Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Μα επιτέλους, αν δεν είσαι μονόπλευρος, γιατί δεν αναφέρεις και τα προβλήματα της άλλης πλευράς; Τα θεωρείς ήσσονος σημασίας;

που κολλάει αυτό??? Αναφέρομαι στο link που μπήκε πριν λίγο...με το 99%

και στην Χούντα ο Παπαδόπουλος κάπου εκεί πήρε...

Ναι, ξέρεις, υπάρχει μία συνέχεια στα μυαλά, στις συνήθειες, στις ιδεοληψίες των ανθρώπων. Δεν μεταβάλλονται από τη μία μέρα στην άλλη τόσο εύκολα, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για μουσουλμάνους μοιάζει να μην μεταβάλλονται σε αιώνες...

Μα επιτέλους, αν δεν είσαι μονόπλευρος, γιατί δεν αναφέρεις και τα προβλήματα της άλλης πλευράς; Τα θεωρείς ήσσονος σημασίας;

Μα δεν έχεις διαβάσει καν τα προηγούμενα γραπτά μου και μπαίνεις στην μέση ενός διαλόγου γιατί δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω... Πες το ρε παιδί μου...

Το ξαναλέω λοιπόν...

Όλες οι θρησκείες έχουν τα ίδια αποτελέσματα.....

Αυτή είναι η άποψη μου και είναι η τρίτη φορά που την λέω... Ελπίζω να σε κάλυψα...

Όχι βέβαια, είναι ετεροβαρής η απάντηση (λέμε φταίνε όλοι έτσι αόριστα, και σε όλα μηνύματα βγάζουμε τη χολή για τους δυτικούς). Δεν είναι κάτι που με αφορά βέβαια, δικό σου θέμα...

Ενώ π.χ η αμερικάνικη κι ειδικά στο νότο δεν είναι ακραία θρησκευόμενοι,ρατσιστές και συντηρητικοί;:afro:

Είναι, και όχι μόνο στον νότο. Και βλέπουμε μάλιστα παραδείγματα αναβίωσης ενός νέο-συντηρητισμού, που θέλει πχ να βάλει θρησκεία και επιστήμη ισότιμα στο ίδιο ράφι ως "απόψεις". Είναι επίσης η κατεξοχήν χώρα όπου επιβιώνουν χριστιανοί υπερορθόδοξοι έως φονταμενταλιστές, μικροαιρέσεις με τους "μεσίες" τους κλπ.

Κι όμως παρ' όλα αυτά πόρρω απέχουν από το να συγκριθούν όχι με το Αφγανιστάν, αλλά ακόμη και πχ με την Τουρκία, ένα από τα κοσμικότερα ισλαμικά κράτη. Είναι αστείο και να το λέμε ακόμη. Κι από εμάς πιο μπροστά είναι. Μην βλέπουμε μόνο την ΚΚΚ, την Πέιλιν κλπ.

Όχι βέβαια, είναι ετεροβαρής η απάντηση (λέμε φταίνε όλοι έτσι αόριστα, και σε όλα μηνύματα βγάζουμε τη χολή για τους δυτικούς). Δεν είναι κάτι που με αφορά βέβαια, δικό σου θέμα...

Ποιοι όλοι βρε?? ποιοι αόριστα?? Οτι να ναι....Στην εξέδρα...

Θες να μιλήσουμε για τα επιτεύγματα των δυτικών?? Άνοιξε νήμα να τα πούμε, no problem....

Οι ισλαμιστές Αιμίλιε, οι παπάδες τους, οι μουλάδες, οι κατηχητές και τα σχολεία τους, οι ντόπιοι πολιτικοί και οι διάφοροι εμιροσεΐχιδες, ντόπιοι οπλαρχηγοί και κυβερνήτες. Αυτοί δεν βάζουν το χέρι τους δηλαδή;

Οι ισλαμιστές Αιμίλιε, οι παπάδες τους, οι μουλάδες, οι κατηχητές και τα σχολεία τους, οι ντόπιοι πολιτικοί και οι διάφοροι εμιροσεΐχιδες, ντόπιοι οπλαρχηγοί και κυβερνήτες. Αυτοί δεν βάζουν το χέρι τους δηλαδή;

Αντε πάλι. Φυσικά.....ειπα το αντίθετο??

Ειδικά οι κατηχητές....άστα...

Πάμε δίπλα εδω στην δουλειά μου να δεις τι γίνεται.....?:grandpa:

USA Intellectual Property Theft Commission Recommends Malware!

http://lauren.vortex.com/archive/001034.html

Απίθανοι οι τύποι … ‛ολάκερη’ επιτροπή … συνιστά λέει …
Να παγιδεύουμε τις ηλεκτρονικές συσκευές του κόσμου , και εάν κάποιος συμπεριφέρεται σα πειρατής (sic) να του κλειδώνουμε το PC/κινητό/κονσόλα.

(υπενθύμιση ακόμα και το ‛Happy Birthday to You’ είναι Intellectual Property …)

Εάν ξέρετε κάνα καλό παιδί που γράφει malware / κακόβουλο λογισμικό / ιούς ,
Πείτε του να στείλει ένα βιογραφικό …

Τα έχουν χαμένα τελείως …

Να θυμηθώ να μην το βάλω στα "επιτεύγματα" της Δύσης.....

Αστυνομική βία με ηλεκτροφόρα γκλομπ κατά εργατών σε εργοστάσιο της Nike

Τουλάχιστον 23 εργαζόμενοι (μεταξύ των οποίων έγκυος που απέβαλε) τραυματίστηκαν σήμερα στην Καμπότζη όταν αστυνομικοί που χρησιμοποίησαν ηλεκτροφόρα γκλομπ επενέβησαν για να διαλύσουν μια διαδήλωση εργαζομένων σε ένα εργοστάσιο το οποίο παράγει ρούχα για τη Nike

http://left.gr/news/astynomiki-me-ilektrofora-gklomp-kata-ergaton-se-ergostasio-tis-nike

Υ.Γ Καταδικάζω την βία.......

Δυτικά μεν τα κεφάλαια, όχι όμως και η κοινωνία.
Αυτό που κάνει η δυτική κοινωνία, είναι να γυρίζει αλλού το βλέμμα... αφού κάπου αλλού γίνονται αυτά. Αλλά μέχρις εκεί.
Εξάλλου, μιλάμε για την επίδραση που έχει μια θρησκεία στη ζωή των πολιτών ενός κράτους... δεν λέει κανείς πως όπου είναι απελευθερωμένοι οι πολίτες από την επιρροή ή και τον νόμο ακόμη μιας θρησκείας, όλα είναι ανθηρά.

Γνωρίζεις σε τι ηλικία παντρεύουν τις κόρες τους;

Εχεις δικιο. Και μαλλον εξαιτιας μας το κανουν αυτο. Αν καποιος δεν προλαβει να την
παντρεψει νωρις, ουρες κανουνε μετα οι μπαλαμοι εξω απ'την πορτα του ποιος θα την πρωτοπαρει.

Αυτό με την επίθεση στο ζευγάρι που φιλιέται*, έστω και εάν συνέβη στην Άγκυρα, είναι πολύ πιο σοβαρή περίπτωση από τη δολοφονία του στρατιώτη.

Γιατί στη δεύτερη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ακτιβιστές (περισσότερο, νομίζω, και όχι τρομοκράτες, το modus operandi των τελευταίων επιβάλλει μεγάλο αριθμό αθώων θυμάτων, όχι εκτέλεση κάποιου στρατιώτη), ενώ στην πρώτη για όχλο που προσπαθεί να επιβάλλει την οπισθοδρομική ηθική του, και μάλιστα δίκην νόμου.
Αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλω μουσουλμανικά γκέτο. Δεν είναι καθόλου θρησκευτικός. Να τους φτιάξουμε και τζαμιά και τεμένη εάν θέλετε, δεν είναι στο θρησκευτικό το πρόβλημα. Να δοξάζουν τον Αλλάχ οι άνθρωποι και να τρώνε και ατζέμ πιλάφι μέχρι σκασμού. Με το ενδεχόμενο να χειροδικούν κατά ζευγαριού που φιλιέται ή κατά γυναίκας (και όχι απαραίτητα μουσουλμάνας) που κυκλοφορεί ...ασκεπής, ναι έχω πρόβλημα. Πρόβλημα προστασίας των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Αν αυτο γινοταν σε χωρα που απαγορευεται δια νομου το φιλι στο δρομο θα το καταδικαζες εξισου?

Last edited:
Status
Not open for further replies.