Φρα.Πε. Supreme Member 17 June 2006 6,742 Ελευσίνα 14 January 2009 #1 Γνωρίζει κανεις κάποιο αξιόπιστο e-shop που να δίνει την LG W3000H 30??? Δεν το εχει σχεδον κανένας οπου και να κοιτάξω ενώ η αντιπροσωπεία λεει πως υπαρχει παντού αλλα θα πρέπει να ψάξω μονος μου να βρώ το κατάστημα.. :violent-smiley-030: thnx
Γνωρίζει κανεις κάποιο αξιόπιστο e-shop που να δίνει την LG W3000H 30??? Δεν το εχει σχεδον κανένας οπου και να κοιτάξω ενώ η αντιπροσωπεία λεει πως υπαρχει παντού αλλα θα πρέπει να ψάξω μονος μου να βρώ το κατάστημα.. :violent-smiley-030: thnx
Φρα.Πε. Supreme Member 17 June 2006 6,742 Ελευσίνα 14 January 2009 #2 Aκυρο παίδες. Την βρήκα στο γνωστότερο κατάστημα Η/Υ. Κάτω απο την μύτη μου ήταν. Απλα οι καρχαρίες δε το είχα βαλει online να φαίνεται. Ηθικό δίδαγμα: Πάντα τηλεφωνο πριν αρχιζετε να ψάχνετε αδίκως αποδήποτε αλλού...
Aκυρο παίδες. Την βρήκα στο γνωστότερο κατάστημα Η/Υ. Κάτω απο την μύτη μου ήταν. Απλα οι καρχαρίες δε το είχα βαλει online να φαίνεται. Ηθικό δίδαγμα: Πάντα τηλεφωνο πριν αρχιζετε να ψάχνετε αδίκως αποδήποτε αλλού...
Φρα.Πε. Supreme Member 17 June 2006 6,742 Ελευσίνα 14 January 2009 #3 Aκυρο παίδες. Την βρήκα στο γνωστότερο κατάστημα Η/Υ. Κάτω απο την μύτη μου ήταν. Απλα οι καρχαρίες δε το είχαν βαλει online να φαίνεται. Ηθικό δίδαγμα: Πάντα τηλεφωνο πριν αρχιζετε να ψάχνετε αδίκως αποδήποτε αλλού...
Aκυρο παίδες. Την βρήκα στο γνωστότερο κατάστημα Η/Υ. Κάτω απο την μύτη μου ήταν. Απλα οι καρχαρίες δε το είχαν βαλει online να φαίνεται. Ηθικό δίδαγμα: Πάντα τηλεφωνο πριν αρχιζετε να ψάχνετε αδίκως αποδήποτε αλλού...