Που θα δουμε το Euro σε hd??Να δουμε ολες τις επιλογες..

Eki_13

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,208
Μιας και η ερτ για ακομη μια φορα τα εκανε θαλασσα να συγκεντρωσουμε ολες τις επιλογες μας...

απο μη συνδρομητικα η "fta" υπαρχει κατι?

υπαρχει περιπτωση να ξανακανει μεταδοση απο τον Αραβικο δορυφορο,το Αιγυπτιακο ,αν θυμαμαι καναλι, σε HD (FTA)

θα σας κραταμε ενημερους....

απο κει και περα Αλβανικο,Ελβετικο πακετο εχουν ηδη παρει ηδη θεση μαχης

Και το Αυστριακό ORF HD που ξεκινά 2 Ιουνίου θα το δείξει (κωδικοποιημένο αλλά ίσως σχετικά light...)

το αλβανικο και το ελβετικο στον hotbird ειναι ετσι?ι συνδρομες ποσο ειναι?και τι διαρκεια εχουν.(υπαρχουν ηδη καπου αλλα ας τα συγκεντρωσουμε εδω)

το αλβανικο και το ελβετικο στον hotbird ειναι ετσι?ι συνδρομες ποσο ειναι?και τι διαρκεια εχουν.(υπαρχουν ηδη καπου αλλα ας τα συγκεντρωσουμε εδω)

Το Αλβανικό βρίσκεται στον Eutelsat στις 16 μοίρες

Μηπως μπορειτε να μου πειτε απο που και πως μπορω να προμηθευτω την αλβανικη η την ελβετικη καρτα? ενδιαφερομαι για το euro 2008. Στειλτε μου pm. Ευχαριστω!

Re: Απάντηση: Που θα δουμε το Euro σε hd??Να δουμε ολες τις επιλογες..

Μηπως μπορειτε να μου πειτε απο που και πως μπορω να προμηθευτω την αλβανικη η την ελβετικη καρτα? ενδιαφερομαι για το euro 2008. Στειλτε μου pm. Ευχαριστω!

ειναι αναγκη να του πουμε με πμ?οποιος απαντησει ας το γραψει δημοσια γιατι σιγουρα πολλοι εχουν αυτη την απορια..

Αναμεσα σε Sky Digital HD, Αλβανικό πακέτο ή Ελβετό ποιο εχει την καλυτερη εικόνα??

Αναμεσα σε Sky Digital HD, Αλβανικό πακέτο ή Ελβετό ποιο εχει την καλυτερη εικόνα??

Νομίζω ότι στο sky digital HD το euro θα το δείξει μόνο το BBC HD, οπότε δεν μπορείς να το δεις εκεί εκτός αν έχεις πολύ μεγάλο πιάτο.

Οντως το BBC θα μεταδώσει το Euro και δεν έχω άποψη για την ποιότητα της εικόνας του.
Ο Suisse HD όμως έχει με διαφορά την καλύτερη εικόνα από οποιοδήποτε HD κανάλια έχω δει.

καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους τους φιλους

να πουμε ακομα οτι ξεκινησε τιν μεταδοση του και το ORFHD που και αυτο εχει ακριβως τιν ιδια ποιοτητα με το HDSUISSE

Αν δε δείξει εικόνα σε αγώνα ποδοσφαίρου, δεν νομίζω οτι μπορείς να κρίνεις ποιότητα εικόνας. Αντιθέτω εμένα μέχρι τούδε, η ποιότητα εικόνας του ORF με έχει απογοητεύσει. Χώρια το ότι ενώ έχει επιλογή για εναλλαγή σε αγγλική γλώσσα stream ήχου, το stream παραμένει το ίδιο γερμανικό!

Εχει ψωμιά ακόμα...

Re: Απάντηση: Που θα δουμε το Euro σε hd??Να δουμε ολες τις επιλογες..

Οντως το BBC θα μεταδώσει το Euro και δεν έχω άποψη για την ποιότητα της εικόνας του.
Ο Suisse HD όμως έχει με διαφορά την καλύτερη εικόνα από οποιοδήποτε HD κανάλια έχω δει.

για το suisse προλαβαινουμε μεχρι την εναρξη του euro??

Παιδιά, όσοι έχετε το HD Suisse...

Ξέρετε αν θα το αγοράσω, αν μπορώ να κάνω καρτομοιρασιά? Θα ήθελα να μπορώ να το έχω και στο σαλόνι αλλά και στην κρεβατοκάμαρα! Για Viacess μπορεί να κάνει το μοίρασμα το newcamd?