Που θα κάνουμε μπανάκι φέτος?

Καβάλα-Θάσος και τα μυαλά στα κάγκελα!:worshippy:
όπου κι αν πάω είναι πεντακάθαρα. :Banane0:

Παραλία Αρωγής,Φανάρι Ροδόπης.
Δεν είμαστε για πουθενά αλλού...πλέον

Σάκη τι λέει φέτος η Αγία Παρασκευή? Είχαμε βροχές? κατέβασε πράμα?

Ρε παιδιά και κάτι ακόμα... τελικά υπάρχει καμιά οικογενειακή παραλία σε απόσταση 40-50 λεπτά από νότια προάστια (Αγιος Δημήτριος) που να εμπιστεύεστε?

:ears:

Re: Απάντηση: Που θα κάνουμε μπανάκι φέτος?

Ρε παιδιά και κάτι ακόμα... τελικά υπάρχει καμιά οικογενειακή παραλία σε απόσταση 40-50 λεπτά από νότια προάστια (Αγιος Δημήτριος) που να εμπιστεύεστε?

Μετά την παλαιά Φώκαια όσες θέλεις Νίκο....

Εγώ όπως πάντα τα τελευταία χρόνια στην παραλία Ντίνος (ή λίγο πιο κάτω από τον Ντίνο......)!!!!!! :D

Επειδή την έχουν πλέον μάθει πάρα πολλοί, για αυτό και θα (ξανά)αράξω σε πισίνα ;-)

Ευχαριστώ Αντώνη!
Δεν έχω πάει προς τα εκεί.... ;Αμμος, βότσαλο, Πέτρα? facilities?
Με ενδιαφέρει κυρίως για Σαββατοκύριακα - full day!

Nτίνο τι παίζει? Από ξενοδοχεία ή τίποτε άλλο? Το πιο σημαντικό πρέπει να είναι ο καιρός έτσι?
Πότε καθαρίζει προς τα εκεί, με βοριά?

:ernaehrung004:

Last edited:
Επειδή την έχουν πλέον μάθει πάρα πολλοί, για αυτό και θα (ξανά)αράξω σε πισίνα ;-)

Σιγά τους πολλούς βρε Ντίνο, ώρα αιχμής και Σ/Κ δεν έχει πάνω από 10 οικογένειες !!!!

Ευχαριστώ Αντώνη!
Δεν έχω πάει προς τα εκεί.... ;Αμμος, βότσαλο, Πέτρα? facilities?
Με ενδιαφέρει κυρίως για Σαββατοκύριακα - full day!

Nτίνο τι παίζει? Από ξενοδοχεία ή τίποτε άλλο? Το πιο σημαντικό πρέπει να είναι ο καιρός έτσι?
Πότε καθαρίζει προς τα εκεί, με βοριά?

Βότσαλο έξω πέτρα μέσα, θέλει και λίγο παπουτσάκι τουλάχιστον εκεί που κάθομαι εγώ... αλλά και ξυπόλυτος μπαίνεις με λίγη προσοχή...

Τα ξενοδοχεία άστα καλύτερα, καθαρά είναι με Βοριά και πολλές φορές ακόμα και με Νοτιά, με το Δυτικό λίγο χαλάει αλλά όχι πολύ...

Απάντηση: Re: Που θα κάνουμε μπανάκι φέτος?

Βότσαλο έξω πέτρα μέσα, θέλει και λίγο παπουτσάκι τουλάχιστον εκεί που κάθομαι εγώ... αλλά και ξυπόλυτος μπαίνεις με λίγη προσοχή...

Για τον μικρό με νοιάζει bre... εγώ έχω πέλμα michelin... :elefant:

Απάντηση: Re: Που θα κάνουμε μπανάκι φέτος?

Cast-Iron-Bathtub-YT88-.jpg

ωραια μπανερα εχεις ρε συ,σε ζηλευω :D

Αμα θες να πάς νότια, να πάς εδώ ............. πέφτει λίγο μακρυά ............. αλλά αξίζει!

25074487.jpg

.................. Φοινικούντα :fahne90: καί βάλε το μικρό στη παραλία ........ καί εσύ να πάς να φάς φαί φτιαγμένο σε ξυλόφουρνο!!!!

Γειά σου Νικόλα! :ernaehrung004:

Λογικά φέτος ένα 3ημεράκι εκεί το έχω...:fahne90:

Δημήτρη, μπάς καί ψάχνεις το σπίτι με τον κήπο γιά τις πατάτες, ντομάτες κπλ. κλπ.?:ADFADF1:

Δημήτρη, μπάς καί ψάχνεις το σπίτι με τον κήπο γιά τις πατάτες, ντομάτες κπλ. κλπ.?:ADFADF1:

Το βρήκα Χρήστο μου....:ernaehrung004::ernaehrung004:

Λογικά προλαβαίνω και το 2012...:Banane0:

Το βρήκα Χρήστο μου....:ernaehrung004::ernaehrung004:

Λογικά προλαβαίνω και το 2012...:Banane0:
Αντε με το καλό ............. καί μάλλον αν μου το επιτρέψεις θα στήσω το δικό μου αντίσκηνο σε κάποια γωνιά του οικοπέδου σου!!!!!

Εσύ βάλε τις ντομάτες, πατάτες καί τα υπόλοιπα ζαρζαβατικά κι' εγώ θα βάλω τις κοτούλες, την κατσικούλα ........ άντε καί κανά κουνελάκι γία να κυνηγάει τα φίδια! :music-smiley-005:

ΥΓ: Σκοπεύω να μένω χειμώνα - καλοκαίρι (γιά να μην εκπλαγείς όταν στο πώ από κοντά) :flipout:

Αντε με το καλό ............. καί μάλλον αν μου το επιτρέψεις θα στήσω το δικό μου αντίσκηνο σε κάποια γωνιά του οικοπέδου σου!!!!!

Εσύ βάλε τις ντομάτες, πατάτες καί τα υπόλοιπα ζαρζαβατικά κι' εγώ θα βάλω τις κοτούλες, την κατσικούλα ........ άντε καί κανά κουνελάκι γία να κυνηγάει τα φίδια! :music-smiley-005:

ΥΓ: Σκοπεύω να μένω χειμώνα - καλοκαίρι (γιά να μην εκπλαγείς όταν στο πώ από κοντά) :flipout:

Όλοι οι καλοί χωράνε...:ernaehrung004:

Όλοι οι καλοί χωράνε...:ernaehrung004:
Thanks .......... αντε να ανοίξουμε παράρτημα στους Παξούς!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Που θα κάνουμε μπανάκι φέτος?

Αμα θες να πάς νότια, να πάς εδώ ............. πέφτει λίγο μακρυά ............. αλλά αξίζει!

25074487.jpg

.................. Φοινικούντα :fahne90: καί βάλε το μικρό στη παραλία ........ καί εσύ να πάς να φάς φαί φτιαγμένο σε ξυλόφουρνο!!!!

Γειά σου και σένα Χρήστο!!!

Τη Φοινικούντα την σκεφτήκαμε πριν 2 χρόνια αλλά τελικά βρήκαμε ημέρες για να ανέβουμε στο χωριό (Ροδόπη).

Φέτος θα δούμε. Αν τελικά πάρω και το ελικόπτερο... τι είναι μισή ωρίτσα δρόμος... Λέω να πετάγομαι και τα βραδάκια τις καθημερινές...

Όπως κατάλαβες πάλι χλωμό το βλέπω πάνω από 1 εβδομάδα σερί...:smash:

Όταν θα κατέβεις ξανά, ξέρεις...

25074487.jpg

Φιλαράκι....
Από εκει που πηραν τη φωτο ηταν το ''καραβι'' τοτε εστιατόριο της Ιφιγένειας:music-smiley-005:
Το καλοκαιρι του '93 ειχαμε beach bar στη πλάτη τη φωτο
κατω από το Porto Finissia μέχρι και το '96

Εχεις σχεση με εκει κάτω??