Που πήγε το Christmas Style?

sakisxas

Supreme Member
7 September 2006
5,384
C:\Greece\Komotini
..χτές βράδυ μπαίνοντας στο site το style του forum με γύρισε αυτόματα στο Christmas style..
Σήμερα δεν υπάρχει..τι εγινε;

Μόλις κέρδισες ένα Home Cinema 17.6, 2 ενισχυτές, 1 πικ άπ, 3 dvd combo, 1 xbox 360, 1 PS3, 1 Wii, 20 εισιτήρια στο Village γιατί περιμέναμε να δούμε ποιος θα το παρατηρήσει πρώτος !!! -bye-

Πλάκα κάνω εεεεεε............

Εχω 2 λειτουργικα στον υπολογιστή... ( XP και Vista ) Μπένω ποίο συχνά με τα XP έτσι μπένω χθές, τσεκάρω το forum, και βλέπω το χριστουγεννίατικο στύλ. Τη άλλη μέρα μπένω το πρωί με Vista ( για να κατεβάσω και κάτι αναβαθμίσεις που ήθελα ) και βλέπω να έχει εξαφανιστεί.... Και αναρωτιόμουν αν έφταγαν για κάποιο λόγο τα Vista για αυτο! :flipout: Μέχρι και reboot έκανα για να το επιβεβαιώσω! :antlers:

Avclub μου χρωστάς ένα reboot :Banane0:

Christmas Style?

Υπερβολές.. Κι εγώ το είδα, αλλά μάλλον δε μας πάει....
Μάλλον μας πάει περισσότερο το καταθλιπtικό και όχι το Χριστουγεννιάτικο style.. Πυροβολισμοί, υπερένταση, αντιπαραθέσεις κλπ κλπ...:violent-smiley-030:

Ή το παίζουμε όλοι μέγα κουλτούρα...

Όχι ρε παιδιά, το χριστουγεννιάτικο ήταν δοκιμαστική εκπομπή DVB-T του AVClub... :flipout: :flipout: :flipout:

Ανεβηκε εχθες το βραδυ δοκιμαστικα και το κατεβασα για να διορθωσω καποιες τελευταιες λεπτομερειες.

Λογικα τωρα ειναι οκ.

Δικο σας.... -bye-

Απάντηση: Re: Που πήγε το Christmas Style?

Σιγά-σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα.:grinning-smiley-043

Πολύ καλό.-bye-

Τίποτα ανάλογο και σε Smilies;:chinscratch:

δηλ..κανα αγιοβασίλη να κάνει αυτό :flipout:
η αυτό :slapface:
μήπως αυτό :violent-smiley-030:

Re: Απάντηση: Re: Που πήγε το Christmas Style?

δηλ..κανα αγιοβασίλη να κάνει αυτό :flipout:
η αυτό :slapface:
μήπως αυτό :violent-smiley-030:

Πολύ σωστόs....!!!!!!!-bye-

και αυτό:BDGBGDB55: και αυτό -bye-και αυτό:ADFADF1:....

Xmas7.gif