Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Εγώ θα του ευχηθώ καλή θητεία και θα συμμερισθώ τις ελπίδες σου, συνονόματε. Τι με χαλάει; Όταν κάποιος προσπαθεί να "μεγαλώσει"........μεγαλώνοντας τη ......σκιά του, με βάζει σε σκέψεις. Ελπίζω να διαψευσθώ! -bye-

Eννοειται οτι το παραπανω "ποστ" μου εχει διπλη αναγνωση.

Κατα τα αλλα η ελπιδα δεν τρωει ψωμι οπως λεμε εδω. Και ελπιζω λογω του οτι ειναι πολυ ευφυης ανθρωπος (πολυ μεγαλο IQ), να αφυπνηστει και να ξεχασει τους θλιβερους μεντορες του που τον γαλουχησαν και τον ανεδειξαν, και αντι να χειραγωγηθει ο ιδιος να τους χειραγωγησει στο τελος αυτος. Αυτη ειναι η ελπιδα μου.
Δεν ξερεις ποτε τι γινεται, μπορει και να τον φωτισει ο Θεος. Εχει ηδη ξαναγινει στην ιστορια.

Εχει πολλα ατου (η φαρετρα του ειναι γεματη), αλλα απο μονα τους δε λενε τιποτα, εξαρταται σε πιο δρομο θα τα χρησιμοποιησει, για το καλο η το κακο.

Θα δουμε.

Μ'αρεσει που "διαβαζεις" τις φωτογραφιες... Χρειαζεται στην εποχη μας.

Εχει πεί από που θα αρχίσει: θα απολύσει 120.000 Δ.Υ. που είναι οι πρώτοι υπαίτιοι για ...το κακό.

Oι γάλλοι είναι κάπου εκεί γύρω που ήμασταν εμείς το 2009-10.
Τώρα θα αρχίσουν τα όργανα. Θα ακούνε κάτι σαν ...Vivaldi...αλλά παιγμένο από άσκαυλους, γκάϊντες και πίπιζες.

150 000 θα ειναι. Αλλα δεν θα ειναι απολυσεις. Ποτε δεν γινεται αυτο στην Γαλλια. Ειναι απλα μη αναπληρωση θεσεων ατομων που βγαινουν στην συνταξη.

Δεν είπα ότι εχουν λυθεί. Είπα ότι έχουν βρει τον τρόπο να πάνε παρακάτω. Απόδειξη οι δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) χιλιάδες Έλληνες που φεύγουν κάθε χρόνο προς τη Δυτική Ευρώπη για μια καλύτερη ζωή.

Εμείς ως πότε θα συνεχίσουμε να ποντάρουμε στην καταστροφή του Ευρώ ή της ΕΕ μπας και μετά στην αναμπουμπούλα λυθούν τα δικά μας προβλήματα; Με συγχωρείς αλλά όντως θυμίζει λίγο την ιστορία της κατσίκας του γείτονα. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι αυτή ήταν και η βασική στρατηγική του Μπαρουφάκη ("θα πέσω στα σκατά αλλά μπαγάσα θα σε πάρω μαζί μου").

Δεν το βλέπω αυτό το "παρακάτω". Βλέπω μάλλον συνωστισμό προς την έξοδο. Δεν ξέρω βέβαια όλοι αυτοί που θέλουν να φύγουν αν αναρωτιούνται τι ακριβώς είν αυτό που αρρωσταίνει τόσο άσχημα τις κατσίκες τους. Γιατί ...εντάξει: οι δικές μας αρρώστησαν από ...τις "ελληνικές ιδιαιτερότητες". Των άλλων όμως; Γιατί πλέον το χρέος της Γαλλίας είναι σχεδόν όσο το ΑΕΠ της για παράδειγμα. Οι ισπανοί αδυνατούν να κάνουν κυβέρνηση. Οι ιταλοί θέλουν να φύγουν. Και βέβαια οι Βρετανοί 'την έκαναν' πρώτοι απ όλους. Και ο σκληρός πυρήνας αρχίζει και μιλάει για ευρώπη πολλών ταχυτήτων (sic).

Δεν το βλέπω αυτό το "παρακάτω". Βλέπω μάλλον συνωστισμό προς την έξοδο. Δεν ξέρω βέβαια όλοι αυτοί που θέλουν να φύγουν αν αναρωτιούνται τι ακριβώς είν αυτό που αρρωσταίνει τόσο άσχημα τις κατσίκες τους. Γιατί ...εντάξει: οι δικές μας αρρώστησαν από ...τις "ελληνικές ιδιαιτερότητες". Των άλλων όμως; Γιατί πλέον το χρέος της Γαλλίας είναι σχεδόν όσο το ΑΕΠ της για παράδειγμα. Οι ισπανοί αδυνατούν να κάνουν κυβέρνηση. Οι ιταλοί θέλουν να φύγουν. Και βέβαια οι Βρετανοί 'την έκαναν' πρώτοι απ όλους.

Κώστα, έχουμε την πλέον αντιευρωπαϊκή κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, και βλέπεις ότι ακόμα κι αυτοί όταν ήρθε η στιγμή να μας "αποτινάξουν από τον ευρωπαϊκό ζυγό" έστριψαν πανικόβλητοι με την ουρά στα σκέλια. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι ως έχουν τα πράγματα τώρα, η έξοδος της χώρας δεν υπάρχει ως εναλλακτική. Η έξοδος απ'την ΕΕ το '90 ή το '80 θα ήταν μια τελείως άλλη ιστορία, αν και κατά τη γνώμη μου πάλι λάθος κίνηση θα ήταν. τώρα όμως δεν είναι απλά λάθος αλλά αυτοκτονία.

Οι Βρετανοί βέβαια έχουν ήδη αρχίσει τη γκρίνια εδώ και μήνες, αφού ακόμα περιμένουν τα (ψεύτικα φυσικά) τυράκια που τους υποσχέθηκαν οι απομονωτιστές βοσκοί τους, και αντί αυτών μέχρι σήμερα μόνο προβλήματα βρίσκουν, οι Ιταλοί προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα πάνε πουθενά, ενώ οι Γάλλοι ήδη αποφάσισαν να κλείσουν την πόρτα στον λαϊκισμό (έστω και αν ψήφισαν τον μονόφθαλμο στους τυφλούς).

Η ΕΕ θα αλλάξει, διότι πρέπει να αλλάξει, και αυτό θα γίνει από τους Ευρωπαίους (δηλαδή εμένα, εσένα, τον Σβέν, τον Ζακ και τον Λουίτζι), και όχι από κάποιους τύπους που θα φωνάζουν απ'εξω. Οι απ'εξω δεν έχουν δικαίωμα να εκφέρουν άποψη ούτε ψήφο. Εμείς, ακόμα έχουμε.

Κώστα, έχουμε την πλέον αντιευρωπαϊκή κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, .

Αυτό μην το πεις παραέξω.Θα σε κοιταξουν περιεργα..Αν δεν με πιστευεις δες που εγραψαν το δημοψηφισμα.,,Μαλλον η πλειοψηφια του κοσμου δεν γουσταρει ευρωπες και ζυγους γενικοτερα.Διαχρονικα μιλωντας.

Αυτο παει στην πλεον αντιευρωπαικη κυβερνηση της μεταπολιτευσης. :)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτό μην το πεις παραέξω.Θα σε κοιταξουν περιεργα..Αν δεν με πιστευεις δες που εγραψαν το δημοψηφισμα.,,Μαλλον η πλειοψηφια του κοσμου δεν γουσταρει ευρωπες και ζυγους γενικοτερα.Διαχρονικα μιλωντας.

Ζυγούς δε γουστάρει, για καμιά επιδότηση όμως είναι πρώτη η πλειοψηφία...

Το ίδιο λέμε. Αντιευρωπαϊκή με τα χίλια ήταν, από τον αρχιβοσκό μέχρι το τελευταίο πρόβατο, αλλά όταν φτάσαμε στο δια ταύτα, είδαν τις συνέπειες, και πάνω απ'ολα, κατάλαβαν ότι θα φέρουν την υπογραφή τους, και όχι της κακιάς Δεξάς, σου λέει "ντάξει, μια κουβέντα είπαμε πως κάνετε έτσι..."

Ζυγούς δε γουστάρει, για καμιά επιδότηση όμως είναι πρώτη η πλειοψηφία...

Δεν εχω απλα την εντυπωση,ειμαι σιγουρος πως οι επιδοτησεις ειναι δουλεια της μειοψηφιας..Εγω και ολοι οσοι ξερω την βγαζουμε με σπορια δουλευοντας σκληρα.(Και χωρις γλυψιμο ε..Βασικο) ..Οσοι θελουν επιδοτησεις για να τα μετατρεψουν σε suv,φουσκωτα και ταχύπλοα κατεβαίνουν με τον Αδωνι κατω στο σύνταγμα ανάβοντας επιδεικτικά τα πουρα τους,πινοντας ταυτοχρονα τα κοκκινα κρασια τους σε κρυσταλλινα ποτηρια.
Το εχουμε δει το εργο.

Ε καλά τώρα, αυτό για τους Γάλλους που θα καταρρεύσουν ως το επόμενο θύμα του καπιταλισμού στην ΕΕ τα ακούμε από εποχής ΓΑΠ. Το ίδιο και για τους Ιταλούς. Δε βαρεθήκαμε πια;; Δεν υπάρχει άλλη χώρα στην Ευρώπη με "ελληνικές ιδιαιτερότητες", καλώς ή κακώς.

40-40 ηρθαν οι Γαλλικες εκλογες.Φιγιον-Μακρον vs Μελανσον Λεπεν.

Με 20 % θα κυβερνησει ο Μακρον,παρακαλωντας για να φτιαξει..κομμα.Ε δεν την λες και απροβληματιστη κατασταση ακριβως

Εξαλλου με τους εμμονικους νεοφιλελευθερους της ευρωζωνης,μπορει καποιος να περιμενει το..χειροτερο , ποιος θα τον κατηγορησει ? :)

40-40 ηρθαν οι Γαλλικες εκλογες.Φιγιον-Μακρον vs Μελανσον Λεπεν.

Με 20 % θα κυβερνησει ο Μακρον,παρακαλωντας για να φτιαξει..κομμα.Ε δεν την λες και απροβληματιστη κατασταση ακριβως

E ντάξει, δεν το λες και κρίση. Δεν είναι το ότι έχει 25% επίσημη ανεργία η Γαλλία (και 60% ανεπίσημη). Οπότε ντάξει, έχουμε αρκετά χρόνια (ή δεκαετίες) μπροστά μας μέχρι να μιλάμε για ελληνική τραγωδία ...!

E ντάξει, δεν το λες και κρίση. Δεν είναι το ότι έχει 25% επίσημη ανεργία η Γαλλία (και 60% ανεπίσημη). Οπότε ντάξει, έχουμε αρκετά χρόνια (ή δεκαετίες) μπροστά μας μέχρι να μιλάμε για ελληνική τραγωδία ...!

Kριση δεν την λες, η Γαλλια ειναι στους g20.Bεβσια ακριβως για συτο τον λογο,οι ανθρωποι εχουν συνηθισει ενα αλφα βιωτικο επιπεδο, για αυτο ακριβως τον λογο οι νεοφιλελευθερες Σαρκοζι-Ολαντ , βαραγαν τους απεργους , προσπαθωντσς να περασουν αντεργατικους νομους στο ονομα της ανταγωνιστικοτητας και της.. εθνικης ασφαλειας.Για αυτο τον λογο κατερρευσαν δημοσκοπικα και εκλογικα.Αρα την λες και κριση.

Υπάρχει και το G-string,
416DLv87jxL._SL256_.jpg

μάλιστα ο Μπαχ έχει γράψει κι έργο για αυτό.

Υπάρχει και το G-string,
416DLv87jxL._SL256_.jpg

μάλιστα ο Μπαχ έχει γράψει κι έργο για αυτό.

:grinning-smiley-043

Ώρα είναι να δούμε και ορχήστρα να το ερμηνεύει ντυμένη κατάλληλα... :worshippy:

Status
Not open for further replies.