Πού πάνε το "κόκκινο " και το "μαύρο";

ΕΥΜΑΙΟΣ

Established Member
4 March 2011
153
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια, αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει. Σε ενα μικρόφωνο που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, έχουν ξεκολλήσει τα δύο καλωδιάκια από τις κολλήσεις τους. Επειδή έχω την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω κολλητήρι, μήπωσ μπορείτε να μου πείτε σε ποιο ακριβώς σημείο θα πρέπει να κολληθούν; Γιατί εγώ βλέπω τέσσερα σημεία με κολλήσεις και δεν ξέρω πού πάει το καθένα...
Εκ των προτέρων, ευχαριστώ!

Attachments

• IMG_20250207_181459.jpg
    IMG_20250207_181459.jpg
    1.4 MB · Views: 32
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια, αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει. Σε ενα μικρόφωνο που βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, έχουν ξεκολλήσει τα δύο καλωδιάκια από τις κολλήσεις τους. Επειδή έχω την δυνατότητα να χρησιμοποιήσω κολλητήρι, μήπωσ μπορείτε να μου πείτε σε ποιο ακριβώς σημείο θα πρέπει να κολληθούν; Γιατί εγώ βλέπω τέσσερα σημεία με κολλήσεις και δεν ξέρω πού πάει το καθένα...
Εκ των προτέρων, ευχαριστώ!
Η photo δεν βοηθάει.
Το πιο πιθανό είναι να έχει μείνει κομμάτι
από το καλώδιο στις κολλήσεις.
Ζέστανε (με προσοχή) τις κολλήσεις μήπως
βγάλεις άκρη..

Το μαύρο καλώδιο δείχνει πιο ξεπουπουλιασμένο από το κόκκινο...
Έχει αφήσει σύρμα στην πάνω δεξιά κόλληση.
Και έχει λιώσει η μόνωσή του αφήνοντας ίχνη πάλι στην πάνω δεξιά κόλληση...

Οπότε με επιφύλαξη προχωράς αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο...

Δηλαδή, αν τα καλώδια τοποθετηθουν λάθος (αντιστροφα), απλά δεν θα λειτουργεί το μικρόφωνο ή μπορεί να χαλάσει εντελώς;

Δηλαδή, αν τα καλώδια τοποθετηθουν λάθος (αντιστροφα), απλά δεν θα λειτουργεί το μικρόφωνο ή μπορεί να χαλάσει εντελώς;
Καλημέρα. Το πολύ - πολύ να μη δουλέψει. Θ' αλλάξεις τη σύνδεση και αν δεν έχει πρόβλημα η κάψα, θα είσαι μια χαρά.

• Like
Reactions: SHERPA