Που υπηρετήσατε?

128 σειρά...
Τεθωρακισμένα, οδηγός.
Δύο μήνες Κόρινθο, δύο μήνες Αυλώνα, 12 μήνες Γιάννενα 8η ΕΜΑ, 8 μήνες Γουδί Κ.Ε.ΙΠ.

Αν έβρισκα, ακόμα και σήμερα, τον .ούστη που μου είπε "μιά χαρά θα περάσεις στο στρατό" θα τον έφτυνα στα μούτρα.

128 σειρά...
Τεθωρακισμένα, οδηγός.
Δύο μήνες Κόρινθο, δύο μήνες Αυλώνα, 12 μήνες Γιάννενα 8η ΕΜΑ, 8 μήνες Γουδί Κ.Ε.ΙΠ.

Αν έβρισκα, ακόμα και σήμερα, τον .ούστη που μου είπε "μιά χαρά θα περάσεις στο στρατό" θα τον έφτυνα στα μούτρα.

Ρε Μπαμπη..30 μήνες βγαίνουν στο σύνολο;

Re: Απάντηση: Που υπηρετήσατε?

128 σειρά...
Τεθωρακισμένα, οδηγός.

Ελα βρε Κος. Μπαμπης, τι μας κοροϊδευεις ?
Αφου οταν πηγες εσυ φανταρος, δεν ειχαμε τεθωρακισμενα :D

Ρε Μπαμπη..30 μήνες βγαίνουν στο σύνολο;

Τι 30 ρε... 24 είναι..(2+2+12+8) :fahne90:

Ελα βρε Κος. Μπαμπης, τι μας κοροϊδευεις ?
Αφου οταν πηγες εσυ φανταρος, δεν ειχαμε τεθωρακισμενα :D

Είχαμε όμως ιππικό...
icon12.gif

Κ.Ε.ΙΠ. = Κέντρο εκπεδεύσεως Ιππασίας.

93A ΕΣΟ

Πρώτα ΚΕΠΒ (Θήβα)...μετά ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ..μετά Ασφάλεια ΥΕΘΑ (με πολιτικά)...μετά Διδυμότειχο...

...και στο τέλος Στεφάνια στο Σύνταγμα , Σημαία στο Λυκαβηττό και Πόρτες στην Μητρόπολη και τις εκδηλώσεις του ΓΕΣ ....

...19 μήνες, καλά πέρασα δεν έχω παράπονο, στο τέλος διαπίστωσα ότι δεν ήμουν για τέτοια κυριλέ πράγματα, το μόνο που έμεινε να θυμάμαι είναι η κομπλεξική νοοτροπία και η λιγούρα της ανώτατης ηγεσίας!!!!

Αααα κι ένα Στρατοδικείο...:D

Υ.Γ.: 'Κάλλιο αργά παρά ποτέ' που λέει και η παροιμία.

σειρα δε θυμαμαι,το 87 πηγα,Διαβιβασεις Πεζοναυτων,Χαιδαρι και μετα στο στρατοπεδο στο Βολο,ειχε τρεξιμο θυμαμαι,στιβο μαχης,πορειες ,ασκησεις κλπ.αλλα τα παιδια ηταν πολυ καλα και αυτο ειναι το σημαντικοτερο στο στρατο(και στη ζωη βασικα:D) να μην εισαι με λαλακες.

σειρα δε θυμαμαι,το 87 πηγα,Διαβιβασεις Πεζοναυτων,Χαιδαρι και μετα στο στρατοπεδο στο Βολο,ειχε τρεξιμο θυμαμαι,στιβο μαχης,πορειες ,ασκησεις κλπ.αλλα τα παιδια ηταν πολυ καλα και αυτο ειναι το σημαντικοτερο στο στρατο(και στη ζωη βασικα:D) να μην εισαι με λαλακες.

Το πιο βασικο χειροπιαστο πραγμα στο στρατο ειναι εκει που θα εισαι να εχει κοσμο. Αν δε φτανουν τα ατομα, και δεν κατεβαινεις απο τη σκοπια, η καλη παρεα βοηθαει αλλα οχι και πολυ.

Εγω πετυχα την εποχη των ΕΠΟΠ. Εκτος απο το Ναυπλιο που ηταν μονο νεοι, στο Κουφοβουνο που βρεθηκα για 6 μηνες, πρωτα καναν οι ΕΠΟΠ σκοπια και μετα οι φανταροι. Ειχαμε βαρεθει να βγαινουμε σε σημειο ...να μη βγαινουμε αλλα να μενουμε μεσα για υπνο. Δε βοηθουσε και το μερος βεβαια.

Στο δε Λουτρακι που εμεινα 4 μηνες, σαν παλιος, ηταν ταυτοχρονα 200 ΕΠΟΠ εκπαιδευομενοι και αλλοι τοσοι νεοι. Δε θυμαμαι αλλη φορα στη ζωη μου να μην μπορω να κοιμηθω αλλο επειδη εχω χορτασει υπνο. "Οδηγος επιφυλακης" ηταν η υπηρεσια. Τα απογευματα περιπατος και τρεξιμο κατω απο τα πευκα, διπλα στη διωρυγα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Που υπηρετήσατε?

Βασίλη είσαι δικός μου, ΑΣΜ 24937, ΚΕΠΑΛ ίδια ΕΣΣΟ!!
Αλλά τσάτσος σε ειδικότητα και μετάθεση ΤΤ Δ/Π Ναυκρατούσα!!

Βρε Σίμο, κοντοκληρούχας (84Γ), άλλα κυρίως "γείτονας", στην άλλη πλευρά του ίδιου ντόκου (Π7) και δεν έχεις πεί τίποτα τόσον καιρό; :captain:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Που υπηρετήσατε?

Βρε Σίμο, κοντοκληρούχας (84Γ), άλλα κυρίως "γείτονας", στην άλλη πλευρά του ίδιου ντόκου (Π7) και δεν έχεις πεί τίποτα τόσον καιρό; :captain:

Έλα ρε Γιώργαρε:ernaehrung004:

Έλα ρε σειρά! :fahne90:

Σε διπλανές ίλες θα είμασταν, εσύ ΙΛΥΒ, εγώ στους ΠΑΜΑ. Αν/χης Μουντανέας ...

Τον Μουντανέα τον είχα διοικητή στην 3η Επιλαρχία στην Αυλώνα. Υπόδικας ο Μπραϊμάκης. Όσοι τον γνώρισαν καταλαβαίνουν :music-smiley-005:
95 ΣΤ ΕΣΣΟ
ΑΠΜΑ LEO 1V
32ΕΜΑ Άσσηρος.

αντε ρε παλιοσειρες!!!
πω τι μου θυμησατε τωρα! Μουντανεας θεος!
Αυτος δεν ηταν που επερνε το αρμα μονος του και εκοβε βολτες μεσα στο στρατοπαιδο να χαζευει τους νεους? αφασια λεμε!!
στο φυλακιο πανω στο πεδιο βολης ειχε κανει κανεις σας? μιλαμε για τρελες καταστασεις, μες στο μεσημερι με 40βαθμους και φουλ εξαρτηση, οπλο, πυρομαχικα και ΚΡΑΝΟΣ, να σε βαζουν κανεις 3ωρο περιπολο μια αποσταση κανα 3χλμ, 6 φορες πανω κατω!! :music-smiley-005::music-smiley-005:

Στις βολές από το εξωτερικό Α/Α MG3 του πύργου, στο διπλανό μου Μ60 είχε φτιαχτεί με την ευστοχία του φαντάρου, και τον κατέβασε να ρίξει και αυτός μια δεσμίδα.

Σειρά 264 δηλαδή 2000 Α σειρά.

Σώμα Υλικού Πολέμου, 18 μήνες φαντάρος, όπου ήμουν 2 μήνες στην Λαμία, μετά 9 μήνες Κομοτηνή και τέλος 7 μήνες Φάρσαλα.

Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

αντε ρε παλιοσειρες!!!
πω τι μου θυμησατε τωρα! Μουντανεας θεος!
Αυτος δεν ηταν που επερνε το αρμα μονος του και εκοβε βολτες μεσα στο στρατοπαιδο να χαζευει τους νεους? αφασια λεμε!!
στο φυλακιο πανω στο πεδιο βολης ειχε κανει κανεις σας? μιλαμε για τρελες καταστασεις, μες στο μεσημερι με 40βαθμους και φουλ εξαρτηση, οπλο, πυρομαχικα και ΚΡΑΝΟΣ, να σε βαζουν κανεις 3ωρο περιπολο μια αποσταση κανα 3χλμ, 6 φορες πανω κατω!! :music-smiley-005::music-smiley-005:
Πως να ξεχασω την 20 σκοπια διπλα, και απο την αλλη μερια στα καυσιμα απεναντη με τα γουρουνια και το τρενο.