Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Δεν ανοίγετε κανενα άλλο νήμα, οι Ισλαμοφοβικοί???

Ενοχλητικό ε ?
Σιγά μην ανοίξουν... On topic είναι... Αλλά μη μασάς, γύρνα πλευρό εσύ... :))

Αλλο πραγμα ειναι να υπαρχει σχεση με το τοπικ και αλλο το τοπικ να αλλαζει απο που παει
η υφηλιος σε "τι θα γινει με τους υπανθρωπους? μας σφαζουν, μας απειλουν κι εμεις καθομαστε
με σταυρωμενα τα χερια".
Παρολο που εχω συμμετασχει ως τωρα στην κουβεντα, το κανω εχοντας συνεχως την αισθηση οτι δεν βοηθαμε καθολου το νημα. Να υπενθυμισω οτι εξισου σχετικες με το που παει η χωρα κουβεντες μεταφερηκαν
απο το αντιστοιχο νημα σε αλλα. Θα συμφωνησω με το να ανοιχτει αλλο νημα και να μην ταλαιπωρησουμε αλλο το υπαρχον.

Ενα άλλο θέμα περί θρησκειών-πόλεμος πρόσφατα κλειδώθηκε...

Το συγκεκριμένο λέγεται που πάει η υφήλιος.

Αρκετά με τα περί θρησκειών.

είπα και νωρίτερα,

με λένε ρίζο ...

η ξενοφοβία γυρνάει στο κακό ισλάμ και στους φανατικούς μουσουλμάνους ......

Monsanto .........

Η Ουγγαρία καταστρέφει όλες τις εκτάσεις με GMO καλαμπόκι ....

945395_10152477773540942_1884745787_n.jpg

http://www.naturalcuresnotmedicine.com/2013/05/hungary-destroys-all-monsanto-gmo-corn.html

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Αυτους τους Ουγγρους τους παω ολο και πιο πολυ τωρα τελευταια.
Πρωτα η δηλωση για το Γερμανικο ιππικο, τωρα αυτο.
:grinning-smiley-043

Ναι βρε το καταλαβα τι εννοουσες, αλλα απαντησα χιουμοριστικα γιατι ηθελα να υπονοησω
οτι τις τσιγγανοπουλες δεν τις προσεγγιζουν οι μη Ρομα ουτως ή αλλως. Ουτε καν οι
συνομηλικοι τους (πριν φυσικα αυτες παντρευτουν). Λες αν δεν τις εβλεπαν να παντρευονται να αλλαζαν
γνωμη και να επεφταν με τα μουτρα ποιος θα τις πρωτοπαρει?

Μερικές είναι πραγματικά όμορφες, ακόμη κι έτσι απεριποίητες όπως είναι, γιατί όχι; Γυναίκες όπως όλες είναι. Εάν ήμουν στην ηλικία τους (και δεν είχαν προλάβει να τις παντρέψουν) μάλλον ο φόβος του σογιού θα με απέτρεπε. Και του αδερφού μου, ως φοιτητή στην Κομοτηνή, του είχε γυαλίσει μια πανέμορφη μουσουλμάνα, αλλά δίστασε κι αυτός λόγω του κοινωνικού περίγυρου. Της κοπέλας, και όχι εννοείται του δικού του. Θα είχαμε νομίζεις κανένα πρόβλημα, εγώ ή η μητέρα του, εάν είχε φιλενάδα Πομακούλα (και μάλιστα τέτοια "γκιουζελίμ", που λένε)?

Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Μερικές είναι πραγματικά όμορφες, ακόμη κι έτσι απεριποίητες όπως είναι, γιατί όχι; Γυναίκες όπως όλες είναι. Εάν ήμουν στην ηλικία τους (και δεν είχαν προλάβει να τις παντρέψουν) μάλλον ο φόβος του σογιού θα με απέτρεπε. Και του αδερφού μου, ως φοιτητή στην Κομοτηνή, του είχε γυαλίσει μια πανέμορφη μουσουλμάνα, αλλά δίστασε κι αυτός λόγω του κοινωνικού περίγυρου. Της κοπέλας, και όχι εννοείται του δικού του. Θα είχαμε νομίζεις κανένα πρόβλημα, εγώ ή η μητέρα του, εάν είχε φιλενάδα Πομακούλα (και μάλιστα τέτοια "γκιουζελίμ", που λένε)?

Εσείς μπορεί να μην είχατε, άλλες οικογένειες όμως σίγουρα θα είχαν. Έχω παντρευτεί αλλοεθνή και ξέρω.

Μωρε και γυναικες οπως ολες ειναι και ομορφες ειναι.
Αλλα εσυ μου απαντας για σενα ενω εγω μιλησα γενικα.
Αν οι αποψεις σου ηταν κτημα της πλειοψηφιας θα ηταν αλλιως τα πραγματα.
Η ξενοφοβια ομως υπαρχει, οπως αποδεικνυουν και τα λεγομενα του Κωστα.

Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Για το χωρισμο εκκλησιας και κρατους εισαι υπερ δηλαδη?
Γιατι μιλαμε εμεις που τα εχουμε ακομα σαλατα ως χωρα.
Σε ποσες αλλες δυτικες χωρες ισχυει αυτο?

ε καλα δεν ειναι προφανες οτι ειμαι υπερ του χωρισμου?
οσο πιο μακρια τοσο πιο καλα
Τωρα σε ποσες ισχυει επισημα δεν γνωριζω ακριβως,

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

ε καλα δεν ειναι προφανες οτι ειμαι υπερ του χωρισμου?
οσο πιο μακρια τοσο πιο καλα
Τωρα σε ποσες ισχυει επισημα δεν γνωριζω ακριβως,

Καπου ειχα ακουσει οτι απο... δυτικες ισχυει μονο στο Ισραηλ.:flipout:
Τα τελευταια καστρα ειμαστε...

Είπαμε να παραμείνουμε στο θέμα...

Που πάει η υφήλιος είναι αυτό,που σημαίνει γεγονότα κι αναλύσεις που οριοθετούν κάτι το σημαντικό στις διεθνείς εξελίξεις.

ΒΙΟS πάλι ξύνεσαι...

(@BIOS
Eπειδή τα μηνύματά σου είναι σβησμένα,η παρπάνω αναφορά για σένα,έχει να κάνει με την επιμονή σου να κάνεις διαχειριστικού τύπου συστάσεις κι υποτιμητικά σχόλια.Απλά δεν σε αφορά.Μην το συνεχίσεις,δεδομένου και του επερχόμενου θέρους...)

Last edited:
Monsanto .........

Η Ουγγαρία καταστρέφει όλες τις εκτάσεις με GMO καλαμπόκι ....

945395_10152477773540942_1884745787_n.jpg

http://www.naturalcuresnotmedicine.com/2013/05/hungary-destroys-all-monsanto-gmo-corn.html
Δεν μπορουσαν να βρουν εναν αλλον τροπο να τα καταστρεψουν, επρεπε να τα καψουν με οτι αυτο συνεπαγεται για το περιβαλλον?
Ασε που θα μπορουσαν να τα κανουν βιοκαυσιμα.

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στη Μέση Ανατολή - S 300 στη Συρία

Η Ρωσία δήλωσε ότι θα προχωρήσει με τις παραδόσεις των S-300 στη Συρία, και ότι αυτο θα βοηθήσει στο να αποτρέψει την ξένη επέμβαση.

Ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκοφ είπε ότι οι πύραυλοι θα λειτουργήσουν ως «σταθεροποιητικός παράγοντας».

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι η άρση από την Ευρωπαϊκή 'Ενωση του εμπάργκο όπλων προς τους σύρους αντάρτες υπονομεύει τις προσπάθειες για μια ειρηνευτική διάσκεψη την οποία προσπαθούν να οργανώσουν η Ρωσία και οι ΗΠΑ.

"Η απόφαση αυτή πλήττει άμεσα τις πιθανότητες για μια ειρηνευτική διάσκεψη", δήλωσε σύμφωνα με το πρακτορείο Ιτάρ-Τας ο ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ αναφερόμενος στην ενέργεια της ΕΕ, η οποία επιτρέπει στις χώρες της ΕΕ να προμηθεύσουν με όπλα τους σύρους αντάρτες.

http://www.onalert.gr/stories/anebainei-to-thermometro-sth-mesh-anatolhh-s300-sth-syria

Από το κακό στο χειρότερο...

Israel warns Russia against giving Syria missiles

JERUSALEM (AP) — Israel's defense chief said Tuesday a Russian plan to supply sophisticated anti-aircraft missiles to Syria was a "threat" and signaled that Israel is prepared to use force to stop the delivery.
The warning by Defense Minister Moshe Yaalon ratcheted up tensions with Moscow over the planned sale of S-300 air-defense missiles to Syria. Earlier in the day, a top Russian official said his government remained committed to the deal.
Israel has been lobbying Moscow to halt the sale, fearing the missiles would upset the balance of power in the region and could slip into the hands of hostile groups, including the Lebanese militia Hezbollah, a close ally of the Syrian regime.

...

http://news.yahoo.com/israel-warns-russia-against-giving-syria-missiles-132538404.html

Ακόμη χειρότερα...

Russia Warns Obama: Global War Over “Bee Apocalypse” Coming Soon

The shocking minutes relating to President Putin’s meeting this past week with US Secretary of State John Kerry reveal the Russian leaders “extreme outrage” over the Obama regimes continued protection of global seed and plant bio-genetic giants Syngenta and Monsanto in the face of a growing “bee apocalypse” that the Kremlin warns “will most certainly” lead to world war.
According to these minutes, released in the Kremlin today by the Ministry of Natural Resources and Environment of the Russian Federation (MNRE), Putin was so incensed over the Obama regimes refusal to discuss this grave matter that he refused for three hours to even meet with Kerry, who had traveled to Moscow on a scheduled diplomatic mission, but then relented so as to not cause an even greater rift between these two nations.
At the center of this dispute between Russia and the US, this MNRE report says, is the “undisputed evidence” that a class of neuro-active insecticides chemically related to nicotine, known as neonicotinoids, are destroying our planets bee population, and which if left unchecked could destroy our world’s ability to grow enough food to feed its population.
So grave has this situation become, the MNRE reports, the full European Commission (EC) this past week instituted a two-year precautionary ban (set to begin on 1 December 2013) on these “bee killing” pesticides following the lead of Switzerland, France, Italy, Russia, Slovenia and Ukraine, all of whom had previously banned these most dangerous of genetically altered organisms from being used on the continent.
Two of the most feared neonicotinoids being banned are Actara and Cruiser made by the Swiss global bio-tech seed and pesticide giant Syngenta AG which employs over 26,000 people in over 90 countries and ranks third in total global sales in the commercial agricultural seeds market.

Important to note, this report says, is that Syngenta, along with bio-tech giants Monsanto, Bayer, Dow and DuPont, now control nearly 100% of the global market for genetically modified pesticides, plants and seeds.
Also to note about Syngenta, this report continues, is that in 2012 it was criminally charged in Germany for concealing the fact that its genetically modified corn killed cattle, and settled a class-action lawsuit in the US for $105 million after it was discovered they had contaminated the drinking supply of some 52 million Americans in more than 2,000 water districts with its “gender-bending” herbicide Atrazine.
To how staggeringly frightful this situation is, the MNRE says, can be seen in the report issued this past March by the American Bird Conservancy (ABC) wherein they warned our whole planet is in danger, and as we can, in part, read:

“It is clear that these chemicals have the potential to affect entire food chains. The environmental persistence of the neonicotinoids, their propensity for runoff and for groundwater infiltration, and their cumulative and largely irreversible mode of action in invertebrates raise significant environmental concerns,” said Cynthia Palmer, co-author of the report and Pesticides Program Manager for ABC, one of the nation’s leading bird conservation organizations.
ABC commissioned world renowned environmental toxicologist Dr. Pierre Mineau to conduct the research. The 100-page report, “The Impact of the Nation’s Most Widely Used Insecticides on Birds,” reviews 200 studies on neonicotinoids including industry research obtained through the US Freedom of Information Act. The report evaluates the toxicological risk to birds and aquatic systems and includes extensive comparisons with the older pesticides that the neonicotinoids have replaced. The assessment concludes that the neonicotinoids are lethal to birds and to the aquatic systems on which they depend.
“A single corn kernel coated with a neonicotinoid can kill a songbird,” Palmer said. “Even a tiny grain of wheat or canola treated with the oldest neonicotinoid — called imidacloprid — can fatally poison a bird. And as little as 1/10th of a neonicotinoid-coated corn seed per day during egg-laying season is all that is needed to affect reproduction.”

Υπόλοιπο άρθρο: http://www.eutimes.net/2013/05/russia-warns-obama-global-war-over-bee-apocalypse-coming-soon/

Φτου! Πάλι ξέχασε να ρωτήξει τις Αμερικάνοι εάν μας ψεκάζουν! Προφανώς την προηγουμένη θα είχε δει αυτή την ταινία

Status
Not open for further replies.