Που υπηρετήσατε?

Re: Απάντηση: Που υπηρετήσατε?

Dimosthenis: Χαλάρωσε αδερφέ 84Δ´ΑΓΜ:24967:grinning-smiley-043

Χα χα χα ΣΤΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟ
83Α ΑΓΜ 10426
Ναυτικο 6μηνες ΚΕΠΑΛ σχολειο και 20μηνες Α/Τ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ειδικοτητα ΤΗΛ-Χ/Τ-Χ/Κ

σορυ ρε παιδια δεν διαβασα μεχρι τελος το νημα εκανα quote το ποστ του κληρουχα στην 3 σελιδα ,ας σβησει ενας Συντονιστης το χαχανο(οχι το στραβογιαννο) ,λογω της ημερας ,και παλι απολογουμαι

Last edited:

Χα χα χα ΣΤΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟ
83Α ΑΓΜ 10426

σορυ ρε παιδια δεν διαβασα μεχρι τελος το νημα εκανα quote το ποστ του κληρουχα στην 3 σελιδα ,ας σβησει ενας Συντονιστης το χαχανο(οχι το στραβογιαννο) ,λογω της ημερας ,και παλι απολογουμαι

Αν το θέλεις όντως εσύ να στο σβήσω.

Σιγά όμως μη στο σβήσω γιατί θα σε παρεξηγήσουμε.

Αν είναι έτσι πρέπει να κλείσουμε 4-5 νήματα εδώ μέσα, όλα τα αθλητικά κλπ...:ernaehrung004:

καλα ρε παιδια καιγεται το συμπαν και εσεις ασχολήστε που υπηρετησατε την "μαμα πατριδα"???? Ελεος !!! Κλείστε το thread είναι τραγικο.

Επικίνδυνα άτομα είναι αυτά που παίρνουν φασιστικές αποφάσεις ….τύπου [κλείστε το thread είναι τραγικό]

QUOTE=thankin;1198846]....... με τις χαχανουλες , για το ποσο παλιοι ειμαστε!!![/QUOTE]

Φίλε! Στην μνήμη μου έχουν χαραχτεί τρεις μακάβριες εικόνες τις οποίες έζησα [με αμέτρητα πτώματα]
α]1973 –Πολυτεχνείο
β]1974[Μαλεμε Κρήτης –Ναύσταθμος Σούδας –Κύπρο]Με το πλήρωμα του Νίκη 4 και τους καταδρομείς του ,που έπεσαν υπέρ Πατρίδος[που εσύ αποκαλείς ’’ μαμά ‛’] τον Ιούλιο του 1974
γ]2000-Το ναυάγιο του Σαμαινα στις 26 Σεπτ. στην Πάρο με τους 80 νεκρούς

92ΣΤ( Σειρα 221)
Κορινθος-ΚΕΒΟΠ(ΛΥΒ-ΠΑΟ)-Χιος(218 ΤΕ-Καλαμωτη)..15 μηνες συνολικα.

Μαλλον παλιοτερος εξ ολων.Πεζικο Νοεμβριος 1974 ,113 σειρα.Κορινθος,Σερρες,Κομοτηνη,Σερρες,με 3 μηνες Θεσσαλονικη για εκπαιδευση στο μεσον της θητειας.Δημοψηφισμα για την Δημοκρατια-Βασιλεια,κινημα των αξιωματικων τον Φεβρουαριο του 75,πρωτες ελευθερες εκλογες με την συμμετοχη για πρωτη φορα του ΚΚΕ
852 μερες που μου αλλαξαν την ζωη και με βοηθησαν να γνωρισω μια αλλη Ελλαδα.Την Ελλαδα που εζησα ,μεσω των συναδελφων στρατιωτων,με τις συνηθειες τους ,τα εθιμα τους τα καλα και τα ασχημα του καθε τοπου.Σιγουρα εχασα αυτες τις μερες απο την επαγγελματικη και προσωπικη μου ζωη,αλλα οι εμπειριες που εζησα ειναι ανεκτιμητες

Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

οκ μια μερα σιωπη τουλαχιστον με τις χαχανουλες , για το ποσο παλιοι ειμαστε!!!

Μαλλον εσυ εχεις ξεκινησει απεργια πεινας,λογω του θανατου και μεμφεσαι ολους τους αλλους,που γραφουν που υπηρετησαν.
Ο σεβασμος μας για τον αδικο χαμο 4 ανθρωπων,εστω και αν ο ενας δεν ειχε γεννηθει,ειναι δεδομενος Η στεναχωρια και ο πονος των δικων τους ανθρωπων δεν αλλοιωνεται απο τα οσα γραφουμε.Μαλλον η δικη σου παρεμβαση μοιαζει να εξωθει τα πραγματα σε υπερβολες.

Χα χα χα ΣΤΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟ
83Α ΑΓΜ 10426

όπα τι βλέπω όλος ο καλός ο κόσμος τελικά υπηρέτησε εις την θάλατταν:ernaehrung004:

Χα χα χα ΣΤΡΑΒΟΓΙΑΝΝΟ
83Α ΑΓΜ 10426

ax ax esy moyferes to xarti

97Ε (σειρα 250)
Τεχνικο 18μηνο
Κορινθος-Πυργος(ΣΕΤΗΛ)-Κοκκινο Μυλο-ΚΩΣ-Αγ. Στεφανο
Ειδικοτητα ΤΑΧΙ τεχνιτης ασυρματων χαμηλης ισχυος

Που Υπηρετήσατε ?

Χα χα για να μοιραστούμε τις αναμνήσεις απ' τον στρατό.

Στρατιώτης Διαβιβάσεων ***** Παντελής,Χειριστής Ασυρμάτων Μέσων '97Δ ΕΣΣΟ..

Ιούλιο του '97 παρουσιάστηκα στο ΚΕΔΒ (Χαϊδάρι) και μετά από λίγους μήνες βασικής εκπαίδευσης έφυγα για το Σουφλί Έβρου όπου και απολύθηκα τον Φλεβάρη του '99.

Κάνα ΑΣΜάκι παίζει -141- ?

Re: Που Υπηρετήσατε ?

Χα χα για να μοιραστούμε τις αναμνήσεις απ' τον στρατό.

Στρατιώτης Διαβιβάσεων ***** Παντελής,Χειριστής Ασυρμάτων Μέσων '97Δ ΕΣΣΟ..

Ιούλιο του '97 παρουσιάστηκα στο ΚΕΔΒ (Χαϊδάρι) και μετά από λίγους μήνες βασικής εκπαίδευσης έφυγα για το Σουφλί Έβρου όπου και απολύθηκα τον Φλεβάρη του '99.

Κάνα ΑΣΜάκι παίζει -141- ?

Εγώ :a0210:
Εσσο 90Α.
Κορινθος>Κεβοπ>Σαμος>Γιαννιτσα.

Σειρά 263 (1999 ΣΤ') - ΚΕΤΘ Αυλώνα - 212 ΕΜΑ Λαγός - 15 ΕΜΑ Καστοριά

Σιτιστής :BDGBGDB55:

Καστοριά μαυρίλα όμως... αν το ήξερα θα δήλωνα αμετάθετος από Έβρο...

Re: Απάντηση: Re: Που Υπηρετήσατε ?

ρε συ κοντοσειρι,ποτε ακριβως ησουν στη Σαμο?

Μέσα Ιουνίου του 90, έμεινα 3 μήνες στους Μυτιλινιούς και μετά άλλους 6 στο Βαθύ. Εσύ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που Υπηρετήσατε ?

Μέσα Ιουνίου του 90, έμεινα 3 μήνες στους Μυτιλινιούς και μετά άλλους 6 στο Βαθύ. Εσύ?

το χωριο μου ειναι οι Μυτιληνιοι,ημουν στους Μαυρατζαιους για 4 μηνες απ'τον Ιανουαριο του 91,αρα συνυπαρξαμε.

Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Σειρά 263 (1999 ΣΤ') - ΚΕΤΘ Αυλώνα - 212 ΕΜΑ Λαγός - 15 ΕΜΑ Καστοριά

Σιτιστής :BDGBGDB55:

Καστοριά μαυρίλα όμως... αν το ήξερα θα δήλωνα αμετάθετος από Έβρο...

που να'σουν και το 91 που δεν ηταν καν ΕΜΑ,αλλα μια Ιλη μονο,να δεις μαυριλα!

Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

που να'σουν και το 91 που δεν ηταν καν ΕΜΑ,αλλα μια Ιλη μονο,να δεις μαυριλα!

Εγώ απλά έπεσα σε μαλάκα Δοίκα.
Μας είχαν πεί ότι στην Καστοριά ήταν παροπλισμένη μονάδα και "χημείο"... ΩΡΑΙΑ λέω... φτιάχτηκα... ήμουν και ο μόνος που μου ήρθε μετάθεση Καστοριά...

Έλα μου όμως που λίγο πριν πάω άλλαξε ο δοίκας και ήρθε ένας "ταυλωμένος" από Κύπρο που ήθελε να την κάνει μάχιμη... :rifle:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Εγώ απλά έπεσα σε μαλάκα Δοίκα.
Μας είχαν πεί ότι στην Καστοριά ήταν παροπλισμένη μονάδα και "χημείο"... ΩΡΑΙΑ λέω... φτιάχτηκα... ήμουν και ο μόνος που μου ήρθε μετάθεση Καστοριά...

Έλα μου όμως που λίγο πριν πάω άλλαξε ο δοίκας και ήρθε ένας "ταυλωμένος" από Κύπρο που ήθελε να την κάνει μάχιμη... :rifle:

εμας μας ειχαν μαζεψει απ'ολες τις μαχιμες μοναδες,κυριως υπαξιωματικους,για να αναβαθμισουμε τη μοναδα,γιατι ηταν οντως χημειο,τα επακολουθα δεν λεγονται μεσα απ'το φορουμ.