Που θα βρω σφραγισμένα lp?

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδιά ψάχνω το the very best of της diana krall σε lp αλλά βλέπω κάτι περίεργες τιμές έξω εντάξει να το πληρώσω και 20 και 25 ευρώ αλλά πολλά δεν είναι τέτοιες μέρες για ένα βινύλιο..?

http://www.ebay.de/sch/i.html?_from...w=diana+krall+vinyl&_sacat=See-All-Categories
http://www.ebay.com/sch/Records-/30...tref=1&_dmpt=Music_CDs&_trksid=p3286.c0.m1538

Μήπως υπάρχει κάτι φθηνότερο εδώ ή και έξω?
Και μεταχειρισμένος να είναι δεν με πειράζει απλά να είναι σε καλή κατάσταση..

Ναι αυτό λέω να τα έδινα αλλά πολλά δεν είναι?
στο εν λόγο κατάστημα δεν βλέπω τιμές αν και μου βρήκε το συγκεκριμένο lp..

Μόλις πήρα τηλέφωνο,σε μια παρόμοια τιμή μου το αφήνουν και λίγο καλύτερη οπότε και μάλλον θα το προτιμήσω από το να μπλέκομαι με paypal και τέτοια..

Σε ευχαριστώ luxilla..

Πάντως φίλε μου το βινύλιο ποτέ δεν φημιζόταν για φτηνό χόμπυ.
Οι τιμές που έβρισκες ηταν μια χαρά.

Δυστυχώς όλοι ζοριζόμαστε και βρισκόμαστε καθημερινά με δυσάρεστες οικονομικά εκπλήξεις.

Παρόλα αυτά δεν είναι αυτός λόγος να ξεχνάμε οτι όλα τα χόμπυ είναι δυστυχώς ακριβά όπως προστάζει και η αποστολή τους που είναι να μας τα τρώνε οπότε όταν δεν έχουμε καλύτερα να αναβάλουμε μια αγορά παρά να απαιτούμε πράγματα δυδτυχώς ανέφικτα όπως τσάμπα τιμές για πράγματα εμπορικά ελκυστικά.

Αδερφέ και εγώ απο record house ψωνίζω. Περαν του οτι μου ειναι συμπαθείς αυτοι που βρίσκονται εκει μέσα, δεν ειναι κλέφτες.
Το εχω πει χιλιαδες φορες και θα το πω αλλη μια. Θεωρώ κοντόφθαλμο σε βλακώδες βαθμό να ψωνίζεις κατι απο το internet επειδή το βρήκες λίγο φθηνότερα.
Και για να σας προλάβω δεν είμαι έμπορος ούτε κάποιος απο την οικογένεια μου είναι.

Re: Απάντηση: Που θα βρω σφραγισμένα lp?

Πάντα θα έχουνε αυτό το κάτι που τα κάνει ελκυστικά...

Άστο φίλε ας μην επεκταθούμε στο θέμα αυτό γιατι θα μας την πέσουν και θα γεμίσει το νήμα ανούσια posts...

Το μόνο σχόλιο μου είναι οτι η αγορά μιλάει απο μόνη της σαν αυστηρός και ουδέτερος κριτής...

Last edited:
Αδερφέ και εγώ απο record house ψωνίζω. Περαν του οτι μου ειναι συμπαθείς αυτοι που βρίσκονται εκει μέσα, δεν ειναι κλέφτες.
Το εχω πει χιλιαδες φορες και θα το πω αλλη μια. Θεωρώ κοντόφθαλμο σε βλακώδες βαθμό να ψωνίζεις κατι απο το internet επειδή το βρήκες λίγο φθηνότερα.
Και για να σας προλάβω δεν είμαι έμπορος ούτε κάποιος απο την οικογένεια μου είναι.

Είναι τα καλύτερα παιδια.
Δεν είναι φτηνοί αλλα δεν είναι κλέφτες να σε κόβουν με το μάτι για να σου δώσουν μια τιμή η να κοστολογούν τα εμπορεύματα τους με τιμές για κορόιδα, φαινόμενα δυστυχώς συχνά στην αγορά των Lp's.

Aγαπούν πραγματικά αυτο που κάνουν κσι αν βρισκεται αυτό που ψάχνεις τότε θα στο βρούν και σε τιμή κανονική της αγοράς και όχι "σπάνιου" η "εξωτικού" κομματιού..:a0210:

Last edited:

Συμφωνώ και επαυξάνω αλλά έλα μου που τα περισσότερα βινύλια αν τα βρείς στο amazon θα υπάρχουν σε πολύ χαμηλότερη τιμή απο τα εδώ μαγαζιά μιλάω για 5 με 6 ευρ´το κομμάτι, και αν παραγγείλεις 5 με 6 δίσκους ..do the math.

Καλά οι τιμές δεν είναι συγκρίσιμες με αυτές τις Αμερικής σε οποιοδήποτε προϊόν, όχι μόνο στα βυνίλια...

ρίξε και μια ματιά στο discophile στη στοά Ιπποκράτους με Πανεπιστημίου

Έχει ωραία πράματα