ΠΟΥ ΠΗΓΕ ;;;

supersonc ευχαριστούμε για την παρέμβαση , αν και γω τουλάχιστον είχα διαβάσει τους κανόνες , προτείνω αν μου επιτρέπετε να συνεχίσουμε σ' αυτό το νήμα με ΘΕΛΩ / ΕΧΩ αποκλειστικά και ΜΟΝΟ και φυσικά αν το επιτρέπουν οι διαχειριστές. Λέω εδώ γιατί δεν έχει και χτυπητό τίτλο.

Εγώ ΘΕΛΩ και αν υπάρχει τίποτα εκεί έξω που να αξίζει περιμένω p.m. ευχαριστώ.

Τα θέματα στα οποία αναφέρεστε, έχουν διαγραφεί/κλειδωθεί, προφανώς γιατί η συζήτηση δεν περιοριζόταν σε invites, φαντάζομαι πως όσοι τα παρακολουθούσαν έχουν επίγνωση των θεμάτων που είχαν φτάσει να συζητούνται.

Δίχως να είμαι ο αυθεντικός εκφραστής της επίσημης θέσης της σελίδας, γεγονός είναι πως σύμφωνα και με τον κανονισμό της τελευταίας, οι συζητήσεις για invites, trackers και file-sharing είναι επιτρεπτές μόνο στο βαθμό που συζητείται κάτι κατ' αρχήν νόμιμο. Μέχρι εδώ καμία αντίρρηση.
Όμως η απροκάλυπτη συζήτηση (και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, τέτοια είχε φτάσει να γίνεται στα παραπάνω νήματα) για το καθ'εαυτό προστατευμένο υλικό που διακινείται με τους παραπάνω τρόπους, απαγορεύεται από τον κανονισμό και δεν έχει θέση στο φόρουμ αυτό.

Δεν μιλάμε για "συνθηματική" συνεννόηση όπως χιουμοριστικά προτάθηκε παραπάνω, αλλά στην περίπτωση των διαγραφέντων θεμάτων οι περισσότεροι δεν τηρούσαν έστω κάπως τα προσχήματα.

Ως προς δε τα διαγραφέντα νήματα, δεν αποκλείεται εφόσον γίνει επεξεργασία τους με απομάκρυνση των μηνυμάτων που υπερβαίνουν το όριο, να ανεβούν ξανά, εφόσον δεν αλλοιώνονται εντελώς τα νήματα. Θέμα mods της κατηγορίας.

Οι trackers από μόνοι τους δεν αποτελούν πρόβλημα αφού γνωρίζουμε όλοι ότι μπορεί να περιέχουν και νόμιμο λογισμικό μέσα. Έτσι στην αρχή όσο το θέμα περιοριζόταν στα invites δεν είχαμε προχωρήσει σε κάποια διαγραφή. Όμως με τον καιρό τα θέματα αυτά εξελίχθηκαν σε συζήτηση για πρόσβαση σε υλικό ελεγχόμενης νομιμότητας. Όπως ξέρουμε υπεύθυνος απέναντι στο νόμο για ότι γράφεται εδώ είναι το σωματείο και για αυτό δεν θα θέλαμε να έχουμε το οποιοδήποτε νομικό πρόβλημα. Αυτός είναι και ο λόγος που σβήστηκαν μαζικά κάποια θέματα, αφού δεν θα μπορούσε να γίνει μερικό σβήσιμο.
Ελπίζω να γίνεται κατανοητό το γιατί έγιναν αυτές οι διαγραφές.
Σας ευχαριστώ.

Άρα μας λέτε ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε 2 topic για invites (θέλω invite και έχω invite), αρκεί να περιορίσουμε την συζήτηση στα invites. Σωστά???

Ως προς δε τα διαγραφέντα νήματα, δεν αποκλείεται εφόσον γίνει επεξεργασία τους με απομάκρυνση των μηνυμάτων που υπερβαίνουν το όριο, να ανεβούν ξανά, εφόσον δεν αλλοιώνονται εντελώς τα νήματα. Θέμα mods της κατηγορίας.

Δειτε τι λεει εδω .

Περιμενετε λιγο μεχρι να δουμε αν θα ανεβουν καποια παλαια νηματα πριν ανοιξετε νεο.

Πάντως για όσους θέλουν, στο awesome-hd.org, με μιά ανακοίνωση στις 16/3/09, λένε ότι ανοίγουν τις εγγραφές μέχρι να εγγραφούν 2500 νέα μέλη..

Σελίδα 1: χάθηκε
Σελίδα 2: χάθηκε
Σελίδα 3
Σελίδα 4
Σελίδα 5: εν' αναμονή caching
Σελίδα 6: εν' αναμονή caching
Σελίδα 7: δεν πρόλαβε να καταγραφεί...

Άν εννοείς για το Θέμα: Invitation to HD paradise... γενικώς που πήγε , πληροφοριακά έχει κλείσει αρκετό καιρό πρίν και έχει αντικατασταθεί με το Θέμα: Invitations :grandpa:

Σελίδα 1: χάθηκε
Σελίδα 2: χάθηκε
Σελίδα 3
Σελίδα 4
Σελίδα 5: εν' αναμονή caching
Σελίδα 6: εν' αναμονή caching
Σελίδα 7: δεν πρόλαβε να καταγραφεί...

Δεν καταλαβαίνω το νόημα του παραπάνω μηνύματος.

Το νήμα σβήστηκε από τους αρμόδιους διαχειριστές για τους λόγους που περιγράφηκαν στα παραπάνω μηνύματα, δεν χάθηκε κατά λάθος.