Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Βρηκα με τι μοιαζει.... Βρε αχορταγες ειναι αυτες οι κυριες..

filespita_856927164.jpg

Βρηκα και ενα αλλο, αλλα ... αυτο φοβιζει...νομιζεις οτι θα σε φαει αντι να το φας
Πω πω

perek_me_kotopoulo_sto_fourno_synt.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Περέκ?
Qu'est-ce que c'est?

Είναι από ποντιακό φύλλο και διαφορετική γέμιση .
Είναι κάτι σαν τα υπέροχα τηγανόψωμα της Κύμης ,αλλά εκείνα γίνονται με ζυμάρι ,αυτά είναι με φύλλα .
Μεταξύ μας προτιμώ τηγανόψωμα και τη Κύμη
Ωχ τωρα θα το δεί ο Βασίλης και θα ξεσαλώσει

Λοιπον μου θυμησατε οτι πρεπει να αρχισω παλι διαιτα φετος... Αντε απο Δευτερα.

Αν μιλάς για το συγκεκριμένο υποψήφιο -Μακρόν- βεβαίως και το Σύστημα έχει πρόγραμμα: μέσω αυτού, να κάνει τη Γαλλία, Ελλάδα.

Την Γαλλία Ελλάδα μόνο ο Μελανσον και η Λεπέν θα την έκαναν , ο πρώτος είπε ότι θα πάρει 250 δις ευρώ δάνεια και θα διορίζει στο δημόσιο κάτι που δοκίμασε και ο δικός μας ο Κωστάκης με τον Παυλόπουλο και όλοι ξέρουμε το αποτέλεσμα. Η δεύτερη είναι επίσης σύντροφος σοσιαλίστρια (ο εθνικοσοσιαλισμός μην ξεχνάμε ότι είναι παραλλαγή του κομουνισμού) αλλά "μαύρη" με ανάλογο πρόγραμμα οπισθοδρόμησης και διάλυσης της οικονομίας.

Εχουμε παντως και μεις Περεκ εδω, αλλα σε διαβεβαιω ειναι τελειως μα τελειως αντιθερμιδικο και καθολου λιχουδικο.

george_perec1_632_355.jpg

Την Δευτέρα είναι πρωτομαγιά ,ας το για την μεθεπόμενη εβδομάδα ...

Ναι σωστα.... την μεθεπωμενη λοιπον.

Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Τρωει απο ενα η καθε μια ;;; Ενδιαφερον...

Ένα είναι φυσιολογικό, από δύο και πάνω τα πράγματα γίνονται ύποπτα...εκτός κι αν βρίσκεσαι στη Γαλλία, όπου όλα επιτρέπονται.

Λοιπον για αυτους που ξεφυγαν απο το σοβαρο θεμα της ανθρωποτητας, την τροφη και την διατροφη και το ριξαν στην πολιτικη εχω να προτεινω κατι εξαιρετικο ( κατα την δικη μου αποψη).

Ειναι ενα ντοκυμαντερ προσφατο που καναν μαζι η BBC και η ARTE, και φερει τον τιτλο "Οι χρονιες Ομπαμα" σε τεσσερα μερη.
Με ντοκουμεντα αποσπασματα συνελευσεων, συνεντευξεις, συν σχολεια του ιδιου του Ομπαμα πανω σε ορισμενα γεγονοτα (αφου εγκατελειψε τον λευκο οικο, δηλ πολυ προσφατο).

Καταπληκτικο !!! και δειχνει τι σημανει συστημα... τελικα ο Ομπαμα ανεβηκε πολυ στην εκτιμηση μου. Ειναι ενας πολυ σικ τυπος.
Αλλλα διακρινεις την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της πολιτικης μπροστα στο χρηματιστικο-τραπεζικο συστημα που το ιδιο ειναι επι ταπιτος.

Για να βγεις απο αυτο, καταλαβαινεις οτι ακομα και ενας χαρισματικος και με οραματα Ομπαμα, ειναι αδυνατο. Η καταστροφη ( η ολικη γιατι καταστροφη εγινε στη χωρα) αποφευχθει στο παρα πεντε, τι λεω, στο παρα τρια και...απο καποιες τυχαιες συγκυριες.

Οποτε κυριοι που περιμενετε να βρεξει αναπτυξη με Μακαρονηδες, πρεπει να εχετε μεγαλη, πολυ μεγαλη, υπομονη. Και να περιμενετε...να περιμενετε...να περιμενετε...

Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Στο Αρτε θα το βρειτε στα Γαλλικα η Γερμανικα και βεβαια οι συνεντευξεις στα αμερικανικα.

Τωρα στο BBC δεν ξερω που θα το βρειτε.

Εδω το πρωτο, εν συνεχεια θα βρειτε τα υπολοιπα...

http://www.arte.tv/fr/videos/052421-001-A/les-annees-obama-1-4

Last edited:
Λοιπον για αυτους που ξεφυγαν απο το σοβαρο θεμα της ανθρωποτητας, την τροφη και την διατροφη και το ριξαν στην πολιτικη εχω να προτεινω κατι εξαιρετικο ( κατα την δικη μου αποψη).

Ειναι ενα ντοκυμαντερ προσφατο που καναν μαζι η BBC και η ARTE, και φερει τον τιτλο "Οι χρονιες Ομπαμα" σε τεσσερα μερη.
Με ντοκουμεντα αποσπασματα συνελευσεων, συνεντευξεις, συν σχολεια του ιδιου του Ομπαμα πανω σε ορισμενα γεγονοτα (αφου εγκατελειψε τον λευκο οικο, δηλ πολυ προσφατο).

Καταπληκτικο !!! και δειχνει τι σημανει συστημα... τελικα ο Ομπαμα ανεβηκε πολυ στην εκτιμηση μου. Ειναι ενας πολυ σικ τυπος.
Αλλλα δικρινεις την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της πολιτικης μπροστα στο χρημτιστικο-τραπεζικο συστημα που το ιδιο ειναι επι ταπιτος.

Για να βγεις απο αυτο, καταλαβαινεις οτι ακομα και ενας χαρισματικος και με οραματα Ομπαμα ειναι αδυνατο. Η καταστροφη ( η ολικη γιατι καταστροφη εγινε στη χωρα) αποφευχθει στο παρα πεντε, τι λεω, στο παρα τρια και...απο καποιες τυχαιες συγκυριες.

Οποτε κυριοι που περιμενετε να βρεξει αναπτυξη με μακαρονηδες, πρεπει να εχετε μεγαλη, πολυ μεγαλη, υπομονη. Και να περιμενετε...να περιμενετε...να περιμενετε...

Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

Στο Αρτε θα το βρειτε στα Γαλλικα η Γερμανικα και βεβαια οι συνεντευξεις στα αμερικανικα.

Τωρα στο BBC δεν ξερω που θα το βρειτε.

Εδω το πρωτο, εν συνεχεια θα βρειτε τα υπολοιπα...

http://www.arte.tv/fr/videos/052421-001-A/les-annees-obama-1-4

Το έπαιζε εχθές στο βράδυ στο ARTE, δυστυχώς δεν το παρακολούθησα από την αρχή.

Την Γαλλία Ελλάδα μόνο ο Μελανσον και η Λεπέν θα την έκαναν , ο πρώτος είπε ότι θα πάρει 250 δις ευρώ δάνεια και θα διορίζει στο δημόσιο κάτι που δοκίμασε και ο δικός μας ο Κωστάκης με τον Παυλόπουλο και όλοι ξέρουμε το αποτέλεσμα. Η δεύτερη είναι επίσης σύντροφος σοσιαλίστρια (ο εθνικοσοσιαλισμός μην ξεχνάμε ότι είναι παραλλαγή του κομουνισμού) αλλά "μαύρη" με ανάλογο πρόγραμμα οπισθοδρόμησης και διάλυσης της οικονομίας.

Καλά...θα έρθει ο πεφωτισμένος Μακαρόν να μιλήσει τη γλώσσα της λογικής και της σύνεσης και θα φάνε ΤΙΝΑ οι Γάλλοι να ζήσουν αυτοί καλά και το σύστημα ακόμα καλύτερα
Κι όπου να'ναι, θα έρθει και η ανάπτυξη...λίγη υπομονή χρειάζεται μόνο :ciao:

Ηθελα να ξερα ... καποιοι παλιοι ... που δουλευαν σε τραπεζες ... ντοπιες η ξενες
τον καιρο του Μεγαλου Δανεισμου (1980 και μετα) ... δεν ειπαν καποια στιγμη ?...

"ωρε και να σκασει ολο αυτο ... το ΓΛΕΝΤΙ ... σε ποιανων κεφαλια θα σκασει ?"

Και σε ποιον μπορουσαν να το πουν (χωρις να γινει ντορος) ?

Ηθελα να ξερα ... καποιοι παλιοι ... που δουλευαν σε τραπεζες ... ντοπιες η ξενες
τον καιρο του Μεγαλου Δανεισμου (1980 και μετα) ... δεν ειπαν καποια στιγμη ?...

"ωρε και να σκασει ολο αυτο ... το ΓΛΕΝΤΙ ... σε ποιανων κεφαλια θα σκασει ?"

Και σε ποιον μπορουσαν να το πουν (χωρις να γινει ντορος) ?

Δεν χρειαζότανε να ήσουν τραπεζικός ή οικονομολόγος Μάνο.

Ήταν προφανή τα πράγματα... η παραγωγή έπεφτε συνεχώς, εργοστάσια σπεύδανε να "κοινωνικοποιηθούν" άλλα φεύγανε για Τουρκία (και αγοράζουμε από εκεί τα αυτοκίνητα) κ.λπ κ.λπ.
Ταυτόχρονα τα λεφτά έρρεαν στους ημέτερους με αύξηση του δανεισμού και τα εκαττομύρια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Κάποιοι (πολλοί αλλά σίγουρα όχι αρκετοί) τα βλέπαμε και τα λέγαμε και τα φωνάζαμε.
Ήμουν στο πολυτεχνείο τότε... μας λέγανε γραφικούς και καταστροφολόγους.
Κάποιοι που μετά μας κάνανε και τους αγανακτισμένους στην πλατεία Συντάγματος.
Τι τσίρκο Θεέ μου...
Πως τα έφερε όμως η μοίρα και ένας από αυτούς που στο πολυτεχνείο μου έλεγε ότι καταστροφολογώ βρέθηκε μπροστά μου σαν αγανακτισμένος.
Φυσικά είχε βουτήξει το χέρι στο μέλι σαν πρώην πρασινοφρουρός (τους θυμάστε εκείνους?).
Όταν μου άρχισε τα περί αγανάκτησης έπεσε πολύ γέλιο.
Κακός δεν είμαι αλλά όταν διαπίστωσα ότι έχει πλέον σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης... με το ζόρι κρατήθηκα να μη γελάσω.
Βλέπεις είχε συνηθίσει να του τα "δίνουν" (προγράμματα, απευθείας ανεθέσεις και άλλα ωραία), είχε προσαρμοστεί στο να παίρνει και να σκορπά και πλέον δεν μπορεί να σταθεί.
Γιατί από δουλειά ισότιμη με τους άλλους και μάλιστα σε συνθήκες κρίσης... άστα... δεν!

Δεν εννοω αυτους που τα "παιρναν". Εννοω αυτους που τα διναν στο γκισε (η τα βλεπαν μεσα σε βιβλιαρια).
Οχι τους ημετερους αλλα τους απλους υπαλληλους που εβλεπαν καθε μερα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ποσα να διακινουνται.
Και να λενε "αυτος με το τρυπιο παντελονι ... θα ξεχρεωσει 20 εκ. δραχμες ? ... παντελονι δεν εχει αλλαξει, εδω και χρονια".
Kαι αλλα πολλα ...

Και υποθετω αυτο το πανυγηρι συνεβαινε σε ΟΛΟΝ τον ευρωπαικο νοτο. Μηπως ... και στον βορρα ? Ας μας πει καποιος !

Status
Not open for further replies.