Παραλία Αρωγής,Φανάρι Ροδόπης.
Δεν είμαστε για πουθενά αλλού...πλέον
Σάκη τι λέει φέτος η Αγία Παρασκευή? Είχαμε βροχές? κατέβασε πράμα?
Ρε παιδιά και κάτι ακόμα... τελικά υπάρχει καμιά οικογενειακή παραλία σε απόσταση 40-50 λεπτά από νότια προάστια (Αγιος Δημήτριος) που να εμπιστεύεστε?
:ears:
Εγώ όπως πάντα τα τελευταία χρόνια στην παραλία Ντίνος (ή λίγο πιο κάτω από τον Ντίνο......)!!!!!!![]()
Επειδή την έχουν πλέον μάθει πάρα πολλοί, για αυτό και θα (ξανά)αράξω σε πισίνα ;-)
Μετά την παλαιά Φώκαια όσες θέλεις Νίκο....
Επειδή την έχουν πλέον μάθει πάρα πολλοί, για αυτό και θα (ξανά)αράξω σε πισίνα ;-)
Ευχαριστώ Αντώνη!
Δεν έχω πάει προς τα εκεί.... ;Αμμος, βότσαλο, Πέτρα? facilities?
Με ενδιαφέρει κυρίως για Σαββατοκύριακα - full day!
Nτίνο τι παίζει? Από ξενοδοχεία ή τίποτε άλλο? Το πιο σημαντικό πρέπει να είναι ο καιρός έτσι?
Πότε καθαρίζει προς τα εκεί, με βοριά?
:ernaehrung004:
Βότσαλο έξω πέτρα μέσα, θέλει και λίγο παπουτσάκι τουλάχιστον εκεί που κάθομαι εγώ... αλλά και ξυπόλυτος μπαίνεις με λίγη προσοχή...
Σάκη τι λέει φέτος η Αγία Παρασκευή? Είχαμε βροχές? κατέβασε πράμα?
Ρε παιδιά και κάτι ακόμα... τελικά υπάρχει καμιά οικογενειακή παραλία σε απόσταση 40-50 λεπτά από νότια προάστια (Αγιος Δημήτριος) που να εμπιστεύεστε?
:ears:
ωραια μπανερα εχεις ρε συ,σε ζηλευω![]()
υπαρχουν και φυσικες πισινες στην ελλαδα!!! παραλια βουτουμι - αντιπαξους!!
Λογικά φέτος ένα 3ημεράκι εκεί το έχω...:fahne90:
Δημήτρη, μπάς καί ψάχνεις το σπίτι με τον κήπο γιά τις πατάτες, ντομάτες κπλ. κλπ.?:ADFADF1:
Αντε με το καλό ............. καί μάλλον αν μου το επιτρέψεις θα στήσω το δικό μου αντίσκηνο σε κάποια γωνιά του οικοπέδου σου!!!!!Το βρήκα Χρήστο μου....:ernaehrung004::ernaehrung004:
Λογικά προλαβαίνω και το 2012...:Banane0:
Αντε με το καλό ............. καί μάλλον αν μου το επιτρέψεις θα στήσω το δικό μου αντίσκηνο σε κάποια γωνιά του οικοπέδου σου!!!!!
Εσύ βάλε τις ντομάτες, πατάτες καί τα υπόλοιπα ζαρζαβατικά κι' εγώ θα βάλω τις κοτούλες, την κατσικούλα ........ άντε καί κανά κουνελάκι γία να κυνηγάει τα φίδια! :music-smiley-005:
ΥΓ: Σκοπεύω να μένω χειμώνα - καλοκαίρι (γιά να μην εκπλαγείς όταν στο πώ από κοντά)![]()
Thanks .......... αντε να ανοίξουμε παράρτημα στους Παξούς!!!Όλοι οι καλοί χωράνε...:ernaehrung004:
Αμα θες να πάς νότια, να πάς εδώ ............. πέφτει λίγο μακρυά ............. αλλά αξίζει!
![]()
.................. Φοινικούντα :fahne90: καί βάλε το μικρό στη παραλία ........ καί εσύ να πάς να φάς φαί φτιαγμένο σε ξυλόφουρνο!!!!
Γειά σου Νικόλα! :ernaehrung004:
Αμα θες να πάς νότια, να πάς εδώ ............. πέφτει λίγο μακρυά ............. αλλά αξίζει!
![]()
.................. Φοινικούντα :fahne90: καί βάλε το μικρό στη παραλία ........ καί εσύ να πάς να φάς φαί φτιαγμένο σε ξυλόφουρνο!!!!
Γειά σου Νικόλα! :ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.