Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Μα δεν εχω (συχνες) επαφες με τραπεζες !
(oυτε οι προσφυγες ..... νομιζω :flute:)
Με ολους τους υπολοιπους ... τι γινεται ? :laugh:

Δεν θα χρειαστεί ,μπορείς να το δοκιμάσεις [με το χαρτονόμισμα ]

Ασε Πετρο ...

Οταν ρωτησω μεθαυριο ποσο αλλοιωνεται ενα χαρτονομισμα μπροστα σε τζακι
θα μου απαντησεις "γιατι δεν δοκιμαζεις ... να πεις και σε μας" ...

Φερε εσυ το χαρτονομισμα ... να βρω εγω το τζακι -bye-...

Mάνο δεν έτυχε ποτέ να δείς χαρτονόμισμα πλυμένο σε πλυντήριο ,επειδή ξεχάστηκε σε κάποια τσέπη ;
Εκεί ανέβηκε και η θερμοκρασία ,μπήκε απορρυπαντικό ,κλπ,κλπ

Σε κανα μηνα θα μπει καλοκαιρι για τα καλα.Θα φτιαξουν ολα :)

Δεν πιστευω να πινετε καφεδακι στην παραλια, διπλα απο τα πιπινια, και να σερφαρετε στο tablet για...τους τζιχαντιστες ? .:)

E αυτο φταει.Με την ρουτινα ερχεται και η ανασφαλεια για την κατακτηση της.. Δυσης απο τους ..τζιχαντιστες :)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Προσωπικά εξετάζω τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί .
Πάντα υπάρχει η πιθανότητα της τρομοκρατικής επίθεσης σε οποιαδήποτε χώρα .

Πετρο Η δικη μας χωρα χτυπιεται γιατι ειναι δυνατη με καταπληκτικη αποτελεσματικοτητα οσον αφορα την αμυνα και την ασφαλεια.
Και γιαυτο εχουν σταματηθει πολλαπλασιες αποπειρες που λιγες γνωριζετε το μεγαλυτερο αριθμο δεν τον φανταζοσαστε.

Τωρα αφοροντας την χωρα σας δεν θα χτυπηθει.
Θα φαγωθει.
Και με τη μια.

Προς το παρων "οι αμοιροι" που ερχονται οπως ελεγε ακριτης συμφορουμιτης απο νησι εδω μεσα, περιμενουν μπροστα στα μπαλκονια να βγουν οι γυναικες σας να απλωσουν ρουχα για να χαρμανιαζουν.
Η στην πλατεια Συνταγματος, ΟΜΑΔΙΚΑ κακοποιουν σεξουλικα της γυναικες σας σε συναυλια οπως εδειξα σε βιντεο εδω. Τι εγινε...ανθρωποι που ψαχνουν ενα καλυτερο μελλον. Μην εισαστε ακραιοι.

Τι να πω αλλο για το οτι "δεν εισαστε ακραιοι"... Εμας τουλαχιστον τα κανουν στα γκετο τους, οχι σε δυο βηματα απο το κοινοβουλιο.
Μην γινετε ακραιοι φιλτατε. Ετσι οι νεοφερτοι ακομα και ανηλικες να σας κανουν το σημα του μεσαιου μπροστα στις καμερες οταν τους υποδεχεστε και να λετε μην γινουμε ακραιοι....Να σας.... τελως παντων και να λετε οτι ψιχαλιζει.

Μεχρι να παρουν τη διαταγη. Αλλα θα ειναι αργα.

Αυτα εχω να πω, τα εχω πει, οταν γραφτηκα στο φορουμ πριν καπου 2 χρονια και κατι, δεν υπηρχαν ακομα οι μαζικες δολοφονιες ουτε στην χωρα μου.
Αλλα ειπαμε εσας θα σας φερθουν καλα...αν καθισετε καλα και φρονιμα ετσι ; Ενταξει παω το στοιχημα.

Θα πω οπως ο Τσωρτσιλ, δεχτηκατε την ντροπη για να αποφυγετε τον πολεμο. Θα εχετε την ντροπη. Και θα εχετε και τον πολεμο.

Οποιος δεν εθελοτυφλει καταλαβαινει πολυ καλα τι λεω.
Οι αλλοι ας κανουν οτι δεν τρεχει τιποτα ελπιζοντας να "περασει η μπορα"...Που ξερεις μπορει και να περασει, και απλα αυτοι οι ανθρωποι να.... λιαζονται.

Δεν θελω να σας τρομαξω αλλα η υπερβολικη αναγνωση για τους ..τζιχαντιστες , επηρεαζει , οπως και ολες οι υπολοιπες αγχωδεις καταστασεις την στυση :)

Γιώργο φρόντισε για την ηρεμία και την ασφάλεια της χώρας που ζείς και που σε νοιάζει άμεσα και εμείς εδώ στη γενέτειρα σου θα φροντίσουμε να πορευτούμε με το δικό μας τρόπο .
Μέχρι στιγμής το πρόβλημα το έχετε εκεί και είναι πολύ σοβαρότερο από αυτό που υπάρχει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα
Το να κινδυνολογείς όταν ζείς χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά είναι μάλλον παράξενο

Εμενα με ενοχλει οτι θεωρει την Ελλαδα τελειωμενη απο τους μουσουλμανους σε λιγα χρονια. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Γιώργο φρόντισε για την ηρεμία και την ασφάλεια της χώρας που ζείς και που σε νοιάζει άμεσα και εμείς εδώ στη γενέτειρα σου θα φροντίσουμε να πορευτούμε με το δικό μας τρόπο .
Μέχρι στιγμής το πρόβλημα το έχετε εκεί και είναι πολύ σοβαρότερο από αυτό που υπάρχει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα
Το να κινδυνολογείς όταν ζείς χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά είναι μάλλον παράξενο

Με νοιαζει για ολο αυτο το αιμα και τον αγωνα που πηγε χαμενο. Και αυτο δεν σας ανηκει μονο σε σας που μεινατε εκει, αυτο μου ανηκει και μενα και ολων των Ελληνων ανα τον κοσμο. "Αυτοι" τα εργα τους και το αιμα τους, ειναι τοσο δικα μου οσο και δικα σου, και με αφορα προσωπικα και αμεσα.

Αυτοι για μενα εχουν το "προβλημα". Προβλημα δικαιου μπροστα στην κριση της Ιστοριας.

Μην μεταθετεις την εννοια της Ελλαδας με ορους GPS.

Και για ποιον λογο να μην κινδυνολογω ; Μην ανησυχησει ποιος και για ποιο λογο ;

Εμενα με ενοχλει οτι θεωρει την Ελλαδα τελειωμενη απο τους μουσουλμανους σε λιγα χρονια. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

Σταυρο εγινε ηδη, με σχεδον τον ιδιο τροπο μεσα στον 14ο 15ο αιωνα. Την συνεχεια την γνωριζουμε.

Θα ελεγα σημερα ειναι ακομα πιο κρισιμη η κατασταση κυριως δημογραφικα.

Status
Not open for further replies.