Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,458
Περέκ?
Qu'est-ce que c'est?
Εκεί πάνω πρέπει να είστε 110 κιλά ο καθένας...![]()
Αν μιλάς για το συγκεκριμένο υποψήφιο -Μακρόν- βεβαίως και το Σύστημα έχει πρόγραμμα: μέσω αυτού, να κάνει τη Γαλλία, Ελλάδα.
Λοιπον μου θυμησατε οτι πρεπει να αρχισω παλι διαιτα φετος... Αντε απο Δευτερα.
Την Δευτέρα είναι πρωτομαγιά ,ας το για την μεθεπόμενη εβδομάδα ...
90 γιατι παίρνουμε τις ατομικές ( έναν τρίτο του ταψιού δηλαδη... )Εκεί πάνω πρέπει να είστε 110 κιλά ο καθένας...![]()
Τρωει απο ενα η καθε μια ;;; Ενδιαφερον...
Λοιπον για αυτους που ξεφυγαν απο το σοβαρο θεμα της ανθρωποτητας, την τροφη και την διατροφη και το ριξαν στην πολιτικη εχω να προτεινω κατι εξαιρετικο ( κατα την δικη μου αποψη).
Ειναι ενα ντοκυμαντερ προσφατο που καναν μαζι η BBC και η ARTE, και φερει τον τιτλο "Οι χρονιες Ομπαμα" σε τεσσερα μερη.
Με ντοκουμεντα αποσπασματα συνελευσεων, συνεντευξεις, συν σχολεια του ιδιου του Ομπαμα πανω σε ορισμενα γεγονοτα (αφου εγκατελειψε τον λευκο οικο, δηλ πολυ προσφατο).
Καταπληκτικο !!! και δειχνει τι σημανει συστημα... τελικα ο Ομπαμα ανεβηκε πολυ στην εκτιμηση μου. Ειναι ενας πολυ σικ τυπος.
Αλλλα δικρινεις την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της πολιτικης μπροστα στο χρημτιστικο-τραπεζικο συστημα που το ιδιο ειναι επι ταπιτος.
Για να βγεις απο αυτο, καταλαβαινεις οτι ακομα και ενας χαρισματικος και με οραματα Ομπαμα ειναι αδυνατο. Η καταστροφη ( η ολικη γιατι καταστροφη εγινε στη χωρα) αποφευχθει στο παρα πεντε, τι λεω, στο παρα τρια και...απο καποιες τυχαιες συγκυριες.
Οποτε κυριοι που περιμενετε να βρεξει αναπτυξη με μακαρονηδες, πρεπει να εχετε μεγαλη, πολυ μεγαλη, υπομονη. Και να περιμενετε...να περιμενετε...να περιμενετε...
Το συνιστω ανεπιφυλακτα.
Στο Αρτε θα το βρειτε στα Γαλλικα η Γερμανικα και βεβαια οι συνεντευξεις στα αμερικανικα.
Τωρα στο BBC δεν ξερω που θα το βρειτε.
Εδω το πρωτο, εν συνεχεια θα βρειτε τα υπολοιπα...
http://www.arte.tv/fr/videos/052421-001-A/les-annees-obama-1-4
Την Γαλλία Ελλάδα μόνο ο Μελανσον και η Λεπέν θα την έκαναν , ο πρώτος είπε ότι θα πάρει 250 δις ευρώ δάνεια και θα διορίζει στο δημόσιο κάτι που δοκίμασε και ο δικός μας ο Κωστάκης με τον Παυλόπουλο και όλοι ξέρουμε το αποτέλεσμα. Η δεύτερη είναι επίσης σύντροφος σοσιαλίστρια (ο εθνικοσοσιαλισμός μην ξεχνάμε ότι είναι παραλλαγή του κομουνισμού) αλλά "μαύρη" με ανάλογο πρόγραμμα οπισθοδρόμησης και διάλυσης της οικονομίας.
Ηθελα να ξερα ... καποιοι παλιοι ... που δουλευαν σε τραπεζες ... ντοπιες η ξενες
τον καιρο του Μεγαλου Δανεισμου (1980 και μετα) ... δεν ειπαν καποια στιγμη ?...
"ωρε και να σκασει ολο αυτο ... το ΓΛΕΝΤΙ ... σε ποιανων κεφαλια θα σκασει ?"
Και σε ποιον μπορουσαν να το πουν (χωρις να γινει ντορος) ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.