Η χαρά του Tea-Party και του σκοταδισμού ειναι η σημερινή επίθεση.
Aris Chatzistefanou @xstefanou
22 νεκροί χτες στο Αφγανιστάν, 42 σήμερα στο Ιράκ, 2 στις ΗΠΑ.
Αν το tweet είναι σαρκαστικό, διαφωνώ όσο δεν πάει. Οι νεκροί είναι νεκροί παντού. Όσο μας σοκάρουν στη Συρία ή στο Αφγανιστάν άλλο τόσο με σοκάρουν και στις ΗΠΑ. Στο κάτω κάτω αυτοί που τερμάτιζαν στον Μαραθώνιο δεν έχουν καμία σχέση με την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.
Ο Χατζηστεφάνου τελευταία με απογοητεύει συχνά. Εκτός αν το εξέλαβα λάθος.
Καιρός ήταν να στήσουν κάτι για καινούργιο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας...
"Καλώς" τα δεχτήκαμε...Η Βοστώνη είναι πνευματική όαση στις ΗΠΑ.Φοβάμαι ότι τα (πολλαπλά όπως φαίνεται) χτυπήματα θα σημάνουν νέους περιορισμούς στην ελευθερία των σκεπτόμενων Αμερικανών και νερό στο μύλο των γερακιών.Κρίμα για τα θύματα..
Ως τώρα! Όποιος παράγοντας (εξωτερικός ή εσωτερικός) και να βρίσκεται πίσω από τέτοιες επιθέσεις, αυτές αξιοποιούνται από την κυβέρνηση για να δημιουργηθεί ένα ψυχολογικό υπόβαθρο αποδοχής της όποιας επικείμενης πολιτικής (εξωτερικής ή εσωτερικής), σε πολίτες που μέχρι πρότινος ήταν αδιάφοροι γι' αυτήν....αυτοί που τερμάτιζαν στον Μαραθώνιο δεν έχουν καμία σχέση με την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.
Δεν πιάνεις το νόημα γι'αυτό απογοητεύεσαι. Στην ουσία ο χατζηστεφάνου κριτικάρει αυτούς που έσπευσαν να κάνουν πρώτο θέμα τον θάνατο 2 ανθρώπων στις ΗΠΑ την στιγμή που κάθε μέρα σκοτώνονται εκατοντάδες ανά τον κόσμο και κανείς δεν τους δίνει σημασία. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτοί που εργάζονται στα μμε και λένε ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν το ίδιο και την ίδια στιγμή προβάλλουν περισσότερο τους θανάτους των αμερικανών μάλλον .... ψεύδονται στο ότι θεωρούν όλους τους ανθρώπους ίσους.
Που αλλού απογοητεύτηκες να σου το εξηγήσω..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.