Δημήτρης Αντωνόγλου
AVClub Addicted Member
![]()
κάπου στη Χίο...., η φωτό είναι κλάσμα της πραγματικότητας.
Βρουλίδια. Από τις αγαπημένες μου.
![]()
κάπου στη Χίο...., η φωτό είναι κλάσμα της πραγματικότητας.
Μαγευτική όντως, από τα καλύτερα μέρη.
Μιάς και την ανέφερες, να ρωτήσω αν επιτρέπεται, 100 ευρώ/νύχτα για ένα δωμάτιο - είναι πανω στο κύμα βέβαια, αλλά τίποτα πολυτελές- θεωρείται λογική τιμή για την περιοχή?
Τα ζήτησαν σε φίλο που ενδιαφέρθηκε για Αύγουστο και μου φάνηκε υπερβολικό, στα όρια της .. αντε μην πω. Πώς το βλέπεις σαν -κατά πάσα πιθανότητα γνώστης της περιοχής?-
Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος.
Υ.Γ
Δεν είναι μόνο ωραίο το μέρος, προσφέρεται και για θαυμάσιες μονοήμερες εξορμήσεις στα πέριξ..
Εμένα πάλι μου είχαν πεί πρίν δυο χρόνια ότι έχει πολύ κουνούπι από Πύλο ως Μεθώνη... τι παίζει?
Χρήστο Σπαρτιάτη, στην περιοχή σου, έχω κάνει τις καλύτερες μου διακοπές, όντας φρεσκοπαντρεμένος!!
Ειδικά όλη η δυτική Μεσσηνία, είναι απίστευτη από Γιάλοβα και Βοιδοκοιλιά, μέχρι Πύλο Μεθώνη, Φοινικούντα!!
Η φωτό2 που ειναι ? Στο Σηδαρι ?
Αδερφλε 15 χρόνια κανω Πάσχα και διακοπές καλοκαιρινές στην Κερκυρα και μαλλον με ξεγελασε η φωτό .Λέω κι εγω δεν εχω πάει εκει ..Αλλα οκ.
Φετος θα χτυπήσω και μια Αντιπαξους μονοήμερη γιατί Αυγουστο δεν θα υπάρχει ουτε λεπι .
Απλά θα πάω για μπανακι εκει....στην πισίνα με τα τιρκουαζ .:ernaehrung004:
Χρήστο Σπαρτιάτη, στην περιοχή σου, έχω κάνει τις καλύτερες μου διακοπές, όντας φρεσκοπαντρεμένος!!
Ειδικά όλη η δυτική Μεσσηνία, είναι απίστευτη από Γιάλοβα και Βοιδοκοιλιά, μέχρι Πύλο Μεθώνη, Φοινικούντα!!
Τά μπερδεύεις επικίνδυνα τά πράγματα και ξεσηκώνεις με τά γραπτά σου γειτονικούς νομούς.
Ο ´Καλλικράτης´ενώνει Δήμους και οχι Νομούς.
Λοιπόν ο ´αυτός´flipout
-ο Σπαρτιάτης ντέ -καμιά σχέση με Δυτική Μεσσηνία.
´Αυτοί ´ξεκινάνε μετά τήν Τραχήλα και Αγιο Νικωνα
Εχουν ωραία μέρη,βέβαια δέν λέω..
Οιτυλο,Λιμένι,Αρεόπολη,Διρό,Γερολιμένα,Κότρωνα,Μαυροβούνι,Κοκάλα,Πόρτο Κάγιο(το χαμηλότερο στεριανό σημείο τής Μεσογείου),Καραβοστάσι,Αρχάγγελος,Ελαφόνησος ,Βάθεια κ.λ.π.,κλ.π.
Τα γράφω γιά να μήν λέει οτι έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.
http://www.google.gr/imgres?imgurl=...&sa=X&ei=4ncJTL2aHNDs4gbJiOx5&ved=0CDoQ9QEwBw
Ασφαλώς καί επιτρέπεται καί συγνώμην γιά την καθυστέρηση. Αν ο φίλος σου μίλησε με http://finikounda-holidays.com/timokatalogos.html τότε η τιμή είναι σωστή. Θα σου αναφέρω ότι πέρσυ - τέλη Αυγούστου - έδωσα 40 ευρώ τη βραδιά γιά ένα διαμέρισμα με υπνοδωμάτιο, σαλόνι καί μπαλκόνι με "φοβερή" θέα (όχι βέβαια πεντάστερο, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι ουσιαστικά μόνο γιά ύπνο ........ τότε αποδεκτό).
Υπάρχουν αρκετά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα - μέσα ή έξω από το χωριό - αλλά βέβαια μιάς καί μιλάμε γιά Αύγουστο, καλό θα είναι να κάνει κάποια κράτηση .............. εκτός αν είναι ζευγάρι χωρίς παιδιά, οπότε μπορούνε να πάνε εκεί καί να ψάξουν.
http://www.finikounda.com/html/body_rooms.html
Οσο γιά τις μονοήμερες θα συμφωνήσω απόλυτα! Θα αρχίσω με τις μικρές αποδράσεις .............Πύλος, Κορώνη είναι μερικά δεκάλεπτα δρόμος μακρυα, υπάρχουν ωραίες παραλίες καί φοβερά ουζερί.
Αν θές πιό μακρυά, ο Ταύγετος, Μυστράς καί Σπάρτη, αλλά καί τα σπήλαια Δυρού είναι σε απόσταση βολής! (ο δρόμος από κάποιο σημείο καί μετά είνα στενός, αλλά η κίνηση μηδαμινή).
Υπ´όψιν αν ο φίλος πάει εκεί, πρέπει να πάει στον Παπαγάλο. Ενας παππάς από τα Γιάννινα ονόματι Γάλλος έφτιαξε μία ταβέρνα 2 - 3 χιλ. μακρυα καί κάθε μέρα φτιάχνει υπέροχο φαγητό στο ξυλόφουρνο. Αν θυμάμαι καλά το χωριό λέγεται Λαγανάς, αλλά αν ρωτήσει, όλοι οι ντόπιο ξέρουν!
Χαιρετισμούς
Χρήστος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.