Που θα βρω VDH WIND Mk II HYBRID;

Επικοινώνησες με την εδώ αντιπροσωπεία και σου φάνηκαν ακριβές οι τιμές σε σχέση με εκείνες του εξωτερικού?

Αν δεν επικοινωνήσεις πως το ξέρεις αυτό? όλα τα καλώδια που έχω αγοράσει εδώ... πχ Audioquest, για να μην νομίσει κανένας πονηρός ότι κάνω διαφήμιση στο συγκεκριμένο κατάστημα... ήταν πάντοτε 5-20% φτηνότερα από καινούργια του εξωτερικού... άσε που υπάρχουν και μαϊμούδες...

Να κοιτάξουμε το πορτοφόλι μας σίγουρα, αλλά να βοηθάμε και τις Ελληνικές επιχειρήσεις...

Τώρα αν θες μεταχειρισμένα αλλάζει το θέμα...

Απο εξωτερικό και θέλω μαγαζί εγγυημένο & με συστάσεις!

συνηθως οι επισημοι αντιπροσωποι σε καθε χωρα αποτελουν εγγυηση. απο την στιγμη που υπαρχει αντιπροσωπος στην ελλαδα ρωτα και επειτα αποφασιζεις.

εγω με τους εν ελλαδι αντιπροσωπους συννενοουμε μια χαρα οταν χρειαστει.

Εξαρτάται από τον αντιπρόσωπο, αλλά ΚΥΡΙΩΣ, έχω την αίσθηση, από την εταιρεία. Για παράδειγμα, τα καλώδια ηχείων μου τα είχα αγοράσει στη μισή τιμή από ιντερνετικό μαγαζί του εξωτερικού (καινούργια) σε σχέση με τη Λ.Τ. της εδώ αντιπροσωπείας. Η τελευταία όμως σε προϊόντα άλλων εταιρειών είχε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Διευκρινίζω ότι δεν αναφέρομαι στα vdHul των οποίων νομίζω ότι οι τιμές εδώ είναι μια χαρά. Αλλά δεν χάνεις τίποτα να το διερευνήσεις μόνος σου.

Πάντως ειδικά για τα van den hull ο εδώ αντιπρόσωπος ακολουθεί τις προτεινόμενες τιμές λιανικής (advisory retail pricelist) που έχει αναρτημένες στο σαιτ της η vandenhull. Για αγορά καινούργιου καλωδίου της εταιρείας δεν νομίζω ότι συμφέρει να τα φέρεις από έξω

Πάντως ειδικά για τα van den hull ο εδώ αντιπρόσωπος ακολουθεί τις προτεινόμενες τιμές λιανικής (advisory retail pricelist) που έχει αναρτημένες στο σαιτ της η vandenhull. Για αγορά καινούργιου καλωδίου της εταιρείας δεν νομίζω ότι συμφέρει να τα φέρεις από έξω

Σίγουρα δεν συμφέρει,το έχω διερευνήσει