Που θα μπορούσα να δω τον Benq W6000?

Το καλό στην ηχοέκφραση είναι πως μπορείς να τον δεις δίπλα δίπλα με κάποιον άλλο με το ίδιο σήμα και να κάνεις την απόλυτη σύγκριση .

Εγώ τον είδα εκεί σε σύγκριση με άλλους και ενθουσιάστηκα πολύ οπότε και τον αγόρασα . Στο σπίτι , μετά από πολλές ρυθμίσεις βέβαια, παίζει πολύ καλύτερα από εκεί .

Όχι ακριβώς, απλά κάνεις ένα τηλ. πρίν πάς, μαθαίνεις ποιοί προβολείς είναι διαθέσιμοι την τρέχουσα περίοδο και κλείνεις κάποιο ραντεβού.
Βέβαια τον να δείς δυο μηχανήματα παράλληλα δεν λέει και πολλά πράγματα. Ασφαλέστερα συμπεράσματα βγαίνουν μόνον αν τα μηχανήματα είναι ρυθμισμένα σωστά από επαγγελματία. Μια λάθος ρύθμιση (κατά λάθος ή "επίτηδες"), είναι ικανή να σε οδηγήσει σε τελείως λάθος συμπεράσματα για κάποιο μηχάνημα!
Άλλωστε γι' αυτό και έχουν τεράστια αξία τα συγκριτικά που κατά καιρούς διοργανώνει το φόρουμ μας. Γι' αυτό αναμείνατε λίγο καθώς αυτόν τον καιρό προσπαθούμε να βρούμε τις συνθήκες για τη διοργάνωση κάποιου συγκριτικού. Δεν προαναγγέλω τίποτα γιατί τίποτα δεν είναι έτοιμο ακόμα, απλά δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση, κι αν ευοδοθούν οι προσπάθειες μας θα το ανακοινώσουμε!

Ναι εγώ ζήτησα και μου άλλαζε διάφορα κομμάτια της επιλογής μου . Και δεν είχα κλήση ραντεβού και μπορούσες να ζητήσεις να σου αλλάξει και τις ρυθμίσεις .Προσωπική εμπειρία εκφράζω . Να επισημάνω ότι δεν είμαι και φίλος του μαγαζιού πρώτη φορά τους επισκεπτόμουν .

Ναι εγώ ζήτησα και μου άλλαζε διάφορα κομμάτια της επιλογής μου . Και δεν είχα κλήση ραντεβού και μπορούσες να ζητήσεις να σου αλλάξει και τις ρυθμίσεις .Προσωπική εμπειρία εκφράζω . Να επισημάνω ότι δεν είμαι και φίλος του μαγαζιού πρώτη φορά τους επισκεπτόμουν .
Αν πήγες πρώτη φορά και άλλαξε διάφορα κομμάτια επι τόπου και χωρίς να βαριέται τότε μπράβο!!! Εδώ Σαλόνικα στο πλαίσιο όπως έχω γράψει παρακαλούσα για μια αλλαγή για τον οπτομα 82 να δω και ήρθε ο προιστάμενος για να δει τι τρέχει και τι θέλει αυτός!

Λογικό βρε αδελφέ το Πλαίσιο πουλάει computer , διάφορα περιφερειακά των computer , χαρτικά , και τηλεοράσεις και προβολείς , φωτογραφικές , στερεοφωνικά, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς , ενώ οι άλλοι από τα συγκεκριμένα προϊόντα ( ήχου και εικόνας ) κοιτάνε να βγάλουν το ψωμί τους οπότε με την καλύτερη εξυπηρέτηση κοιτάνε να σε προσελκύσουν .

Kαι τι να γίνει εμεις που δεν μπορούμε να πάμε στο συγκεκριμένο κατάστημα τι να πάρουμε γουρούνι στο σακι? 2000 χιλ. δεν τα δίνεις έτσι!! Τις τιβι τις έχεις όλες παραταγμένες τις βλέπεις τις ξαναβλέπεις τις πειράζεις κοκ. Τα προβόλια είναι μαύρο κουτι δυστυχώς!

Μάλλον θα υποχρεωθείς να κάνεις ένα ταξειδάκι μέχρι Αθήνα (αν δεν μένεις εδώ!) και τα έξοδα θα ενταχθούν στο συνολικό κόστος!
Ποτέ γουρούνι στο σακκί!!!

Το μεγαλύτερο ατού της 'Ηχοέκφρασης" -εκτός του ότι στο χώρο της μπορεί να γίνει ταυτόχρονη αντιπαραβολή 2 μηχανημάτων ,να παίζουν δηλ. το ίδιο υλικό ταυτόχρονα - είναι ότι διαθέτει τον εντιμότερο και έναν από τους πιο ενημερωμένους στο χώρο πωλητές. Ο λόγος για τον Νίκο Παχύ.
Δεν κάνω διαφήμιση ,όσοι από τους συνforumήτες τον γνωρίζουν ξέρουν καλά τι εννοώ.........