που πηγε το Life ’08 ???

jig

AVClub Addicted Member
10 July 2007
1,706
Mets, Athens
Mac OS X v10.4 Tiger
(περιλαμβάνει iTunes, iPhoto, iMovie HD, iDVD, iWeb, GarageBand), iWork (30-day trial), Big Bang BoardGames , Comic Life, OmniOutliner & Apple Hardware Test, Photo Booth
ολα αυτα ειχε οταν το αγορασα
σημερα ομως που περασα τα leopard εκτος του iTunes και του Front Row(αλλα διαφορετικο)δεν υπαρχουν τα υπολοιπα
εχω σαλταρει, any idea??

Το iLife08 δεν είναι μέρος του λειτουργικού αλλά ξεχωριστή σουίτα.
Σαν προσωρινή λύση μέχρι να το βρείς, βάλε το DVD του μηχανήματος που αγόρασες και μέσα στον φάκελο Additional Installers πέρασε το iLife06.
Ενημερωτικά δικαιούσε το iLife 08 από κει που το αγόρασες για ενα δεκάρικο.

οχι, εκανα erase-install

PS
Big Bang BoardGames , Comic Life, OmniOutliner & Apple Hardware Test, Photo Booth, αυτα δεν ειναι στο Ilife , σωστα? θα τα βρω και αυτα στο dvd

Last edited:
Big Bang BoardGames , Comic Life, OmniOutliner & Apple Hardware Test, Photo Booth, αυτα δεν ειναι στο Ilife , σωστα?
θα τα βρω και αυτα στο dvd?

Στο Additional Installers..

δεν το βρισκω! Μηπως ειναι το Optionals Installs?
η να βαλω το 2ο dvd?

αχ τι επαθα στα γεραματα που θελω να αλλαξω και λειτουργικο, χαχαχα
''σκιζει'' ομως εχω παθει πλακα

ps
τωρα το ειδα, μου φαινεται σε ρωταω και μου απαντας και καπου αλλου, σωστα Νικο?

Last edited:
εψαξα και τα δυο dvd, δεν υπαρχει το iLife μεσα η τουλαχιστον εγω δεν το βρηκα.
Καποιος που να αγορασε προσφατα καινουργιο mac???

Στο DVD που γράφει Mac OS X Install 1, υπάρχει ένας πακέτο που γράφει 'Install Bundled Software Only'. Αν κάνεις κλικ σ' αυτό θα βρείς το iLife για να το φορτώσεις.

Big Bang BoardGames , Comic Life, OmniOutliner & Apple Hardware Test
λες να υπαρχουν και αυτα στο dvd?
αν οχι, που μπορω να τα βρω, ειδικα το cοmic life

Το Apple Hardware Test δεν είναι πρόγραμμα που τρέχει στο περιβάλλον του Mac OS X. Για να το τρέξεις απλά βάζεις το DVD και κάνεις reboot κρατώντας πατημένο το πλήκτρο 'D'. Το γράφει κι επάνω στο DVD.

Τα υπόλοιπα που ζητάς αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι μαζί με το iLife εκεί που σου είπα.