SR-71
AVClub Fanatic
Ποτε ! ...Για θύμισε μου σε ποιά χρονική περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας υπήχαν όλα αυτά ;
Ποτε ! ...Για θύμισε μου σε ποιά χρονική περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας υπήχαν όλα αυτά ;
Ποτε ! ...
Eμ καλα το πα εγω .... δεν μπορεις να δεις περα απο το σημερα !A.είπα και εγώ μήπως έχασα κάτι .
Μάνο ,δυστυχώς πρέπει να πορευτούμε με ρεαλισμό
Κώστα, έχουμε την πλέον αντιευρωπαϊκή κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, και βλέπεις ότι ακόμα κι αυτοί όταν ήρθε η στιγμή να μας "αποτινάξουν από τον ευρωπαϊκό ζυγό" έστριψαν πανικόβλητοι με την ουρά στα σκέλια. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι ως έχουν τα πράγματα τώρα, η έξοδος της χώρας δεν υπάρχει ως εναλλακτική. Η έξοδος απ'την ΕΕ το '90 ή το '80 θα ήταν μια τελείως άλλη ιστορία, αν και κατά τη γνώμη μου πάλι λάθος κίνηση θα ήταν. τώρα όμως δεν είναι απλά λάθος αλλά αυτοκτονία.
Οι Βρετανοί βέβαια έχουν ήδη αρχίσει τη γκρίνια εδώ και μήνες, αφού ακόμα περιμένουν τα (ψεύτικα φυσικά) τυράκια που τους υποσχέθηκαν οι απομονωτιστές βοσκοί τους, και αντί αυτών μέχρι σήμερα μόνο προβλήματα βρίσκουν, οι Ιταλοί προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα πάνε πουθενά, ενώ οι Γάλλοι ήδη αποφάσισαν να κλείσουν την πόρτα στον λαϊκισμό (έστω και αν ψήφισαν τον μονόφθαλμο στους τυφλούς).
Η ΕΕ θα αλλάξει, διότι πρέπει να αλλάξει, και αυτό θα γίνει από τους Ευρωπαίους (δηλαδή εμένα, εσένα, τον Σβέν, τον Ζακ και τον Λουίτζι), και όχι από κάποιους τύπους που θα φωνάζουν απ'εξω. Οι απ'εξω δεν έχουν δικαίωμα να εκφέρουν άποψη ούτε ψήφο. Εμείς, ακόμα έχουμε.
Η Γαλλία και λίγο πολύ η υπόλοιπη Ευρώπη είναι παγιδευμένη σε ένα σύστημα που δεν μπορεί να ελέγξει και το σύστημα αυτό βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.
Eμ καλα το πα εγω .... δεν μπορεις να δεις περα απο το σημερα !
Πλησιαζουμε σε μια εποχη οπου οι νεοι σκλαβοι (ρομποτ) θα μπορουν να παραγουν ανευ πληρωμης.
Δεν ειναι αυριο αυτη η εποχη ... αλλα ειναι ΟΡΑΤΗ (ακομη και απο σενα). Τι θα κανουμε οταν φτασει ?
"Κυρια τραπεζα ... μηπως ειναι δυνατον να μην βγαζετε κερδος απο ενα προϊον/υπηρεσια που ΟΥΤΕ
ανθρωποι το φτιαχνουν, ΟΥΤΕ πολυτελεια ειναι ?"
Τοτε θα το απαιτησουμε ? .... τοτε θα ναι αργα, Πετρο ! Ο ρεαλισμος ... ΔΕΝ ειναι παρωπιδισμος.
Ο ρεαλισμος περιεχει και την προβλεψη (χωρις ακομα να χουν προκυψει διλληματα).
Kαλο το αρθρο παραπανω, και σωστα επισημαινει οτι η κεντροδεξια αποτελει την τροχοπεδη στην εκλογη ενος πατριωτικου λαΙκιστικου κομματος, εμποδιζοντας το εταιρο ιμισυ του ( γιατι μαζι πανε παντα στις εκλογες κεντρο και "κλασσικη" συστημικη δεξια) να κανει μια συγχωνευση καθαρα δεξιας πετρυγας.
Αλλα το κυριοτερο δεν αναφερει.
Στην πλαστιγγα μπαινουν καπου 6 εκκατομυρια "κοινωτικοι" ψηφοι, τουτεστιν ψηφοι μουσουλμανων που ψηφιζουν ομαδικα αυτο που θα τους πει η UOIF (ισλαμιστικη οργανωση που εχει σχεση με τους αδελφους μουσουλμανους και αυτη κατευθυνει κατα το μεγιστο τους προσανατολισμους αυτου του πληθυσμου), κατα 90%.
Οπως εχω ηδη πει η μεγαλυτερη χουντα επι των εθνων και συγκεκριμενα του Γαλλικου εχει ηδη πραγματοποιηθει. Με την μαζικη συρροη μαζων απο, ποιος ξερει που, και αποδωση πολιτικων δικαιωματων. Δεν χρειαζεται να περιμενουμε συνταγματαρχες και παρελασεις για την καταλυση της ελευθεριας.
Το πεπρωμενο των λαων σφραγιζεται με πολυ πιο εξυπνα και επικοινωνιακα αποδεκτα μεσα πλεον.
Ζητω η αριστερα.
Αφού το λές εσύ έτσι θα είναι Μάνο ,επομένως θα περιμένουμε την επανάσταση των ρομπότ που θα αγωνιστούν για τα δικαιώματα των ανθρώπων
Ευτυχώς Μάνο που ο άνθρωπος ξεπερνά τα δικά σου <οράματα> διαχρονικά
Ποια επανασταση των ρομποτ ? Δεν ειπα κατι τετοιο και αν γινει κατι τετοιο ειναι γελοιωδως μακρινο ...
Εγω μιλω για τωρα. Τα ρομποτ (δηλαδη, η αυτοματοποιηση) φερνει κερδη ΜΟΝΟ σ'αυτους που τα κατεχουν
και τα δουλευουν στις γραμμες παραγωγης. Ολοι οι αλλοι, οι χειρωνακτες, το 90% του κοσμου ... θα μεινει
χωρις δουλεια !!! Γιατι θα ειναι τοσο ακριβοτεροι. Οχι αυριο ξαναλεω, αλλα ετσι οπως πανε τα πραγματα
σιγουρα οσο θα ζεις και θα ζω. Εαν το 90% του κοσμου μεινει χωρις δουλεια, τοτε πολυ απλα δεν θα μπορει
και να αγορασει τιποτα. Εαν οι επιχειρηματιες δεν πληρωνονται θα κλεισουν, τα δανεια δεν θα εξυπηρετουνται
και ο μονος που θα χει οποιαδηποτε εξουσια θα ειναι οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ (που δανεισαν για να γινουν ολα αυτα).
Τι νομιζεις θα αποφασισουν εν ριπη οφθαλμου ? Αυτοι οι 4-5 μεγαλοι και αθεατοι. "Επανεκκινειστε την
παραγωγικη διαδικασια ?" Μα οτι χρειαζονται θα το εχουν > τον κοσμο εξαθλιωμενο να παρακαλα για λιγη
σουπα (οπως στο κραχ του 1929) μαζι με τους επιχειρηματιες .... και εκεινοι .... απολυτοι κυριαρχοι της
γραμμης παραγωγης. Της αυτοματοποιημενης γραμμης σε καθε βαθμιδα. Απο την εξορυξη υλων μεχρι την
κατασκευη και μεχρι την χρηση. Χωρις ΚΑΜΙΑ ανθρωπινη παρεμβαση. Αυτο ... δεν εχει ξανασυμβει στο
παρελθον.
Δες λιγο μακρια σε παρακαλω .... 60 χρονια απο σημερα .... (οπως ακριβως σκεφτονται και εκεινοι).
Ενταξει, ΕΜΕΙΣ δεν θα προλαβουμε αυτο το οργουελικο σκηνικο .... αλλα ΣΗΜΕΡΑ δεν ειναι τοσο δυνατοι
οι τραπεζιτες (οι συγκεκριμενοι). Κατι μπορουμε να κανουμε. Σε 60 χρονια, ΤΙΠΟΤΑ δεν θα μπορει να
κανει ο οποιοσδηποτε, οποιος φτασει μεχρι τοτε. Προβλεψη Πετρο, προβλεψη ....
ΟΧΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ..... :nounder:
Ποια επανασταση των ρομποτ ? Δεν ειπα κατι τετοιο και αν γινει κατι τετοιο ειναι γελοιωδως μακρινο ...
Εγω μιλω για τωρα. Τα ρομποτ (δηλαδη, η αυτοματοποιηση) φερνει κερδη ΜΟΝΟ σ'αυτους που τα κατεχουν
και τα δουλευουν στις γραμμες παραγωγης. Ολοι οι αλλοι, οι χειρωνακτες, το 90% του κοσμου ... θα μεινει
χωρις δουλεια !!! Γιατι θα ειναι τοσο ακριβοτεροι.
Η ΕΕ θα αλλάξει, διότι πρέπει να αλλάξει, και αυτό θα γίνει από τους Ευρωπαίους
Το πεπρωμένο κάποιων λαών καθορίζεται απ όσα έχουν κάνει κατά το παρελθόν ,όταν το παίζανε <κοσμοκράτορες> και αποικιοκράτες .Ναί μεν όταν κατάκτησαν τις χώρες αυτές θεωρούσαν τους γηγενείς σαν ζώα ,αλλά λόγω εξέλιξης τα <ζώα> ήρθαν στην επικράτεια τους
Τώρα υφίστανται τα της αποικιοκρατίας
Aυτα τα λενε οι απαισιοδοξοι: ) Οι αισιοδοξοι λενε οτι θα δημιουργηθουν περισσοτερες δουλειες κοινωνικου χαρακτηρα , οπου χρειαζεται ενσυναισθηση και οχι η ψυχρη υπολογιστικη δυναμη ενος ρομποτ , δουλεις βασισμενες στην κατανοηση, την επαφη και την δημιουργικοτητα.
Βεβαια μερικοι ειχαν προβλεψει και το τελος της εργασιας..οποτε μην τα παρουμε και τοις μετρητοις αυτα που λενε![]()
Και καλα κανανε, ετσι σταματησανε το σκλαβοπαζαρο τοσο των μαυρων οσο και των λευκων του αραβομουσουλμανων που ηταν η κυρια πηγη πλουτισμου των, και τις επιδρομες
που καναν συνεχως στα παραλια.
Τωρα εσεις που τους δικαιολογειτε ετοιμαστειτε για της συνεπειες της..."ιστοριας"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.