Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Ξερεις τι σκεφτομαι ? ....

Να γινει καμια "στραβη" και να φαγωθει ο Ερντογαν απο καποιον εγκαθετο των στρατοκαβλων
ο οποιος θα ευχαριστησει (ως τουρκος Σημιτης) τους φιλους Αμερικανους .... και μετα ?
Να δουμε ποιος θα ανυσηχει περισσοτερο ! Η (αναβαθμισμενη) Τουρκια ? ..... Η εμεις ? .... :blink:

(Eπειδη ακριβως βλεπω Λιακοπουλο .... φοβαμαι ολον αυτον τον υποσυνειδητο εφυσηχασμο του μακαριου λαου μας.
Αν ΔΕΝ υπηρχε Λιακοπουλος .... θα φοβομουν πολυ λιγοτερο .... γιατι ο ελληνας δεν θα ειχε ΠΟΥΘΕΝΑ να "αποδρασει" !)

Επίσης, η καρατόμηση Νταβούτογλου θα μπορούσε να πει κανείς ότι εκφράζει τελικά την αποστροφή του φιλοευρωπαϊκού στοιχείου.

Πως αλλιώς θα μπορούσε ο Ερντογκάν να σκεφτεί τον εαυτό του ως τον μεγαλοδύναμο σουλτάνο και τον κύριο εκφραστή όλων των μουσουλμάνων?

Απλές σκέψεις...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βλέπω μεγάλη πιθανότητα να "φαγωθεί" ο Ερντογάν.

Αυτό θα επιδεινώσει πολύ τα πράγματα για την Ελλάδα.

Και πρέπει επιτέλους να πάψει ο κόσμος να βλέπει Λιακόπουλο.

Βιβλία πουλάει ο άνθρωπος, έλεος!

Υπάρχουν πολύ εγκυρότερες πηγές για "προβληματισμό"...

Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί του το 2005.

...Το μόνο που του αναγνωρίζω είναι το awareness κάποιων σοβαρών θεμάτων για τα οποία ποτέ δεν είχα γνώση.

Δε ξέρω κατά πόσο το παρακάτω αληθεύει (αντιβαρυτική τεχνολογία υπάρχει πάντως). Να μας πει ο SR71... :)

http://www.pronews.gr/portal/201605...πτάμενο-αεροπλανοφόρο-έχει-δοκιμάσει-κινητήρα

Βρε ότι και να κάνει, το brexit δεν το αποφεύγει... :)

http://www.protothema.gr/politics/a...tratologoun-ton-varoufaki-gia-to-nai-stin-ee/

...................................

.....................................

Και πρέπει επιτέλους να πάψει ο κόσμος να βλέπει Λιακόπουλο.

Βιβλία πουλάει ο άνθρωπος, έλεος!

Υπάρχουν πολύ εγκυρότερες πηγές για "προβληματισμό"...

Eγω τον Λιακοπουλο τον εμαθα απο εδω μεσα και απο τοτε δεν χανω βιντεο του !
Φοβερη περφορμανς....

Τι X-Men και Avengers και κουραφεξαλα...Λιακοπουλος λεμε.

Τον εμαθα και στην αδελφη μου στην Ελλαδα και αυτη αγορασε και ενα πακετο. ( Σε πακετα τα πουλαει τα βιβλια του).

Δε ξέρω κατά πόσο το παρακάτω αληθεύει (αντιβαρυτική τεχνολογία υπάρχει πάντως). Να μας πει ο SR71... :)

http://www.pronews.gr/portal/201605...πτάμενο-αεροπλανοφόρο-έχει-δοκιμάσει-κινητήρα

.................................

Αυτο δεν το πιστευω με τιποτα...εδω θα πω οπως μου λεγαν καποιοι αλλοι...Ε καλα το Ντιφενς το λεει.

Ειναι αδυνατο. Αν υπηρχε τετοια τεχνολογια δεν θα εκανε προβα ετσι στο ντουκου με τη μια σε τετοιο πραγμα.

Ο SR δεν ειναι επιστημονας (απλα εχει λιγο πιο ξεκαθαρη σκεψη απο τον οχλο :p).

Ερευνα σιγουρα γινεται (Podkletnov, κλπ) αλλα εκτος του οτι οι οποιες ανακαλυψεις ειναι στα ορια του στατιστικου λαθους
(αρα ισως και να ΜΗΝ ειναι ανακαλυψεις αλλα τυρακι για σπονσορες προγραμματων) ΕΑΝ μπορουσαμε να σηκωσουμε
κατι στον αερα .... θα στοιχιζε 20Κ-35Κ ευρω στην NASA για να σηκωσει ενα κιλο ωφελιμου φορτιου σε τροχια ????

Μαλλον και η κουτση μαρικα θα ειχε δορυφορο σε τροχια ..... :p

Σταύρο τι εννοείς οτι υπάρχει αντιβαρυτική τεχνολογία;
Καλά το περήφιμο ρώσικο ούφο είναι για γέλια. Δείτε στο ίντερνετ σύγχρονα αερόπλοια, και θα δείτε ότι οι δοκιμές πλεύσεις (τα είδα σε ντοκυμαντέρ στη νόβα) ήταν σαν το ρώσικο ούφο, απλά έμοιαζε περισσότερο με πούρο και λιγότερο με δίσκο. Αλλά αυτό είναι θέμα σχεδίασης τους πλαισίου.

Περιμένετε καινοτομία με δημοσιεύσεις από αντιβαρυτική τεχνολογία?

Οι έρευνες γίνονται κανονικά (εδώ και καιρό) αλλά δεν αφορούν στην κατηγορία επιτευγμάτων που θα βελτίωναν την καθημερινή μας ζωή... :)

https://www.youtube.com/watch?v=haurcUcDiiA

Και μη ξεχνάτε. Δεν υπάρχουν εξωγήινοι...

Τι εννοείς; Και τα αγρογλυφικά ποιοι τα κάνουν; Αφού τους είδα, στην ταινία "signs". :flipout:

MV5BNDUwMDUyMDAyNF5BMl5BanBnXkFtZTYwMDQ3NzM3._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Περιμένετε καινοτομία με δημοσιεύσεις από αντιβαρυτική τεχνολογία?

Οι έρευνες γίνονται κανονικά (εδώ και καιρό) αλλά δεν αφορούν στην κατηγορία επιτευγμάτων που θα βελτίωναν την καθημερινή μας ζωή... :)

https://www.youtube.com/watch?v=haurcUcDiiA

Πο την ξετρύπωσες αυτήν την φωτογραφία ρε θηρό ? Την είχα ξεχάσει...

Tι γραφεις βρε Σταυρο ! Δεν θα βελτιωνοταν η καθημερινοτητα μας με την χρηση αντιβαρυτητας ?
Αν εγω ειχα μια ζωνη αντιβαρυτητας στην μεση (η στον σπονδυλο) ξερεις ποσος λιγοτερος πονος θα υπηρχε στην ζωη μου ?

Μην το παω παραπερα .... τσακιζομαστε λιγο-λιγο, μερα με την μερα, ανεπαισθητα αλλα σταθερα, λογω αυτης της σκυλας
και νομιζεις οτι μια τετοια κοσμογονικη ανακαλυψη θα ειχε κρατηθει κρυφη ? Τεσπα ....

Τι εννοείς; Και τα αγρογλυφικά ποιοι τα κάνουν; Αφού τους είδα, στην ταινία "signs". :flipout:

MV5BNDUwMDUyMDAyNF5BMl5BanBnXkFtZTYwMDQ3NzM3._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Πολυ καλη ταινια. Αριστη για το ειδος της και ο Joaquin Phoenix ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. Παρ ολα αυτα....Δεν υπαρχουν.
Η μαλλον δεν ειναι εξωγηινοι. Ειναι αλλο πραγμα.

Status
Not open for further replies.