Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Παντως τετοιες μερες εχουν ξαναγινει τετοια στην Αμερικη.
19 Απριλιου του 95 τιναχτηκε το κτιριο του FBI στην Οκλαχομα απο ακροδεξιο.
20 Απριλιου εγιναν τα γεγονοτα στο λυκειο Κολουμπαιν.
16 Απριλιου τα ιδια στο Βιρτζινια Τεκ.
Ολα απο Αμερικανους.

Όλα αυτά τα περιστατικά τυγχάνει να συμβαίνουν στην επέτειο της "Ημέρας του πατριώτη", που εορτάζεται την τρίτη Δευτέρα του Απριλίου, παλιά εορταζόταν στις 19 Απριλίου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Όλα αυτά τα περιστατικά τυγχάνει να συμβαίνουν στην επέτειο της "Ημέρας του πατριώτη", που εορτάζεται την τρίτη Δευτέρα του Απριλίου, παλιά εορταζόταν στις 19 Απριλίου.

:a0210:

Σίγουρα οι ιστορίες από το Ιράκ (για παράδειγμα) είναι τρις-χειρότερες. Δε διαφωνεί κανείς.

Στο Λονδίνο λένε θα μελετήσουν εκ νέου το θέμα τις ασφάλειας για το δικό τους Μαραθώνιο –
επιμένω ότι κανένας μαραθώνιος δε μπορεί να ‛προστατευθεί’ με αστυνομοκρατία

Η Boston Globe είναι πάντως ευρέως γνωστή – θεωρείται έγκυρη. Σήμερα φυσικά και είναι γεμάτη με αναφορές και ανθρώπινες ιστορίες
http://www.bostonglobe.com/metro/20...-lost-limbs/67hOUjic1trR7AkX6kZZsI/story.html
Δυο αδέρφια άνεργοι εργάτες, έχασαν τα πόδια τους…
Ο εφιάλτης για κάθε μάνα είναι φυσικά ο ίδιος…

Παντως τετοιες μερες εχουν ξαναγινει τετοια στην Αμερικη.
19 Απριλιου του 95 τιναχτηκε το κτιριο του FBI στην Οκλαχομα απο ακροδεξιο.
20 Απριλιου εγιναν τα γεγονοτα στο λυκειο Κολουμπαιν.
16 Απριλιου τα ιδια στο Βιρτζινια Τεκ.
Ολα απο Αμερικανους.

Μάλλον δεν ισχύει η σύμπτωση, γιατί όπως είδα (εμπρός λοιπόν καλό μου wiki!)

1) Η ημέρα του πατριώτη (Patriot's Day, γιατί υπάρχει και η Patriot Day για τη μνήμη της 11.9) είναι τοπική και όχι εθνική εορτή, για τη Μασσαχουσέτη, το Μέην και το Ουινσκόσιν. Άρα όχι για την Οκλαχόμα, το Κολοράντο και τη Βιρτζίνια. Εορτάζεται τοπικώς την 3η Δευτέρα του Απριλίου από το 1969.
2) 19.4.1995 ήταν Τετάρτη όχι Δευτέρα. 20.4.1999 ήταν ημέρα Τρίτη.
3) Ο δολοφόνος στο Βιρτζίνια Τεκ ήταν Κορεάτης, όχι Αμερικάνος.

Black humor on

Είναι εμφανές πάντως γιατί δεν τον λένε τρομοκράτη. Σε όλο τον κόσμο τρομοκρατική ενέργεια θα το έλεγαν.
Αλλά φοβούνται ότι θα τους βγει πατριώτης

Black humor off

Υποψιάζομαι ότι αυτή η βομβιστική επίθεση είναι έργο ακροδεξιών αμερικανών και όχι αράβων, μουσουλμάνων, παλαιστινίων ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλων ξένων. Η yποψία μου ενισχύεται από την βομβιστική επίθεση στη Βιβλιοθήκη JFK (κόκκινο πανί και το "Βιβλιοθήκη" και το "JFK") γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης από κάποια οργάνωση.

Μάλλον δεν ισχύει η σύμπτωση, γιατί όπως είδα (εμπρός λοιπόν καλό μου wiki!)

1) Η ημέρα του πατριώτη (Patriot's Day, γιατί υπάρχει και η Patriot Day για τη μνήμη της 11.9) είναι τοπική και όχι εθνική εορτή, για τη Μασσαχουσέτη, το Μέην και το Ουινσκόσιν. Άρα όχι για την Οκλαχόμα, το Κολοράντο και τη Βιρτζίνια. Εορτάζεται τοπικώς την 3η Δευτέρα του Απριλίου από το 1969.
2) 19.4.1995 ήταν Τετάρτη όχι Δευτέρα. 20.4.1999 ήταν ημέρα Τρίτη.
3) Ο δολοφόνος στο Βιρτζίνια Τεκ ήταν Κορεάτης, όχι Αμερικάνος.

Τασο οι ημερομηνιες ειναι πολυ κοντινες γι'αυτο της τονισα.Δεν ειπα οτι υπαρχει συμπτωση,αλλα απο την αλλη εχει ξανασυμβει.
Δεν ειναι απαραιτητο να γινει την ιδια μερα.
Ο Κορεατης στο Βιρτζινια Τεκ ειχε μεγαλωσει στην Αμερικη.Και βεβαια δεν το εκανε για πολιτικους λογους.
Ο μονος που δηλωσε καθαρα πολιτικους λουγους ηταν ο Μακβει.

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Υποψιάζομαι ότι αυτή η βομβιστική επίθεση είναι έργο ακροδεξιών αμερικανών και όχι αράβων, μουσουλμάνων, παλαιστινίων ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλων ξένων. Η yποψία μου ενισχύεται από την βομβιστική επίθεση στη Βιβλιοθήκη JFK (κόκκινο πανί και το "Βιβλιοθήκη" και το "JFK") γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γίνει ανάληψη ευθύνης από κάποια οργάνωση.

Kαι'γω το ιδιο.Βαλε στην εξισωση οτι κατι αρχιζει και κινειται στο Κονγκρεσο για το νομο για τα οπλα (βρεθηκαν Ρεπουμπλικανοι που συμφωνουν με τους Δημοκρατικους για να περασει ο νομος που τα περιοριζει,προς μεγαλη απογοητευση του Tea Party),το ιδιο συμβαινει και για το νομο για τους γκει γαμους,και επισης βαλε οτι εχει αυξηθει παρα πολυ η κριτικη στους ακροδεξιους για το πως χειριστηκαν και συνεχιζουν να χειριζονται το θεμα της οικονομιας.
Απο την αλλη η ρητορικη του Tea Party εχει ξεπερασει σε μισαλοδοξια και το Μακαρθισμο(οσοι ειναι εναντιον τους ειναι....αντιαμερικανοι),οποτε....

για βοηθήστε λίγο ρε παίδες με τον ορισμό του tea party γιατί εμένα το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η δημαρ...

για βοηθήστε λίγο ρε παίδες με τον ορισμό του tea party γιατί εμένα το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η δημαρ...

Ακροδεξιοι νεοφιλελευθεροι οι οποιοι πιστευουν οτι οι τυφωνες οφειλονται στους γαμους των γκει....

Η Σαρα Πειλιν σου λεει τιποτα?

Last edited:

Ακροδεξιοι νεοφιλελευθεροι οι οποιοι πιστευουν οτι οι τυφωνες οφειλονται στους γαμους των γκει....

σαν γυναικα;
δεν με χαλαει,μου αρεσουν τα γυαλια που φοραει...

Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

σαν γυναικα;
δεν με χαλαει,μου αρεσουν τα γυαλια που φοραει...

Χόμπι της το κυνήγι. Και όχι μπεκάτσας, αλλά αρκούδας, τάρανδου, ελαφιού κλπ. Φανατική υπέρμαχος της οπλοκατοχής, της ελεύθερης αγοράς (με την χειρότερη έννοια, μπροστά της ο Στέφανος Μάνος είναι σοσιαλδημοκράτης), της εισβολής στο Ιράκ, του Γκουαντάναμο κλπ.κλπ.

αααααααααααααααα, ότι ο μικρός Κλέαρχος κρύφτηκε σου λέει κάτι; :P

Ηταν ωραια γκομενα στα νιατα της.Μις Καρδιτσα ή κατι τετοιο.Και τωρα πολυ καλη ειναι για τους μιλφοκυνηγους

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Χόμπι της το κυνήγι. Και όχι μπεκάτσας, αλλά αρκούδας, τάρανδου, ελαφιού κλπ. Φανατική υπέρμαχος της οπλοκατοχής, της ελεύθερης αγοράς (με την χειρότερη έννοια, μπροστά της ο Στέφανος Μάνος είναι σοσιαλδημοκράτης), της εισβολής στο Ιράκ, του Γκουαντάναμο κλπ.κλπ.

ναι το γνωριζω το ''κοριτσι'',η εικονα της προιδεαζει για πολυ βιτσιοζα γκομενα.
Οσο πιο δηθεν και σκληροπυρηνικη ειναι η εικονα προς τα εξω,τοσο πιο βιτσιοζικη ειναι η προσωπικοτητα που ''φοραει'' την εικονα.

Status
Not open for further replies.