Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Που πάει η Ευρώπη?

Βασίλη και Αιμίλιε, σκάστε, μιλάει ο sotos65.
Και αφού λέει ότι δεν είναι 1.000.000 (στατιστικά αδύνατον, μπορεί να είναι +-1), τέλος.

Ωραίες οι εξυπνάδες σου, αλλά αφού θέλεις υπολογισμούς, βρες 200 στρέματα να βάλεις 1000000 άτομα, εκτός κι αν τους κάνεις παστές σαρδέλες....

Re: Που πάει η Ευρώπη?

Μάλλον θα μιλήσει ο Μουμπάρακ το βράδυ στην τηλεόραση...

Πριν λίγο είχε συνομιλία με τον Ομπάμα, που του ζήτησε να κατέβει απο τον θρόνο.....

Τελειώνει η ιστορικότερη ημέρα στην ιστορία της Αιγύπτου, το θέμα είναι το άυριο...

Ωραίες οι εξυπνάδες σου, αλλά αφού θέλεις υπολογισμούς, βρες 200 στρέματα να βάλεις 1000000 άτομα, εκτός κι αν τους κάνεις παστές σαρδέλες....

201 στρέμματα είναι.

Απ οτι φαινεται αναλαμβανει προς το παρον ο αντιπροεδρος ,που εχει την συγκαταθεση της Δυσης και του Ισραηλ
Στην Τεχερανη μαλλον δεν θα ειναι ευχαριστημενοι με την προοπτικη αυτη

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟ Η ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΜΥΡΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΟΥΚ ΕΝ ΤΟ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ.

Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου
Α.Ε.Π. (Ονομαστικό)

*• Ολικό* (2009)
*• Κατά κεφαλή*

187,956 δισ. $[2] (43η) *
2.450 $[2] (113η)

2500 ????

κοιμόμαστε με τα τσαρουχια ρεεεεε και εκεί κάτω λοιμοκτονούν

Απάντηση: Re: Που πάει η Ευρώπη?

Τα κοράκια μαζεύονται πάνω απο το ημι-λιποθυμισμένο κουφάρι ενός λαού και περιμένουν.......περιμένουν.....περιμένουν......

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11381&subid=2&pubid=53016953

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι έτοιμο να βοηθήσει την Αίγυπτο να ανασυντάξει την οικονομία της, δήλωσε σήμερα στη Σιγκαπούρη ο γενικός διευθυντής του οργανισμού Ντομινίκ Στρος-Καν.

Στρος Καν: το ΔΝΤ έτοιμο να βοηθήσει την Αίγυπτο

«Το ΔΝΤ είναι έτοιμο να βοηθήσει στην εκπόνηση ενός εφαρμόσιμου μοντέλου οικονομικής πολιτικής», είπε χαρακτηριστικά ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, προειδοποιώντας ταυτόχρονα για τον κίνδυνο «υπερθέρμανσης» στην Ασία και τις «εν δυνάμει καταστροφικές συνέπειες» του υψηλού πληθωρισμού στα είδη διατροφής στην περιοχή αυτή του κόσμου.

Νά δώ αυτός πότε θά εκτελεστεί..
Θάναι μιά μεγάλη μέρα γιά την ανθρωπότητα..
Ξέρω-ξέρω οτι η Ιστορία δεν ειναι μονον θέμα προσώπων,αλλά δεν πειράζει..Καμιά φορά ας είναι..καί προσώπων...
Χιτλερ ειναι ο τύπος...Ε οταν αυτοκτονησε ο Χιτλερ η ανθρωπότητα ανάσανε μέ ανακουφιση.

Υ.Γ.
Μέ τό καλό τά ελικόπτερα νά πάρουν μακριά και τον ΓΑΠ καί τήν κλικα του..

Και μετά νάρχεται ως επισκέπτης στην Ελλάδα σάν εκείνον ντέ τον Γλύξμπουργκ-Ντεγκρέτσια πώς τον λένε τωρα..

Last edited:

Πιστός στην καθοδήγηση που πήρε εξ Αμερικής.....

Η ομιλία του Μουμπάρακ..πριν λίγο...

Mubarak: Όλοι περνάμε επίπονες ημέρες. Η πλειοψηφία των πολιτών ανησυχούν και αγωνιούν για τις οικογένειες τους. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών απαιτούν από εμάς να διαλέξουμε μεταξύ χάους και σταθερότητας.

Mubarak: Αγαπητοί μου συμπολίτες. Έδρασα αμέσως και ζήτησα από τον νέο αντιπρόεδρο να ξεκινήσει διάλογο με όλες τις πολιτικές δυνάμεις προκειμένου να γίνουν δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις

Mubarak: Ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις που αρνούνται να συμμετάσχουν στο διάλογο επειδή έχουν διαφορετική ατζέντα και για το λόγο αυτό απευθύνομαι σήμερα κατευθείαν στους πολίτες, σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες, στις πόλεις και στην επαρχεία.

Mubarak: Ο κόσμος ξέρει ότι έχω αφιερώσει τη ζωή μου για να υπηρετήσω τους πολίτες. Στόχος μου είναι να φέρω πίσω τη σταθερότητα. Σας λέω ότι υπό τις παρούσες συνθήκες ότι δεν σκόπευα να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές.

Mubarak: Σας λέω ότι με απλά λόγια ότι στους λίγους μήνες που μένουν μέχρι τις εκλογές θα μείνω και θα δουλέψω για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις. Ζητώ και από τα δύο τμήματα της βουλής να προτείνουν αλλαγές στο σύνταγμα

Mubarak: Θα συνεχίσω να δουλεύω στην επόμενη κυβέρνηση ώστε να εξασφαλίσω ότι όλοι θα δουλέψουν για το καλό του λαού. Οι πολιτικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις θα μας δώσουν την ευκαιρία να παλέψουμε την φτώχεια.

Mubarak: Στους λίγους μήνες που μου μένουν στην εξουσία προσεύχομαι στο Θεό να μου επιτρέψει να υπηρετήσω το λαό μου με τον καλύτερο τρόπο. Ο λαός μας θα ξεπεράσει την κρίση με περισσότερη γνώση και θα κατευθυνθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα προς το μέλλον.

Ο Hosni Mubarak (για τον ίδιο μιλάει) που σας απευθύνεται σήμερα έχει αφιερώσει τη ζωή του για το καλό του λαού και τον υπηρέτησε.

Πυροβολισμοί και αψιμαχίες αυτή τη στιγμή στην Αλεξάνδρεια...

attachment.php

attachment.php

Last edited:

Τανκ πυροβολεί στον αέρα, για να διαχωρίσει εμπλεκόμενους...

Young men forming perimeter around square in Alexandria to stop pro-Mubarak supporters attacking elder/women protestors - AJEnglish

Last edited:

Mubarak: Όλοι περνάμε επίπονες ημέρες. Η πλειοψηφία των πολιτών ανησυχούν και αγωνιούν για τις οικογένειες τους. Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών απαιτούν από εμάς να διαλέξουμε μεταξύ χάους και σταθερότητας.

Mubarak: Αγαπητοί μου συμπολίτες. Έδρασα αμέσως και ζήτησα από τον νέο αντιπρόεδρο να ξεκινήσει διάλογο με όλες τις πολιτικές δυνάμεις προκειμένου να γίνουν δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις

Mubarak: Ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις που αρνούνται να συμμετάσχουν στο διάλογο επειδή έχουν διαφορετική ατζέντα και για το λόγο αυτό απευθύνομαι σήμερα κατευθείαν στους πολίτες, σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες, στις πόλεις και στην επαρχεία.

Mubarak: Ο κόσμος ξέρει ότι έχω αφιερώσει τη ζωή μου για να υπηρετήσω τους πολίτες. Στόχος μου είναι να φέρω πίσω τη σταθερότητα. Σας λέω ότι υπό τις παρούσες συνθήκες ότι δεν σκόπευα να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές.

Mubarak: Σας λέω ότι με απλά λόγια ότι στους λίγους μήνες που μένουν μέχρι τις εκλογές θα μείνω και θα δουλέψω για να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις. Ζητώ και από τα δύο τμήματα της βουλής να προτείνουν αλλαγές στο σύνταγμα

Mubarak: Θα συνεχίσω να δουλεύω στην επόμενη κυβέρνηση ώστε να εξασφαλίσω ότι όλοι θα δουλέψουν για το καλό του λαού. Οι πολιτικές και οικονομικές μεταρρυθμίσεις θα μας δώσουν την ευκαιρία να παλέψουμε την φτώχεια.

Mubarak: Στους λίγους μήνες που μου μένουν στην εξουσία προσεύχομαι στο Θεό να μου επιτρέψει να υπηρετήσω το λαό μου με τον καλύτερο τρόπο. Ο λαός μας θα ξεπεράσει την κρίση με περισσότερη γνώση και θα κατευθυνθεί με μεγαλύτερη ταχύτητα προς το μέλλον.

Ο Hosni Mubarak (για τον ίδιο μιλάει) που σας απευθύνεται σήμερα έχει αφιερώσει τη ζωή του για το καλό του λαού και τον υπηρέτησε.

Η απογνωση ενος απελπισμενου δικτακτορα που πλεει τα ολισθια
Ολα εδω πληρωνωνται καρακιοζη μουμπαρακ

Just after the speech thugs with knives attacked people in tahrir, alex, port said, and mahalla ! (Mohammad Alaggan)

"Αγανακτισμένοι πολίτες" του Μουμπάρακ κατεβαίνουν συγκροτημένα σε Αλεξάνδρεια και Κάιρο

Εϊναι τραγικό....μετά απο μια τέτοια ογκώδη διαδήλωση, τόσο ειρηνική, τόσο συγκροτημένη, τόσο περιφρουρημένη απο τους νέους......να έχεις το κάθαρμα να στέλνει προβοκάτορες με κράνη και ξύλα στα χέρια, για να αρχίσουν οι αιματοχυσίες στην πλατεία.

Είναι απάνθρωπο και ελεεινό....ντροπή στην Δύση....ντροπή σε όλους..αν αυτή η ευκαιρία πεταχτεί έτσι....

Εϊναι τραγικό....μετά απο μια τέτοια ογκώδη διαδήλωση, τόσο ειρηνική, τόσο συγκροτημένη, τόσο περιφρουρημένη απο τους νέους......να έχεις το κάθαρμα να στέλνει προβοκάτορες με κράνη και ξύλα στα χέρια, για να αρχίσουν οι αιματοχυσίες στην πλατεία.

Είναι απάνθρωπο και ελεεινό....ντροπή στην Δύση....ντροπή σε όλους..αν αυτή η ευκαιρία πεταχτεί έτσι....

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας οι ελάχιστοι "υποστηρικτες" του Μουμπάρακ εμφανίζονταν μπροστά στις κάμερες των ξένων τηλεοπτικών δικτύων. Προφανώς είναι οργανωμένο σχέδιο για τη δημιουργία εμφυλιακού κλίματος στα διεθνή ΜΜΕ.

Χατζηστεφάνου(δημοσιογράφος), στο tweet...

δυστυχως οι κακουργοι παραμενουν κακουργοι μεχρι τελους .
Αλλα ειναι πολλοι οι διαδηλωτες .
Και φυσικα στο τελος κερδιζουν οι Γερμανοι ...επ οι Αμερικανοι ηθελα να πω.
Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα για τους Αιγυπτιους.

Πάντα θά υπάρχουν ''Γκοτζαμάνηδες''..
Σέ κάθε Χώρα.

Και εδώ τά ιδια συμβαίνουν μέ τούς δοτούς συνδικαλιστές καί τούς βουλευτές εκείνους πού γελοιοποιούν τά πάντα ψηφίζοντας εγκληματικούς νόμους..
Καποιοι σκοτώνουν μέ ρόπαλα καί κάποιοι πιο αργά και μεθοδικά μέ ''νομιμες ψηφοφοριες''..

Status
Not open for further replies.