Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Εμένα πάντως, μου άρεσε οτι "Αμέσως και σύμφωνα με τις πληροφορίες του pressroom.gr, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και τον καθησύχασε"
Αν τον καλούσαν να περάσει απο την Ασφάλεια για διευκρινιστικες ερωτήσεις, θα τα είχα δει όλα σ'αυτήν την ζωή... :)

Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

ΟΙ πυρηνες της φωτιας εστειλαν το δεμα.

Λες και δεν το είχαν ξανακάνει το ίδιο ακριβώς.

Οι Πυρήνες της Φωτιάς ανέλαβαν την ευθύνη για το πακέτο - βόμβα στον Σόιμπλε!

Εγώ πάντως θα ψάξω και το ενδεχόμενο μήπως το έκανε κανένας καναδός εγκάθετος για να χτυπήσει τη φέτα!

Καλα ... μην με γειωνεις τοσο γρηγορα !
Το ξερω οτι διαφωνεις !

Τι να μη γειώσω βρε Μάνο?
Εδώ δεν βλέπεις το προφανές.

Τι να κάνω? Να διαφωνήσω και να μου λες ότι σου πάω κόντρα?
Να σκάσω?
Τι?
Προφανές ήτανε.

H παγια αποψη μου ειναι οτι ... οι τρομοκρατικες οργανωσεις, μετα απο ικανο χρονικο διαστημα,
γινονται ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ μπιζνες. Αλλα, φυσικα, δεν μπορω να αποδειξω τιποτα σε μια κουλτουρα
που εχει συνδεσει τις τρομοκρατικες οργανωσεις με ... διαλογιζομενους σαολιν !
Δηλαδη, την νεοελληνικη μεταπολιτευτικη κουλτουρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Κανα λινκ ? ...

Το ειπε πριν λιγο στον Σκαϊ σαν εκτακτο στην Μπουσδουκου καπως ετσι την λενε.

Προφανές ήτανε.

Οπως επισης ειναι προφανες ... οτι ο Σοϊμπλε ειναι στοχος ανυπολογιστης ζημιας
για την ελληνικη κοινωνια. Ασχετα τι ανακοινωνουν τα media ... δεν υπαρχει
βομβιστης που δεν το αντιλαμβανεται. Γιατι εχει ακομα συγγενεις σε αυτο το
κωλοχανειο για χωρα.

Τεσπα .... οι "ειδησεις" μου στερουν πατημα για περαιτερω συζητηση.
I rest my case ... δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο !

Τι ανακοινώνουν τα media βρε Μάνο?
Έγινε ανάρτηση από την οργάνωση στο Indymedia.
Ακόμα αμφιβάλλεις?

Σκάς γάϊδαρο λέμε.

Τι ανακοινώνουν τα media βρε Μάνο?
Έγινε ανάρτηση από την οργάνωση στο Indymedia.
Ακόμα αμφιβάλλεις?

Σκάς γάϊδαρο λέμε.

Στο δικο μου μυαλουδακι ... τιποτα δεν ειναι οπως (αρχικα) δειχνει.
Επιτρεψε μου αυτη την διαφορετικοτητα. Δεν σου ζηταω πολλα.
Αλλωστε εγραψα οτι δεν εχω πατημα για περαιτερω κουβεντα.
Εληξε ! ....

ΟΚ (όπως είπα και πριν) :D

Τσαβούσογλου: Στην Ευρώπη σύντομα θα ξεσπάσουν «ιεροί πόλεμοι»

Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των σοσιαλδημοκρατών και του φασίστα Βίλντερς, όλοι έχουν την ίδια νοοτροπία και σπρώχνουν την Ευρώπη στην άβυσσο, σχολίασε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ολλανδία

Στην Ευρώπη σύντομα θα ξεσπάσουν «ιεροί πόλεμοι», δήλωσε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ολλανδικών εκλογών.

Ο κύριος Τσαβούσογλου, στην πρώτη αντίδραση της Τουρκίας για το αποτέλεσμα, είπε, σύμφωνα με την Χουριέτ: «Τώρα οι εκλογές τελείωσαν στην Ολλανδία... Όταν κοιτάξεις τα πολλά κόμματα, βλέπεις ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά ανάμεσα στους σοσιαλδημοκράτες και τον φασίστα Βίλντερς. Όλοι έχουν την ίδια νοοτροπία. Πού πηγαίνετε; Πού οδηγείτε την Ευρώπη; Έχετε αρχίσει να την καταστρέφετε. Σέρνετε την Ευρώπη στην Άβυσσο. Σύντομα θα ξεσπάσουν "ιεροί πόλεμοι"».

http://www.protothema.gr/world/arti...in-europi-sudoma-tha-xespasoun-ieroi-polemoi/

Ήθελα να ήξερα οι δικοί μας που υπερασπίστηκαν το δικαίωμα του Ερντογάν να μιλάει παντού στον πλανήτη προκειμένου να γίνει δικτάτορας, συμφωνούνε και τώρα?

Γιατί σαν καθαρή απειλή μου ακούγεται αυτό που λέει ο ΥΠΕΞ της χώρας που εξαφάνισε ΚΑΘΕ μειονότητα.
Θρησκευτική, εθνική κ.λπ.

Ο Cicadelic .... στα περισσοτερα απο αυτα που λεει ....
για το τι προσδοκουν οι μουσουλμανικοι πλυθησμοι στην ευρωπη ... εχει δικιο.
Τωρα αρχιζουν να διαφαινονται ... και οι, μεχρι προτινος, "αορατες" διαδρομες.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαπιστωθεί ότι αυτός που ανέβασε την προκήρυξη είναι οι πυρήνες;
Το Isis αναλαμβάνει την ευθύνη ακόμα και για τα τροχαία που συμβαίνουν στην Ευρώπη.....

Και.Μια απορία, αν ο φάκελος έγραφε το όνομά μου που θα ήμουν τώρα;

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πουθενά!

Είναι εύκολο να διαπιστωθεί τι έκανες.

Το πολύ πολύ μετά την προσαγωγή για τις διαπιστώσεις να έδινες και καμιά συνέντευξη στην Τατιάνα! :D

Ο Cicadelic .... στα περισσοτερα απο αυτα που λεει ....
για το τι προσδοκουν οι μουσουλμανικοι πλυθησμοι στην ευρωπη ... εχει δικιο.
Τωρα αρχιζουν να διαφαινονται ... και οι, μεχρι προτινος, "αορατες" διαδρομες.

Ε, καλά τώρα... Εμείς δεν κάνουμε και τίποτα σημαντικό. Εμείς μόνο τους δηλώνουμε οτι είναι καλοδεχούμενοι, τους φροντίζουμε όπως δεν φροντίζουμε ούτε τους δικούς μας και τους δίνουμε χαρτιά να πάνε στον προορισμό τους. Δεν μπορεί κανείς να μας πει τίποτα...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαπιστωθεί ότι αυτός που ανέβασε την προκήρυξη είναι οι πυρήνες;
Το Isis αναλαμβάνει την ευθύνη ακόμα και για τα τροχαία που συμβαίνουν στην Ευρώπη.....

Και.Μια απορία, αν ο φάκελος έγραφε το όνομά μου που θα ήμουν τώρα;

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε αφου εσυ τα βλεπεις σαν "τροχαια", αυτα που διεκδικει το Ισλαμικο Κρατος (αυτη ειναι η ονομασια του), ε ετσι δεν προκειται να διαπιστωσεις τιποτα για τους πυηνες της φωτιας.

Οποτε μην ασχολεισαι...μανιπουλαρισμα των φασιστων ειναι παλι για να μαυρωσουν τους αγωνιστες.

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Ε αφου εσυ τα βλεπεις σαν "τροχαια", αυτα που διεκδικει το Ισλαμικο Κρατος (αυτη ειναι η ονομασια του), ε ετσι δεν προκειται να διαπιστωσεις τιποτα για τους πυηνες της φωτιας.

Οποτε μην ασχολεισαι...μανιπουλαρισμα των φασιστων ειναι παλι για να μαυρωσουν τους αγωνιστες.

Γιώργο ,καλά όλα αυτά αλλά ποιά είναι η σωστή αντιμετώπιση ,κατά την άποψη σου ;

Status
Not open for further replies.