Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Re: Που πάει η Ευρώπη?

Μα λες και τοσα χρονια αυτοι οι ανθρωποι κοιμοντουσαν και καποιος τους ξυπνησε....

CNN τώρα, ο Μουμπάραγκ ζητά την διάλυση της κυβέρνησης....

Ιστορικές στιγμές.

Mubarak: Θα σχηματίσω νέα κυβέρνηση από αύριο και θα πάρω όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διατηρηθεί η σταθερότητα γιατί αυτό είναι το καθήκον μου
Saturday January 29, 2011 12:28 ThePressProject
12:27

ThePressProject:
Mubarak: Εγώ θα αναλάβω τις ευθύνες μου προκειμένου να μην επιτρέψω αυτές οι διαδηλώσεις να υποδαυλίσουν το μέλλον μας και τη μοίρα μας.
Saturday January 29, 2011 12:27 ThePressProject
12:26

ThePressProject:
Mubarak: Θα συνεχίσουμε δίνοντας περισσότερη δημοκρατία και περισσότερες ελευθερίες στους πολίτες. Νέα προγράμματα για την ανεργία. Οι στόχοι μας και οι επιλογές μας θα ορίσουν το μέλλον μας και δεν έχουμε άλλες εναλλακτικές από το να το πετύχουμε. Θα κρατήσουμε ότι έχουμε κερδίσει

Mubarak: Αυτές οι διαδηλώσεις δεν θα μπορούσα να γίνουν αν δεν υπήρχε τόση ελευθερία λόγου και πληροφορίας που η κυβέρνηση μου και εγώ έδωσα στον κόσμο

Last edited:

Δεν σου θυμίζει κάτι?????

Καμια σχεση. Μεταφορικα μπορει αλλα σκεψου το μεγεθος......Ειναι σαν να μην εφυγε ποτε η δικη μας χουντα και τωρα να αναλαμβανε ο γιος της Δεσποινας....

Καμια σχεση. Μεταφορικα μπορει αλλα σκεψου το μεγεθος......Ειναι σαν να μην εφυγε ποτε η δικη μας χουντα και τωρα να αναλαμβανε ο γιος της Δεσποινας....

Ρε Ναθ σίγουρα μεταφορικά, αλλά τελικά η "χούντα" έφυγε ποτέ ή απλώς πάντα ήταν εκεί, κρυφή, υποχθόνια, αλλά πάντα παρών???

Υ.Γ Πρόσεξε τα εισαγωγικά....

phpnCkNLrmumbarak43.jpg

Δεν είναι γλύκα????

Re: Απάντηση: Re: Που πάει η Ευρώπη?

Ποιές είναι οι ''casualties on both sides''??:eek::eek:
Eμφύλιος έγινε??
Τάνκς δέν έβγαλε ο Μουμπάρακ??:ADFADF1::ADFADF1:

Μετά τις μπαρούφες που ξεστόμισε, ο κόσμος τα πήρε στο κρανίο και γίνεται της Υπαπαντής στους δρόμους....

Το κέντρο του Καίρου το κατέλαβε ο στρατός, αλλά οι διαδηλωτές είναι όλοι στους δρόμους και συνεχώς ενισχύονται και απο άλλους πολίτες....

Η αστυνομία απομακρύνθηκε και έχει μείνει μόνο ο στρατός....(κακό αυτό)...

Το CNN ξεκίνησε την προπαγάνδα γιατί σε λίγο θα μιλήσει και ο Ομπάμα....

Απάντηση: Που πάει η Ευρώπη?

Ωραία πράγματα, ακόμα περισσότεροι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα...

Καλά βρέ αυτό νομίζεις οτι θάναι το μείζον??
Εδώ μοιάζει νά γινονται τεράστιες ανακατατάξεις και η αστάθεια θάναι παγκόσμια...

Κάτσε μήν σκάσει καμιά επιθεση προς Ιράν...

Re: Απάντηση: Που πάει η Ευρώπη?

Οπότε καταλαβαίνεις τώρα ποιος ευθύνεται για αυτούς τους ανθρώπους έτσι....???

Προφανώς όχι αυτοί πάντως.....οπότε ας τα βάλουμε μια φορά με αυτούς που ευθύνονται και όχι με αυτούς που δεν ευθύνονται....μία φορά, μία....

Το Al Jazeera μεταδίδει ότι άρματα του στρατού κατευθύνονται τώρα προς Σουέζ και Αλεξάνδρεια

Καλά βρέ αυτό νομίζεις οτι θάναι το μείζον??
Εδώ μοιάζει νά γινονται τεράστιες ανακατατάξεις και η αστάθεια θάναι παγκόσμια...

Κάτσε μήν σκάσει καμιά επιθεση προς Ιράν...

Φυσικά και δεν θα είναι το μείζον, αλλά κατ' αρχήν σκέφτομαι τις επιπτώσεις που θα υπάρχουν εδώ. Αν ξεσηκωθεί όλη η περιοχή, άστα............. μπαμ!!!

Status
Not open for further replies.