Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Περνάς από κει, δεν κάνεις και τίποτα...

Κάθε εβδομάδα περνώ .
Τι να κάνω δηλαδή ;
δεν είδα ωραίες κυρίες να κυκλοφορούν ,αλλιώς θα τηλεφωνούσα στο Μάνο για να σου ετοιμάσει το έδαφος

Επίσης, το ότι οι Χιώτες πάνε 2-2 σίγουρα δεν αφορά μουά... :)

Ο ερωτας και ο βηχας δεν κρυβονται.
Θα προσθετα ... και η σιωπηρη συμπαθεια
(αναμεσα σε σενα και τον Γιωργο).

Δεν εχω προβλημα (αφου ταιριαζετε).
Πειτε μας μονο ποτε θα το επισημοποιησετε ! :rolleyes:
Πρεπει να προμηθευτω κουστουμι (γιατι ψιλοπαχυνα :flute:)

Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Δεν διαβάζω όμως στις προφητείες η ημερομηνία συνάντησης Μάνου και Σταύρου που θα είναι παρέα με ωραίες κυρίες

Υγ στο Μάνο έχεις γίνει <ψύχωση>
Ο Σταύρος γράφει σε εσένα απαντάει .

Ακουσα οτι θα πανε για κυνηγι...στην αρχη σκεφτηκα αγριογουρουνα.
Αλλα μαλλον μαγισσων θα ειναι.

Γιαυτο απανταει σε μενα αντι του Σταυρου, εμπλεξε με μαγισσες με χαρτοριχτρες. Εκει πανω εχει πολλες.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το πιο πιθανόν είναι ότι έχουμε (με το Γιώργο) περισσότερες διαφορές παρά ομοιότητες μεταξύ μας...

Σιγουρα εχουμε πολλες, εγω ειμαι αρματωλος...πολυ... αλλα οπως ειπε και ο Αριστοτελης "Το Ον ειν Πολλακως". :D

Σιγουρα εχουμε πολλες, εγω ειμαι αρματωλος...πολυ... αλλα οπως ειπε και ο Αριστοτελης "Το Ον ειν Πολλακως". :D

Δεν το είπα από πλευράς "αμαρτωλότητας" (πως θα μπορούσα άλλωστε) αλλά από πλευράς "ορθοχριστιανικότητας"...

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Πω πω πω πω πω τι διαβάζω μεσημεριάτικα...

Χρήστο ,λίγα χιλιόμετρα ψηλότερα έχει πολύ ωραία περέκ
Σήμερα στο κοινοτικό Α Αντωνίου ήταν μαζεμένες περί τις 15 κυρίες γύρω στα 40 με 50 και έφαγε από ένα η καθεμία [δεν είναι και μικρά σε μέγεθος]

Άσε και κάνα νήμα ανοικτό να λέμε τα θρησκευτικά μας... :)

Τα "θρησκευτικά" απαγορεύονται από τον κανονισμό.
Με δική μας ευθύνη η Δ.Ο. είμαστε πιο χαλαροί από την ακριβή εφαρμογή του συγκεκριμένου άρθρου.

Για παράδειγμα το πρόσφατο νήμα, που ξεκίνησε σαν μια διαδικαστική τυπική ερώτηση και εξελίχθηκε σε θρησκευτική/θρησκιολογική κ.λπ. ανάλυση.
Είμαστε τόσο χαλαροί που το αφήσαμε να εξελιχθεί σε πάνω από 80 σελίδες.
Σε αυτό συνετέλεσε τόσο η χαλαρή στάση μας όσο (και κυρίως) η ωριμότητα των συμμετεχόντων οι οποίοι κάνανε μια πολιτισμένη συζήτηση χωρίς αντιπαραθέσεις και φασαρίες.
Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει ένα όριο για όλα τα πράγματα.
Όπως λέει η παροιμία... το περίσιο χαλάει και το ίσιο.

Ο κανονισμός ισχύει πάντα και όλοι θα πρέπει να τον σεβαστούμε.

Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Χρήστο ,λίγα χιλιόμετρα ψηλότερα έχει πολύ ωραία περέκ
Σήμερα στο κοινοτικό Α Αντωνίου ήταν μαζεμένες περί τις 15 κυρίες γύρω στα 40 με 50 και έφαγε από ένα η καθεμία [δεν είναι και μικρά σε μέγεθος]

Περέκ?
Qu'est-ce que c'est?

Για παράδειγμα το πρόσφατο νήμα, που ξεκίνησε σαν μια διαδικαστική τυπική ερώτηση και εξελίχθηκε σε θρησκευτική/θρησκιολογική κ.λπ. ανάλυση. Είμαστε τόσο χαλαροί που το αφήσαμε να εξελιχθεί σε πάνω από 80 σελίδες.
Σε αυτό συνετέλεσε τόσο η χαλαρή στάση μας όσο (και κυρίως) η ωριμότητα των συμμετεχόντων οι οποίοι κάνανε μια πολιτισμένη συζήτηση χωρίς αντιπαραθέσεις και φασαρίες.

Οντως .... :laugh: .... YπερΣιβηρικος εγινε !

Δεν το είπα από πλευράς "αμαρτωλότητας" (πως θα μπορούσα άλλωστε) αλλά από πλευράς "ορθοχριστιανικότητας"...

Ναι σιγουρα. Εγω εχω φραγκιεψει αρκετα και εχω και "ανορθοδοξες" η μαλλον μη "ορθοχριστιανικες" εμπειριες :)

Εχεις δει κυριες ... να γλειφουν τα δαχτυλα τους μετα απο θερμιδικη κατρακυλα ?
Αν μιλαμε για συγκριμενες (XXL) ... ειναι πολυ hardcore κατασταση.
Δεν το συστηνω σε εφηβους :p

Status
Not open for further replies.