Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Που πάει η Ευρώπη?

Τα δικά μου μάτια πάντως αμφιβάλλουν κι αν φτάνουν αυτό το νούμερο. Πολλά κενά στην πλατεία, που λίγο πολύ πλησιάζει στο μέγεθος την πλατεία Συντάγματος.

ΥΓ. Μάλλον το Al Jazeera προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα, 1 εκατομμύριο και ξανά μανά 1 εκατομμύριο, ούτε με σφαίρες...

Περι ορέξεως....

Re: Που πάει η Ευρώπη?

Οργή λαού
Και ο στρατός στο πλευρό των εξεγερμένων
Τελευταία ενημέρωση: 16:16 Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Σε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο υπολογίζονται οι διαδηλωτές που έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Ταχρίρ (πλατεία Ελευθερίας), στο κέντρο του Καϊρου με ένα μόνο αίτημα - την αποχώρηση του Χοσνί Μουμπάρακ.

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=246927

«Τελεσίγραφο» να φύγει ο Μουμπάρακ ως την Παρασκευή
Αίγυπτος: Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο οι διαδηλωτές

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=4616087

Last edited:
Απάντηση: Που πάει η Ευρώπη?

Εντάξει, έδεσε τώρα η είδηση, το είπε και η Ε ότι ήταν 1 εκατομμύριο :D

Re: Απάντηση: Που πάει η Ευρώπη?

Εντάξει, έδεσε τώρα η είδηση, το είπε και η Ε ότι ήταν 1 εκατομμύριο :D
ρε παιδί μου γιατί δείχνεις τόσο κυνισμό και εμπάθεια ?

150 ατομα είναι στο χώμα χιλιάδες τραυματισμένοι το μισό κάιρο έχει καεί ο στρατός είναι στους δρόμους , και μιλάς λες και γίνετε παιδικό πάρτυ ...

150 ατομα είναι στο χώμα χιλιάδες τραυματισμένοι το μισό κάιρο έχει καεί ο στρατός είναι στους δρόμους , και μιλάς λες και γίνετε παιδικό πάρτυ ...

Μερικοί δεν δέχονται κάποια πράγματα Βασίλη.....πάει και τελείωσε...!!!

αστο ρε Αιμίλιε μην το παλέυεις .... δεν προλάβαινουν να χαροκλαινε και να θάβουν νέα παιδιά που βγήκαν στους δρόμους , και εμείς μιλάμε για σκηνοθεσίες μπιρσιμ ...

αστο σου λέω ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Που πάει η Ευρώπη?

Αν κάπου δείχνω εμπάθεια είναι στα ΜΜΕ που με το ζόρι προσπαθούν να μεγαλοποιήσουν καταστάσεις. Μακάρι να πάρει πόδι ο Μουμπάρακ και όλοι αυτοί σε άλλα κράτη της περιοχής, αλλά μη μας δουλεύουν κιόλας...

Παρεμπιπτόντως, αυτό ταιριάζει στην περίπτωση, και δεν το έβαλα εγώ...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1512240&postcount=17781

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Που πάει η Ευρώπη?

Αν κάπου δείχνω εμπάθεια είναι στα ΜΜΕ που με το ζόρι προσπαθούν να μεγαλοποιήσουν καταστάσεις. Μακάρι να πάρει πόδι ο Μουμπάρακ και όλοι αυτοί σε άλλα κράτη της περιοχής, αλλά μη μας δουλεύουν κιόλας...

Παρεμπιπτόντως, αυτό ταιριάζει στην περίπτωση, και δεν το έβαλα εγώ...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1512240&postcount=17781

χαχα!!!Έχεις κάτι επιχειρήματα όμως....:ADFADF1:

Ε δεν ξέρω, ποια είναι τα δικά σου δηλαδή; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει με σιγουριά το νούμερο των διαδηλωτών, ώστε να επιβεβαιωθούν τα "εκατομμύρια" του Al Jazeera;

τα δικάμας βρωμοκάναλα μιλάνε για 100 200 χιλιάδες ,, και μουγκα για τα θύματα

και ψέματα να λεει το αλ τζαζίρα ,, για καλό είναι δεν πειράζει

Ε δεν ξέρω, ποια είναι τα δικά σου δηλαδή; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να δώσει με σιγουριά το νούμερο των διαδηλωτών, ώστε να επιβεβαιωθούν τα "εκατομμύρια" του Al Jazeera;

Ε, μα όταν λές δεν ξέρω και καθαρίζεις, με συγχωρείς αλλά δεν είναι επιχείρημα...

Σου ανέφερα 2 εφημερίδες, πολλά blog, το Al Jazeera.....

Και απο την άλλη είναι το BBC και το France24....

Ε οκ....ο καθένας διαλέγει....

Υ.Γ Να υποθέσω ότι για την ενημέρωση σου, εμπιστεύεσαι τα δικά μας κατοχικά ΜΜΕ???

Ναι, εσύ μπορείς να επικαλείσαι τα λόγια, αλλά εγώ επικαλούμαι τα μάτια (έχω συνέχεια σχεδόν ανοιχτό το Al Jazeera, πότε το αγγλικό, πότε το αραβικό). Και τα μάτια δεν δέχονται αυτά που λένε τα λόγια τους....

Ναι, εσύ μπορείς να επικαλείσαι τα λόγια, αλλά εγώ επικαλούμαι τα μάτια (έχω συνέχεια σχεδόν ανοιχτό το Al Jazeera, πότε το αγγλικό, πότε το αραβικό). Και τα μάτια δεν δέχονται αυτά που λένε τα λόγια τους....

Ααα οκ....τώρα με έπεισες....

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=62859&catid=7&la=1

Υ.Γ Έχει και photos......

Ο Μουπμαρακ θα φυγει ειτε οι διαδηλωτες ειναι 200.000, ειτε 2.000.000,απλα ψαχνουν να βρουν την διαδοχη κατασταση που να ικανοποιησει τους Αιγυπτιους και φυσικα την Δυση και Ανατολη.

Ο Μουπμαρακ θα φυγει ειτε οι διαδηλωτες ειναι 200.000, ειτε 2.000.000,απλα ψαχνουν να βρουν την διαδοχη κατασταση που να ικανοποιησει τους Αιγυπτιους και φυσικα την Δυση και Ανατολη.

Σωστός....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Που πάει η Ευρώπη?

Δεν χρειάζεται να σε πείσω εγώ, έχεις πειστεί ήδη από τα "εκατομμύρια".

Καλά ας ξεκολλήσουμε απο τον αριθμό.....έτσι και αλλιώς δεν γίνεται να αποδειχθεί στο ακέραιο....

Το θέμα είναι η επανάσταση που ξεκίνησε και η κραυγή του κόσμου που συντονίζει στον ρυθμό του τον πλανήτη ολόκληρο.

Last edited:

Συμφωνώ, αυτό έχει σημασία! Ας ελπίσουμε να έχει καλή κατάληξη, και για τους Αιγύπτιους και όλους τους άλλους...

Status
Not open for further replies.