Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Δεν σε άφησα να πιστεύεις.
Συζητάς -και εσύ- για πολλά θέματα.
Ακολουθώ.

Δεν θα σβήσω μηνύματα τώρα.
Παρότι δεν μου απάντησες σε τι θα έχεις αδικηθεί ακριβώς.

Αν όμως συνεχίσεις με "αόριστες" αναφορές σε μελλούμενα, προφητείες, και προστασίες θα σβήνονται άμεσα.
Όχι γιατί θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά γιατί δεν θέλω να αδικήσω άλλους.

ΟΚ?

Ναι αλλά σε παρακαλώ να διαβάσεις τα τελευταία μου μηνύματα και να μη θεωρείς δεδομένο ότι προσπαθώ να το παίξω "έξυπνος".

Ξέρεις ότι κάποια πράγματα μου βγαίνουν αυθόρμητα και φυσικά δε θα είχα πρόβλημα σε οποιαδήποτε διαγραφή κατόπιν επισήμανσης...

Και μενα μου βγαινουν αυθορμητα τα σεξιστικα σχολια μολις δω ομορφη γυναικα
... αλλα μεχρι στιγμης ... τα πνιγω μεσα μου ! :p
Δεν την προσφωνω "μαναααααριιιι μ" και της ζηταω μετα να με καταλαβει ... :rolleyes:

Αν και δεν ειμαι σιγουρος .... για μια η δυο απο αυτες ... :flute:
ομως οι περισσοτερες θα μου καναν ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ το μαγουλακι :slapface:
Παρολο που θα ειχα εκφρασει τον θαυμασμο μου .... εντελως αυθορμητα :p

Όχι αγαπητέ.
Επισήμανση στους άλλους δίνουμε όταν τρώνε ban.
Εσύ ζητάς επισήμανση (και εξηγήσεις) για να σου σβήνουμε μηνύματα που ξέρεις ότι δεν πρέπει να αναρτάς?

Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους.
Κανόνισε για να μην μας αδικήσεις:
- θα σβήνονται τα εν λόγω μηνύματα (νισάφι!)
- θα πέσει ban σε πολλαπλή υποτροπή.

Είναι τόσο ξεκάθαρο που ΔΕΝ επιτρέπεται να αισθανθείς αδικημένος.
Λίγη αυτοπειθαρχία/αυτοέλεγχος και όλα καλά
Η αυτοπειθαρχία είναι εξ'άλλου μεγάλη αρετή.

Αυτή η φωτό της bb ρε παιδιά μου έφτιαξε τη μέρα. Παρόλα τα γεγονότα που τρέχουν :ADFAD2:

Λενε πως δεν ηταν βομβα για να σκοτωσει αλλα για να τρομοκρατησει αλλα το θεμα δεν ειναι τι πηγε αλλα γιατι καταφερε να παει.

Kαλα .... δεν βρωμαει σε κανεναν, προβοκατσια ?

Ξυπνησε μια Τριτη ο Μπαμπης και ειπε ... "δεν στελνω μια βομβα συστημενη και εξπρες !"

Σοβαρευομαστε ποτε ? :icon15:

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Kαλα .... δεν βρωμαει σε κανεναν, προβοκατσια ?

Ξυπνησε μια Τριτη ο Μπαμπης και ειπε ... "δεν στελνω μια βομβα συστημενη και εξπρες !"

Σοβαρευομαστε ποτε ? :icon15:

Καλα και εμενα κατι δεν μου καθετε καλα στην ολη ιστορια και ισως αυτο να βλεπουν οι Γερμανοι και δεν εχουν αρχισει να μας "πυροβολουν" ακομα.

Δεν είναι η πρώτη φορά.
Την προηγούμενη το 2010 είχαν στείλει οι πυρήνες της φωτιάς.

Έτσι είναι αυτά τα πράγματα.
Τι θέλατε? Να βγάλουν πρόγραμμα?

" Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Νοεμβρίου του 2010, 14 συνολικά δέματα - βόμβες είχαν αποσταλεί σε πρεσβείες στην Ελλάδα, αλλά και κατά στόχων στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων ήταν η Γερμανίδα καγκελάριος, Αγκελα Μέρκελ, ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί και ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Μάλιστα, ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Τόμας Ντε Μεζιέρ, είχε κάνει τότε συγκεκριμένη αναφορά στην Ελλάδα και την τρομοκρατική οργάνωση "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς", η οποία και περίπου τρεις εβδομάδες αργότερα ανέλαβε την ευθύνη για τα εν λόγω δέματα.
Τέσσερις μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2011, σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε κρησφύγετο στη Νέα Ιωνία Βόλου, όπου είχαν συλληφθεί μέλη της οργάνωσης, βρέθηκαν προσχέδια και τελικά κείμενα της προκήρυξης.
"

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/n...omhthhke-h-vomva-gia-ton-soimple.4577364.html

Τι θέλατε? Να βγάλουν πρόγραμμα?
Oχι .... φανταζει εντελως διατρητο το επιχειρημα "ο μηχανισμος δεν μπορουσε να ανιχνευθει γιατι δεν ειχε πυροκροτητη".
Και ειναι και κατι ακομα : ποτε δεν παραβλεπεις το χρονικο πλαισιο μεσα στο οποιο συνεβη "κατι" ... εντελως "τυχαια".
Λεγετε και event correlation :p

Με αυτά και με αυτά, βγήκε τελικά ο Ρουτέ... για ποιον έκαναν τελικά προεκλογικό αγώνα οι Τούρκοι δεν ξέρω...

Oχι .... φανταζει εντελως διατρητο το επιχειρημα "ο μηχανισμος δεν μπορουσε να ανιχνευθει γιατι δεν ειχε πυροκροτητη".
Και ειναι και κατι ακομα : ποτε δεν παραβλεπεις το χρονικο πλαισιο μεσα στο οποιο συνεβη "κατι" ... εντελως "τυχαια".
Λεγετε και event correlation :p

Υποθέσεις.
Ποιος και γιατί να κάνει την προβοκάτσια?

Έτσι και την προηγούμενη φορά κάποιοι κάνανε υποθέσεις και μιλάγανε για προβοκάτσια.
Μέχρι που έγινε ανάληψη της ευθύνης.

Υπομονή και θα δούμε τι θα βγει.
Ας μη σπεύδουμε να βγάλουμε (συνομωτικά) συμπεράσματα.

Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Με αυτά και με αυτά, βγήκε τελικά ο Ρουτέ... για ποιον έκαναν τελικά προεκλογικό αγώνα οι Τούρκοι δεν ξέρω...

Απ'ότι φαίνεται θα στερηθούμε αυτόν τον ομορφάντρα τον Ντάϊσελμπλουμ.
Το κόμμα του πήγε μπλούμ λένε.

Status
Not open for further replies.