Στη Γαλλία λένε ότι μέχρι και πίνακας του Salvador Dali έλιωσε από τη ζέστη.
Ενώ συμφωνώ με την ουσία της δημοσίευσης, δεν λαμβάνεις υπόψη την πραγματικότητα για να εγκαταστήσεις ένα κλιματιστικό σε πολλές χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης. Φίλος μου αγόρασε κλιματιστικά από Ελλάδα, πλήρωσε αεροπορικά και διαμονή για συνεργείο 3 ατόμων για να του τα εγκαταστήσουν ευρύτερο Λονδίνο γιατί το κόστος του βγήκε το μισό από την φθηνότερη προσφορά που βρήκε εκεί...ευτυχως μας αξιωσε ο θεος κ ειμεθα υπηκοοι της ελλαδος κ διαμενομεν εντος των συνορων ..αλλως εαν ζουσαμε στα εδαφη των εσπεριων εθνων, θα ειχαμε ομου μετα τοις οικογενειας μας εκαστος απο ενα iphone , ενα ταμπλετ των 500 ευρω , μια τηλεοραση - εκαστος -των 500-1000 ευρω κ δεν θα μας περισευαν λεφτα για ενα φορητο 12αρι κλιματιστικο των 300 ευρω για να την βγαλουμε καθαρη για 5-10 μερες που εχει καυσωνα..αγιο ειχαμε
δηλαδη μιλαμε για κοστος εγκαταστασης στα 2-3-4 χ ευρω?? σου ειπε το νουμερο?? ετσι απο περιεργεια να μαθαινουμεΕνώ συμφωνώ με την ουσία της δημοσίευσης, δεν λαμβάνεις υπόψη την πραγματικότητα για να εγκαταστήσεις ένα κλιματιστικό σε πολλές χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης. Φίλος μου αγόρασε κλιματιστικά από Ελλάδα, πλήρωσε αεροπορικά και διαμονή για συνεργείο 3 ατόμων για να του τα εγκαταστήσουν ευρύτερο Λονδίνο γιατί το κόστος του βγήκε το μισό από την φθηνότερη προσφορά που βρήκε εκεί...
Πιστεύω ότι για την Ευρώπη αυτός είναι ο καύσωνας του 87 της Αθήνας που μας έκανε να αρχίσουμε να βάζουμε κλιματιστικά μέχρι το σήμερα που έχουν πρακτικά τα περισσότερα σπίτια.
Καλά αυτό γίνεται πολλές φορές και όχι μόνο Αγγλία (ίσως μάλιστα πιο δύσκολα να γίνεται Αγγλία μετά το brexit), έχω γνωστούς ηλεκτρολόγους που παίρνουν πολλές δουλειές Γερμανία και Ολλανδία.Φίλος μου αγόρασε κλιματιστικά από Ελλάδα, πλήρωσε αεροπορικά και διαμονή για συνεργείο 3 ατόμων για να του τα εγκαταστήσουν ευρύτερο Λονδίνο γιατί το κόστος του βγήκε το μισό από την φθηνότερη προσφορά που βρήκε εκεί...
δηλαδη μιλαμε για κοστος εγκαταστασης στα 2-3-4 χ ευρω?? σου ειπε το νουμερο?? ετσι απο περιεργεια να μαθαινουμε
Για την υπηρεσία, σαφως και ισχύει αυτό.Τα έχουμε ξαναπεί. Όταν γκρινιάζουμε για ψηλούς μισθούς, να ξέρουμε ότι θα τα βρούμε μπροστά μας. Ο Έλληνας θέλει να ανέβει ο μισθός του στα 4-5Κ μικτά, αλλά να συνεχίζει να πληρώνει τον εγκαταστάση του AC μαζί με τον παραγιό του 50-100 ευρώ για 2-3 ώρες δουλειάς. Εκεί που η εργασία την ώρα χρεώνεται 50 - 100 ευρώ, το ίδιο θα ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα. Ο εγκαταστάτης στις ΗΠΑ χρεώνει 100 την ώρα ανά άτομο, και χρεώνει έξτρα τη βενζίνη του, έξτρα τα υλικά του, κλπ κλπ κλπ. Και στην τελική καλά κάνει.
Συμφωνώ μεν ότι πρέπει να ανέβουν οι μισθοί, γιατί είναι και θέμα τιμής πλέον, αλλά μην περιμένετε να ανέβει ιδιαίτερα το βιοτικό επίπεδο, απλά το γενικότερο κόστος.
Μεγαλύτερη ανοησία από το έφυγε το νέφος και γι' αυτό ανέβηκε η θερμοκρασία δε πρέπει να έχω ξαναδιαβάσει. Νέφος είχαν μόνο τα μεγάλα αστικά κέντρα, η αύξηση της θερμοκρασίας είναι παντού.![]()
Γιατί ψήνεται η Ευρώπη: Το πιο ακραίο καλοκαίρι του αιώνα με νεκρούς και εφιαλτική ζέστη, τι ισχύει για την Ελλάδα
Το λιώσιμο των πάγων στην Αρκτική προκαλεί τους καύσωνες στη Βόρεια Ευρώπη - Η μείωση του νέφους της ατμοσφαιρικής ρύπανσης ευνοεί την υπερθέρμανση - Θερμοκρασίες έως και 16 βαθμούς πάνω από το φυσιολογικόwww.protothema.gr
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.