται ότι έδωσε το όνομα Paul στα ΜΜΕ.
http://www.delgardo.tv/20161280/mes...en-angeblich-deutschen-paul-h/?fb_ref=Default
O πολυς Λιακοπουλος .... βλαπτει σοβαρα την υγεια ! :icon15:
Να ευχεστε ΟΛΟΙ ... να μην χρειαστει ΠΟΤΕ να δειξουμε την ευγνωμοσυνη μας
για το οτιδηποτε ... στον Πουτιν.....
.....................................
To Γερμανός είναι το ότι έχει Γερμανικό διαβατήριο.
Είναι παιδί μουσουλμάνων μεταναστών και το πραγματικό του όνομα είναι Rafik Y.
Η αστυνομία αρνείται ότι έδωσε το όνομα Paul στα ΜΜΕ.
http://www.delgardo.tv/20161280/mes...en-angeblich-deutschen-paul-h/?fb_ref=Default
Εγω στον Βλαδιμηρο ...απολυτη εμπιστοσυνη. Με κλειστα ματια...
Τώρα δεν θέλω να "σπείρω δαιμόνια" για Ισλαμ κλπ, αλλά μου έκανε εντύπωση
........................
Τώρα δεν θέλω να "σπείρω δαιμόνια" για Ισλαμ κλπ, αλλά μου έκανε εντύπωση αυτό που άκουσα σήμερα από φίλη που ζει με τον άνδρα της στο Κουβέιτ και μας επισκέφτηκε.
Νωρίτερα φέτος είχε ένα θεματάκι υγείας, και νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική εκεί, και μέρος των οδηγιών ήταν να πίνει πολύ νερό. Έλα μου ντε που είχε την κακή την τύχη να πέσει στο ραμαζάνι. Δεν της έδιναν όσο ήταν μέρα στάλα νερό. Απαγορεύεται της λένε, μπορεί να βρεθείς και φυλακή, κάτσε να κορακιάσεις. Τράβα κρυφά στην τουαλέτα να πιεις. Και μιλάμε για Κουβέιτ, το υποτίθεται πιο κοσμοπολίτικο, όχι για ακραιφνείς Σαουδάραβες.
Πώς το είχε πει μια ψυχή εδώ μέσα, ότι έβλεπε, λέει, ζευγαράκια χεράκι-χεράκι;
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, και το γράφω. Οι φίλοι μου μετέφεραν ότι οι εκεί κοινωνία πορεύεται άρδην προς το συντηρητικότερο.
Eγώ 2 πράγματα μόνο θέλω απο τον Πούτιν...
Ενα θερμό επεισόδιο 1-2 ημερών που θα κατέστρεφε τον κύριο κορμό της τουρκικής αεροπορίας
και
να γυρίσουν οι ρωσίδες πίσω στην Ελλάδα.
Παρότι ξένη, αλλόθρησκη και μέσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο δηλαδή, την αναγκασαν να ακουλουθήσει τις θρησκευτικές επιταγές του ισλάμ...
Χμμμ...
Μόνο να φανταστώ μπορώ τι θα γινότανε αν για παράδειγμα εξαναγκάζαμε τους Κουβεϊτιανούς να τρώνε γουρουνάκι στα κάρβουνα επειδή βρίσκονται εδώ την τσικνοπέμπτη.
Τουλάχιστον τα ζευγαράκια είναι αγαπημένα εκεί και περπατάνε στην παραλία χεράκι χεράκι.
Με μπόλικο κρασάκι, ας φάνε και αρνί.Γιά την αεροπορική ικανότητα των Ρώσων δεν έχω άποψη, αλλά αν κρίνω από τις "επιδόσεις" τους στην καταστολή της Τσετσενικής ανταρσίας στο εσωτερικό της Ρωσικής Ομοσπονδίας και τις παλαιότερες στο Αφγανιστάν (σαν Σοβιετική Ένωση εκεί) δεν θα τους έπαιζα σαν αδιαφιλονίκητο στάνταρ!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
... Θα διάλεγαν τα αρνίσια παϊδάκια, μην ανησυχείς! Έχει και τέτοια η τσικνοπέμπτη!
Παρότι ξένη, αλλόθρησκη και μέσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο δηλαδή, την αναγκασαν να ακουλουθήσει τις θρησκευτικές επιταγές του ισλάμ...
Χμμμ...
Μόνο να φανταστώ μπορώ τι θα γινότανε αν για παράδειγμα εξαναγκάζαμε τους Κουβεϊτιανούς να τρώνε γουρουνάκι στα κάρβουνα επειδή βρίσκονται εδώ την τσικνοπέμπτη.
Τουλάχιστον τα ζευγαράκια είναι αγαπημένα εκεί και περπατάνε στην παραλία χεράκι χεράκι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.