Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Βρέθηκε ο υπαίτιος...

Γελεβουρδέζος, aka "Ναυαρχούκος"

:flipout:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

- Δε μου λέτε, έναν Γελεβουρδέζο αντιπλοίαρχο που κόλλησε προ ετών ένα καράβι στον ισθμό, τι τον έχετε;
- Υπερβολές του κιτρίνου τύπου...

Δηλαδή ρε Ζωρζ η "υπερδύναμη" έχει κατασκοπευτικά του '70;;

Μπορει να τα ειχε σβησμενα... Μη μου θυμωνετε τον Βλαντ.. :D

Παντως ψαχνω στα Ρωσσικα μεσα ενημερωσης που εχουμε εδω ( Σπουτνικ και ΡΤ) και δεν βρισκω καμμια ειδηση επ αυτου.
Αυτο σημαινει η οτι ειναι προπαγανδα του Κρεμλινου και θελει να το κρυψει η οτι δεν εχει τοση σημασια.

Ενταξει δεν ειμαι αμεροληπτος...

Ε μπορει κι αυτπ σε συσκοτηση να ηταν.
Σουπερ ντουπερ δεν ξερω, εψαξα λιγο και εμαθα κατασκευαστηκε στην Πολωνια το 70 -bye-

Συσκότιση μέρα μεσημέρι???
Ηλίθιοι είναι?

Όσο για το πλοίο... ε όλο και κάποια αναβάθμιση θα του κάνανε... δεν νομίζω να έμειναν σε κανένα βαψιματάκι μόνο...

Μπορει να τα ειχε σβησμενα... Μη μου θυμωνετε τον Βλαντ.. :D

Παντως ψαχνω στα Ρωσσικα μεσα ενημερωσης που εχουμε εδω ( Σπουτνικ και ΡΤ) και δεν βρισκω καμμια ειδηση επ αυτου.
Αυτο σημαινει η οτι ειναι προπαγανδα του Κρεμλινου και θελει να το κρυψει η οτι δεν εχει τοση σημασια.

Ενταξει δεν ειμαι αμεροληπτος...

Ναι έτσι τον θύμωσε και ο Ερντογάν όταν του κατέβασε το αεροπλάνο... αλλά με μια συγνώμη μόνο, σχεδόν δεσμό έχουνε κάνει τώρα.

Εκείνον τον έρμο τον πιλότο που πήγε σαν το σκυλί στ'αμπέλι σκέφτομαι...

Με το μπαρδόν δηλαδή... οι νορμανδαί δεν είναι ξανθό γένος?

Μόνο οι ρώσοι είναι?

Ναι αλλα οι Ρωσσιδες εχουν ενα κατι αλλο, πιο τσαχπινικο. Εκτος κι αν ειναι βλαχες...

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Στέλιο ποιός είναι αυτός;Έρικ;
Είδα τη φωτογραφία αυτή σήμερα στο imgur. Ogier the Dane, λέγεται. Σύμβολο των Δανών.
Ο Βίκινγκ πολεμιστής που δεν πέθανε ποτέ. Κάθεται και περιμένει μέχρι να εμφανισθεί κάποια απειλή για τη Δανία, για να σηκωθεί να "καθαρίσει".

"According to French and Scandinavian myths Holger Danske was the son of Geoffrey who was the first Christian king of Denmark during the eights century. He was trained to become a great warrior from early age. He was very tall, about 213 centimeters (7β€²). Legends tell he possessed an enchanted sword that was given to him by the fairy Morgana. His magical sword was a great weapon that helped him become invincible. When Muslims invaded Danish territory, Holger joined forces with Charles Martel (c. 688 – 22 October 741), the Duke and Prince of the Franks."

2,13 o θρύλος. Φαντάσου τι σπαθί θα κράταγε.
Έχεις δει ποτέ από κοντά τα σπαθιά που κουβαλάγανε οι ιππότες το μεσαίωνα ? Δεν μπορείς να φανταστείς το μέγεθος. Εγώ έμεινα άφωνος. Δεν μπορείς να φανταστείς άνθρωπο πιο μικρόσωμο από το Σβατσενέγκερ να κουβαλάει τέτοιο σπαθί.

Μάλλον μυθολογία είναι. Παρασύρομαι.

Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Είδα τη φωτογραφία αυτή σήμερα στο imgur. Ogier the Dane, λέγεται. Σύμβολο των Δανών.
Ο Βίκινγκ πολεμιστής που δεν πέθανε ποτέ. Κάθεται και περιμένει μέχρι να εμφανισθεί κάποια απειλή για τη Δανία, για να σηκωθεί να "καθαρίσει".

"According to French and Scandinavian myths Holger Danske was the son of Geoffrey who was the first Christian king of Denmark during the eights century. He was trained to become a great warrior from early age. He was very tall, about 213 centimeters (7β€²). Legends tell he possessed an enchanted sword that was given to him by the fairy Morgana. His magical sword was a great weapon that helped him become invincible. When Muslims invaded Danish territory, Holger joined forces with Charles Martel (c. 688 – 22 October 741), the Duke and Prince of the Franks."

2,13 o θρύλος. Φαντάσου τι σπαθί θα κράταγε.
Έχεις δει ποτέ από κοντά τα σπαθιά που κουβαλάνε οι ιππότες το μεσαίωνα ? Δεν μπορείς να φανταστείς το μέγεθος.

Εχω δει τα σπαθια αυτα. Κοβαν ανθρωπο στα δυο.
Μου φαινεται αλλοι αντρες ηταν τοτε. Η περασαν ολοι στην αλλη ακρη του Ατλαντικου.

Στέλιο σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Όχι,αν και είμαι "αρρωστάκι" με τη Σκανδιναυική μυθολογία και με την ιστορία των Βίκιγκ δεν έχω αξιωθεί να ταξιδέψω ωστε να δω.Σε ευχαριστώ και πάλι..

@Cicadelic Ranger, και τα τόξα των ινδιάνων πάντως δεν πηγαίνανε πίσω.
Είχα δει τυχαία μια έκθεση μεσαιωνικών όπλων στο Σικάγο, Ήταν στον κάτω όροφο του μουσείου μοντέρνας τέχνης.
Σοκ και Δεος.

Δεν βαριέστε.
Και αυτό μια χαρά την έκανε τη δουλειά του.

greek-kopis-sword.jpg

Είχαν και οι Βυζαντινοί φοβερά όπλα.
Στην Κωνσταντινούπολη καταλαβαίνεις ότι κι οι δικοί μας δεν πήγαιναν πίσω.

Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

@Cicadelic Ranger, και τα τόξα των ινδιάνων πάντως δεν πηγαίνανε πίσω.
Είχα δει τυχαία μια έκθεση μεσαιωνικών όπλων στο Σικάγο, Ήταν στον κάτω όροφο του μουσείου μοντέρνας τέχνης.
Σοκ και Δεος.

Αυτοι οι ανθρωποι ειχαν νιωσει στο πετσι τους τι εστι επιβιωση. Στο παραμικρο λαθος χανωσουν σαν λαος και φυλη.
Οι Ινδιανοι ηταν πολυ ικανοι, και πολυ πο αποτελεσματικοι απ'οτι νομιζουμε. Αλλα εκαναν το μοιραιο λαθος.
Απο το μισος μεταξυ τους, αλληλοσkοτωθηκαν και εκαναν συμμαχιες με τους νεοφερτους μεταναστες, εναντιων των αντιζηλων τους.
Νομιζαν εαυτους πιο πονηρους και οτι θα "τυλιγαν" τους αγαθους ξεμπαρκους και μετα θα καναν κουμαντο.

Σας θυμιζει τιποτα ; LOL

Status
Not open for further replies.