Που θα περάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα;

Δυστυχώς και μετά απο πολλά χρόνια δεν πρόκειται να είμαι πουθενά εκτός του σπιτιού μου τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Μάλιστα τις βραδινές-νυχτερινές ώρες εκείνων των ημερών θα εργάζομαι σε μουσικό Live κάποιας μουσικής σκηνής της περιοχής μας.

Χριστούγεννα οικογενειακά και σε φιλικά σπίτια. Αλλαγή χρονιάς στη δουλειά και μετά σε κάποιο πάρτυ.

Χριστούγεννα σπίτι το μεσημέρι και στα μπουζούκια το βράδυ. Πρωτοχρονιά σε φιλικό σπίτι και μετά μάζωξη με φίλους για χαρτιά. Ενδιάμεσα θα κατέβω κανά τριήμερο στο χωριό.

Χριστουγεννα στο πατρικο οικογενειακα, πρωτοχρονια στον Παλαιο Παντελεημωνα στους προποδες του Ολυμπου...Θα αναστεναξουν οι ψησταριες!!!

Απάντηση: Re: Που θα περάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα;

Χριστουγεννα στο πατρικο οικογενειακα, πρωτοχρονια στον Παλαιο Παντελεημωνα στους προποδες του Ολυμπου...Θα αναστεναξουν οι ψησταριες!!!

Πολύ ωραίο μέρος φίλε μου ο Παλαιός Παντελεημών.
Πάντα υπάρχει στο πρόγραμμα διαμονή σε περιοδο Χριστουγέννων.αλλά ολο και κάτι συμβαίνει και δεν υλοποιήθηκε ακόμη

Χριστούγεννα στο σπίτι μου στην παρο , εννοειται γαλοπουλα με τον κωστα το μεσημερι και το βραδακι σοδες για χωνεψη .Πρωτοχρονια θα καει το πελεκουδι,γενεθλια η μικρη κορη και γιορτη η μεγαλη κορη.....ψησταρια μεχρι πρωιας!!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Που θα περάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα;

Πολύ ωραίο μέρος φίλε μου ο Παλαιός Παντελεημών.
Πάντα υπάρχει στο πρόγραμμα διαμονή σε περιοδο Χριστουγέννων.αλλά ολο και κάτι συμβαίνει και δεν υλοποιήθηκε ακόμη

ναι ετσι και εγω ολο το ελεγα και συνεχως το ανεβαλα. Και φετος αν δεν το εκλειναν φιλοι παλι δεν θα πηγαινα... μουχλας...

καλό κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους όσους αλλάξουν χρόνο ή περάσουν τις γιορτινές μέρες μακριά απο τους δικούς τους ανθρώπους!

Re: Απάντηση: Που θα περάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα;

Π-Σ-Κ Χριστουγέννων στό Γκστάαντ ..γιά σκί και συλλογή εντελβάϊς..

Π-Σ-Κ Πρωτοχρονιάς...Μαλδίβες...Νά αλλάξουμε και Ήπειρο ,νά κάνουμε και κανά μπάνιο..

Π-Π-Σ-Κ Φώτων...Σεϋχέλλες ..Νά βελτιώσω καί τά Κρεολικά μου...

Δυστυχώς μόνον αυτά γιά φέτος.

Κάνει τσιγκουνιές φέτος ο Θόδωρος ρέ γαμώτο...Κάθε χρόνο ως επίσημος προσκεκλημένος του αφού ''μαζί τά φάγαμε'' είχα περισσότερα ταξίδια.:flipout::flipout:

Έγραψες:flipout:

Χριστούγεννα σπίτι το μεσημέρι και στα μπουζούκια το βράδυ. Πρωτοχρονιά σε φιλικό σπίτι και μετά μάζωξη με φίλους για χαρτιά. Ενδιάμεσα θα κατέβω κανά τριήμερο στο χωριό.

Τι λες ρε Κώστα,
Υπάρχουν λεφτά για σπίτι το μεσημέρι?:flipout:

Απάντηση: Re: Που θα περάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα;

Τι λες ρε Κώστα,
Υπάρχουν λεφτά για σπίτι το μεσημέρι?:flipout:

:flipout::flipout::flipout::flipout:

Τέτοια μπουζούκια εννοεί ο Κώστας ρέ..:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

scan10002.jpg