Πού θα δούμε ποδόσφαιρο φέτος

Παιδια καλησπερα μήπως γνωριζετε που μπορουμε να δούμε τον ολυμπιακο με την αντερλεχτ σε καποιο δορυφορο σε fta καναλι?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Πού θα δούμε ποδόσφαιρο φέτος

δηλαδή εάν θέλουμε να βλέπουμε δωρεάν αγώνες, πρέπει να κοιτάμε μόνο εκεί που γράφει free to air?

Υπάρχουν και σάιτ που δίνουν κλειδιά αλλά δε δουλεύουν πολλές φορές οπότε κοίτα τα σκέτα fta.

Σέριε Α: Συμφωνία μαμούθ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα!

Σε συμφωνία για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σέριε Α, κατέληξε η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους της εταιρίας «Infront Sports & Media», οι οποίοι προσέφεραν εξωπραγματικά ποσά για να πετύχουν τον στόχο τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η εταιρία αθλητικού μάρκετινγκ «Infront Sports & Media», ανανεώνει την συνεργασία της όσον αφορά την μετάδοση εγχώριων αλλά και διεθνών αγώνων των ομάδων της Σέριε Α, μέχρι το 2018.

Η αρχική συμφωνία μεταξύ της λίγκας και της ελβετικής εταιρίας -που υπογράφηκε το 2009- έληγε στο τέλος της σεζόν 2015-2016, ωστόσο η συνεργασία ανανεώθηκε για τρία χρόνια ακόμη και προβλέπει έσοδα ύψους 980 εκατ. ευρώ τον χρόνο για τις ομάδες που μετέχουν στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η εν λόγω συμφωνία είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την αρχική πρόταση της «Infront Sports & Media», η οποία ανερχόταν σε 900 εκατ. ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», στη συμφωνία προβλέπεται ένας όρος, ο οποίος αναφέρει ότι η συνεργασία ανανεώνεται αυτόματα για ακόμη τρία χρόνια (σ.σ. μέχρι το 2021), εάν η εταιρία «Infront Sports & Media» πετύχει πωλήσεις ύψους 1 δις ευρώ ετησίως, την προσεχή τριετία.

Όσον αφορά την δεύτερη τριετία, η «Infront Sports & Media» έχει εγγυηθεί για έσοδα ύψους 1 δις ευρώ.

Συνολικά, η εταιρία εγγυάται για την ερχόμενη εξαετία το... εξωφρενικό ποσό των 5,94 δις ευρώ!

Τα χρήματα που εισπράττει η «Infront Sports & Media» από την εμπορευματοποίηση των δικαιωμάτων, πρόκειται να μειωθούν στο μέλλον, καθώς οι εκθέσεις δείχνουν πως ο οργανισμός λαμβάνει 40 εκατ. ευρώ για κάθε δις ευρώ, που προέρχονται από τις πωλήσεις των δικαιωμάτων.

Τέλος, να σημειωθεί πως τα εγχώρια τηλεοπτικά δικαιώματα των ομάδων της Σέριε Α πουλήθηκαν το 2011 από την «Infont» έναντι 850 εκατ. ευρώ.

http://www.sportandbusiness.gr

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι μπορώ να δω δωρεάν.
Σκέφτομαι εάν αξίζει ο κόπος να μπω στη διαδικασία να αγοράσω ενα πιάτο με πολλους δορυφόρους (Wave Frontier T90) για να βλέπω ξένους αγώνες δωρεάν.
Βλέπω σε ένα σαιτ (liveonsat) να έχει κάποιους αγώνες FTA και ήθελα να ξέρω εάν όλοι αυτοί οι αγώνες όντως εκπέμπουν ελεύθερα?
Δεν θέλω κάτι παράνομο.

Όντως υπάρχουν μέρες που παίζουν πολλοί αγώνες. Εγώ με 2 κινούμενα πιάτα στο μαγαζί βλέπω αρκετούς. Αλλά μπορεί να δεις fta από 42Ε μέχρι 30W οπότε αν μπορείς προτείνω actuator.

Ερώτηση:υπάρχει δυνατότητα να παρακολουθείς το κυπριακό πρωτάθλημα στον Ελλαδικό χώρο;Εννοώ τους αγώνες που έχει η LTV γιατί τώρα με την iptv της Cyta τους μισούς αγώνες μπορείς να τους δεις και εδώ.

Όντως υπάρχουν μέρες που παίζουν πολλοί αγώνες. Εγώ με 2 κινούμενα πιάτα στο μαγαζί βλέπω αρκετούς. Αλλά μπορεί να δεις fta από 42Ε μέχρι 30W οπότε αν μπορείς προτείνω actuator.

Εγώ θα πρόσθετα και τις 46Ε (TRT Haber, Idman, AZtv)

Φίλε Δημήτρη σημασία έχει ότι κερδίσαμε 5-0 και πάμε παρακάτω. Άντε να περάσει αυτή η χρονιά για να παγιωθούν του χρόνου τα τηλεοπτικά δικαιώματα και των εκτός έδρας αγώνων.

Star TV Turkey
Eutelsat 7°E -11617 V 30000 -CW(DigiTurk)
-Turksat 42°E -11054 H 30000 -FTA

Duhok TV /// 57 East : 11188 V 1774
Negaah TV /// 53 East : 11194 H 2170
Lemer TV /// 52,5 East : 11785 H 27500
Idman TV /// 46 East : 11169 H 20400 BISS

Rah e Farda /// 42 East : 11988 H 2222 & 53 East 11050 H 2530
Star TV Turkey /// 42 East : 11054 H 30000
1TV Georgia /// 42 East : 11472 H 23450 BISS
UTV Ulster /// 28,5 East : 10906 V 22000 & 11053 H 22000
IRIB TV3 /// 13 East : 12437 H 29900 BISS
2+2 Ukraine /// 4,8 East : 11766 H 27500 BISS

Last edited:
Ωραία, ευχαριστώ.
Έχω εδώ ένα T90 που βλέπει και 42Ε.

Επεξεργασία:
Star TV Turkey.
Εξαιρετικό το 2-0.
Ευχαριστώ!

Last edited by a moderator:
Το liveonsat.com, για το σημερινό παιχνίδι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, αναφέρει κάποιο MUTV μόνο. Ούτε καν τη Nova.
Επίσης δεν έχει ούτε τους αγώνες που γίνοται νωρίτερα (πχ ΠΑΟΚ).
Υπάρχει άλλη πηγή πληροφοριών σχετικά με τις σημερινές μεταδόσεις?